Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Junkis junkis, bus daugiau bus smagiau
Atsakyti
Valio valio, yra naujokė 4u.gif Tai aš būsiu antrokė biggrin.gif

Prisirašymui parodyk gražiausią gautą atviruką. Čia tokios taisyklės griežtos tongue.gif (dabar sugalvojau)
Atsakyti
Tekse tu jau gali trecioke skaitytis, nes as po taves atejau tongue.gif As busiu antroke kartu su hi (:, mes panasiai vienu metu startavom.

Bet ir uzduoti sugalvojai biggrin.gif As dabar pagalvojau, jei man reiketu viena graziausiu atviruku isrinkti tai vargu ar pavyktu, yra nemazai priskirtu graziausiuju kategorijai.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 10 11, 19:03)
Tekse tu jau gali trecioke skaitytis, nes as po taves atejau  tongue.gif As busiu antroke kartu su hi (:, mes panasiai vienu metu startavom.

Na ir pastabumas. biggrin.gif Ne visada ką pasakau, bet pasidairyt vis užsuku. Kai užsiknisi, suveikia kai mini terapija. Dar dėl asmeninių priežasčių nusidžiaugiau kai naujai išleistais pasidžiaugėt. biggrin.gif Šiuo metu esu netoli gaunamo pirmojo šimtuko. smile.gif Išsiuntus tiek jau esu, tik dar nenuėję.
Naujausi:

Lenkija
vartotojo įkelta nuotrauka

Prancūzija

Baltarusija

Brazilija

JAV
Kuklus, bet kitapus paaiškinta, kad tas mažiukas pakeltas nameliukas - vabzdžių namelis. Tik gražiai neperfotkinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 11 spalio 2017 - 19:08
QUOTE(hi (: @ 2017 10 11, 19:59)
Na ir pastabumas. biggrin.gif

Ko čia nepastebėsi, pastaruoju metu mūsų čia bendrauja tik keletas ax.gif

Gražūs atvirukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 11 spalio 2017 - 19:20
QUOTE(Tekšė @ 2017 10 11, 08:55)
Turiu dar ir kalėdinių, ir lietuviškų, ir ne.... Jei tokiais tempais maniškiai kelaus, nedaug ir reikės verysad.gif

Gal kokį 1 ar 2 nusipirksiu parduotuvėj ar pašte, kad susilaikyt nuo didelio kiekio perkant internetu.  Gražūs tie niekorimto. Būtent jų naujametiniai yra sulaukę daugiausiai "aplodismentų".

5 gautus atvirukus neregistruoju, nes laukiu  ekrane labai gražių vienodų skaičių. Noriu prieš jus pasimaivyt ;)

Blogietė, kaip gali neregistruoti, žmonės laukia umn.gif

QUOTE(Raminta Minty @ 2017 10 11, 13:09)
<p>Sveiki 4u.gif
</p><p></p><p>Labai norėčiau prisijungti prie šio skyrelio ir susipažinti su bendramintėmis:)Ar priimsite mane?smile.gif
</p><p></p><p>Esu iš Vilniaus, postcrossing'u užsiimu šešerius metus, nors keletą iš jų buvau padariusi pertrauką ir šiais metais vėl sugrįžau:)Mano statistika: išsiųstų 110, gautų 108.
</p><p>Labai džiaugiuosi radusi čia temą, kuri yra aktyvi, nes norisi bendrauti ir dalintis šiuo postcrossing'o džiaugsmu:)Tik labai daug prirašyta, tad visko perskaityti tiesiog nepajėgiu, gal padėsite susigaudyti ką būtent rašote, apie ką bendraujate? angel_not.gif
</p><p>Ačiū 4u.gif
</p><p></p>

Sveika, smagu 4u.gif
O rašom labiausiai į temą- apie gautus, siunčiamus, rūpesčius ir džiaugsmus dėl siuntimo. Žodžiu, apie ką norisi, apie tą ir bendraujame biggrin.gif

QUOTE(hi (: @ 2017 10 11, 19:59)
Na ir pastabumas. biggrin.gif Ne visada ką pasakau, bet pasidairyt vis užsuku. Kai užsiknisi, suveikia kai mini terapija. Dar dėl asmeninių priežasčių nusidžiaugiau kai naujai išleistais pasidžiaugėt. biggrin.gif Šiuo metu esu netoli gaunamo pirmojo šimtuko. smile.gif Išsiuntus tiek jau esu, tik dar nenuėję.
Naujausi:

Lenkija
[img]htt
Prancūzija
[img]http
Baltarusija
[img
Brazilija
[img]h
JAV
[img]ht
Kuklus, bet kitapus paaiškinta, kad tas mažiukas pakeltas nameliukas - vabzdžių namelis. Tik gražiai neperfotkinau...

Man Braziliškas įdomiausias.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 11, 21:03)
Man Braziliškas įdomiausias.

Smagu kai žmonės dar ir papasakoja, kas jame yra. Čia parašė, kad vaizduojama Šv. Paulina, kaip pasakoja siuntėjas 2002 metais kanonizuota "braziliška" moteris. "Braziliška" kabutėse, nes gimė Italijoje, tačiau didžiąją savo gyvenimo dalį praleido Brazilijoje.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 10 11, 21:18)
Smagu kai žmonės dar ir papasakoja, kas jame yra. Čia parašė, kad vaizduojama Šv. Paulina, kaip pasakoja siuntėjas 2002 metais kanonizuota "braziliška" moteris.  "Braziliška" kabutėse, nes gimė Italijoje, tačiau didžiąją savo gyvenimo dalį praleido Brazilijoje.

O, tai ir dar įdomiau bigsmile.gif
Atsakyti

Labai smagu, kad priimate į savo būrį:)O Teske man ši užduotis netgi labai patinka, tik bėda kad negaliu niekaip įkelti nuotraukų čia. Jau keturis kartus bandžiau ir nieko neįkelia. Kol rašau postą nuotraukos yra, tik paspaudžiu skelbti viskas dingsta. Gal galite padėti?Ačiū!!!:)

Atsakyti
O per ką keli?
Atsakyti

Tiesiog copy-paste dariau, nes nelabai ir radau per kur kelti.Pradžioje galvojau gal dydis per didelis, sumažinau, vis tiek tas pats

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Naujokei 4u.gif

kelk per part.lt ten įkelus nuotrauka apačioj yra nuoroda "paveikslėlis forumui" tai tiesiog kopijuoji ta nuorda ir dedi čia mirksiukas.gif

Atsakyti