O man maloniausia rasti el. pašte ta Hurray , tada puolu skaityt, kokie įspūdžiai, patiko, nepatiko
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 06, 09:32)
O man maloniausia rasti el. pašte ta Hurray , tada puolu skaityt, kokie įspūdžiai, patiko, nepatiko
Nu jooo, malonu ir tai, bet retai būna kažkas daugiau už mandagų padėkojimą. Nors būna būna....
Gal kam mano atvirukai siunčiami negražūs. Vis bijau, kad neparašytų šviesiai tiesiai.
Aš darbe kai visad prie kompo, asmeninį paštą retokai atsidarinėju, tai dažniau Postcr. portale žiūriu. Bet kad ir telefone dažniau tiesiai Postcrossinge
Kartais gaunu gražių padėkų. Galvoju, jei valdyčiau kalbą, galėčiau nuoirdžiau parašyti, tai ir padėkos būtų gražesnės. Dar dažnai džiaugiasi dėl pašto ženklų.
Va, nesenos padėkos:
Thank you for the sexy card you sent! I like the stamps too, and the special postmark. I send smiles from California, and wish for your happiness, Sean
Thank you for the lovely postcards!
Your envelope was a real treat for me!
A lighthouse and a spinning wheel!
They are wonderful additions to my collection!
Thank you so much & I wish you wonderful cards!
Спасибо большое за такую чудесную открытку и очень красивые марки!💛 От открытки веет тёплой и золотой осенью, спасибо, желаю тебе именно такую осеннюю погоду!
У нас в Казани сейчас прохладно, но солнечно. А я передаю тебе приветы из Нижнего Новгорода, я сейчас в небольшом путешествии по России.
У тебя тоже очень красивое имя💚☀
Всего хорошего,
Элеонора
thanks for the teddy in automn and for the beautiful different stamps. This one with Martin Luther is the first foreign stamp with his picture. I worked in Wittenberg at the World Exhibition with Martin Luther as a volunteer in 3 weeks ago. So it is a great pleasure for me to get his stamp!I wish you a wonderful Sunday --Sigrid--
Thank you very much for the card! What a coincidence you are reading the work of a Finnish author just now. I must confess I“m not very familiar with literature from your country. But now, thanks to the stamp, I read about Maciunas and the Fluxus-group.
Many greetings!
Nina
labas ritas
thanks so much for your great card and the wonderful stamps as well =:-)
my mom is from lithuania, she is born in schuren/scharken its a bit west of kaunas
so it is always a big pleasur to recive mail from there
i have visited your country once with her
and it is beautiful i think
and i think that the sky is looking different than everywhere else, just beautiful and so wide
i do wish you a happy weekend
all the best
elo
Va, nesenos padėkos:
Thank you for the sexy card you sent! I like the stamps too, and the special postmark. I send smiles from California, and wish for your happiness, Sean
Thank you for the lovely postcards!
Your envelope was a real treat for me!
A lighthouse and a spinning wheel!
They are wonderful additions to my collection!
Thank you so much & I wish you wonderful cards!
Спасибо большое за такую чудесную открытку и очень красивые марки!💛 От открытки веет тёплой и золотой осенью, спасибо, желаю тебе именно такую осеннюю погоду!
У нас в Казани сейчас прохладно, но солнечно. А я передаю тебе приветы из Нижнего Новгорода, я сейчас в небольшом путешествии по России.
У тебя тоже очень красивое имя💚☀
Всего хорошего,
Элеонора
thanks for the teddy in automn and for the beautiful different stamps. This one with Martin Luther is the first foreign stamp with his picture. I worked in Wittenberg at the World Exhibition with Martin Luther as a volunteer in 3 weeks ago. So it is a great pleasure for me to get his stamp!I wish you a wonderful Sunday --Sigrid--
Thank you very much for the card! What a coincidence you are reading the work of a Finnish author just now. I must confess I“m not very familiar with literature from your country. But now, thanks to the stamp, I read about Maciunas and the Fluxus-group.
Many greetings!
Nina
labas ritas
thanks so much for your great card and the wonderful stamps as well =:-)
my mom is from lithuania, she is born in schuren/scharken its a bit west of kaunas
so it is always a big pleasur to recive mail from there
i have visited your country once with her
and it is beautiful i think
and i think that the sky is looking different than everywhere else, just beautiful and so wide
i do wish you a happy weekend
all the best
elo
Tikrai grazios padekos. As taip pat su anglu kalba nelabai draugauju, tai padekas tokias standartinias visiems kepu. Su rusu kalba lengviau , jau galiu kazka sukurti nuosirdesnio.
QUOTE(asedita @ 2017 10 06, 19:36)
Tikrai grazios padekos. As taip pat su anglu kalba nelabai draugauju, tai padekas tokias standartinias visiems kepu. Su rusu kalba lengviau , jau galiu kazka sukurti nuosirdesnio.
Taip, tokių pasiskaičius, norisi ir pačiai gražiai padėkoti, ypač, jei gautas atvirukas padaro įspūdį. Bet dažniausiai panaudoju standartines frazes su daugiau šauktukų, nors , jau negaliu sakyti, jau šiek tiek paprasčiausiuose sakiniuose pradedu gaudytis. Padeda postkrosingas su anglų kalba. Ir rusų prisiminti naudinga.
Niekorimto naujus kalėdinius-naujametinius atvirlaiškius išleido
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 09, 21:02)
Niekorimto naujus kalėdinius-naujametinius atvirlaiškius išleido
Gražūs, bet.... aš esu anoniminė alkoholikė.... oij ne, anoniminė atvirukų maniakė Tekšė, man naujų tikrai nebereikia, turiu daug daug, taupysiu pinigus pašto ženklams. Prašau palaikymo
QUOTE(Tekšė @ 2017 10 10, 11:43)
Gražūs, bet.... aš esu anoniminė alkoholikė.... oij ne, anoniminė atvirukų maniakė Tekšė, man naujų tikrai nebereikia, turiu daug daug, taupysiu pinigus pašto ženklams. Prašau palaikymo
bandau palaikyti, tik nežinau ar pačiai pavyks kaip tuose anoniminiu alkoholiku klubuose kur klubas iššyra nes visi nariai užgeria
aš visokiu padeku gaunu, bet kokio 3/4 buna kažkas daugiau negu aciu ir ate , beje esu gavus ir pastabą (rašiau jau man atrodo) dėl negražaus ir gavus tiesiog mandagų parašymą, kad nesuprato apie ką aš čia , 9ten bandžiau iššaiškinti kad namas atviruke ciolkovskio , tai parašiau antrą kartą su nuorodomis, žmogus kosmonautikos megejas labai apsidžiauge , sako ot čia tai retenybę gavau , o tai jau norejau mesti
gražus atvirukai, šilti tokie ypač tas peliukų namukas
Aš vakar vakare žiūrinejau nieko rimto atvirukus, daug patiko, bet kadangi visko turiu krūvas, tai susilaikiau. Išsirinkau vieną favoritą voveraitę su raudonu megztiniu. Gal užėjus silpnumo akimirkai kada pirksiu
QUOTE(asedita @ 2017 10 10, 13:42)
Aš vakar vakare žiūrinejau nieko rimto atvirukus, daug patiko, bet kadangi visko turiu krūvas, tai susilaikiau. Išsirinkau vieną favoritą voveraitę su raudonu megztiniu. Gal užėjus silpnumo akimirkai kada pirksiu
tai kaip tu vieną pirksi, per brangu bus siųsti . Geriausia, turbūt, 11 atvirukų, tada siuntimas tik 60 centų.
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2017 10 10, 11:43)
Kalėdinių vistiek juk reiks
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 10, 12:03)
bandau palaikyti, tik nežinau ar pačiai pavyks kaip tuose anoniminiu alkoholiku klubuose kur klubas iššyra nes visi nariai užgeria
aš visokiu padeku gaunu, bet kokio 3/4 buna kažkas daugiau negu aciu ir ate , beje esu gavus ir pastabą (rašiau jau man atrodo) dėl negražaus ir gavus tiesiog mandagų parašymą, kad nesuprato apie ką aš čia , 9ten bandžiau iššaiškinti kad namas atviruke ciolkovskio , tai parašiau antrą kartą su nuorodomis, žmogus kosmonautikos megejas labai apsidžiauge , sako ot čia tai retenybę gavau , o tai jau norejau mesti
Gerai, kad mokėjai paaiškinti .
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 11, 00:02)
tai kaip tu vieną pirksi, per brangu bus siųsti . Geriausia, turbūt, 11 atvirukų, tada siuntimas tik 60 centų.
Papildyta:
Papildyta:
Turiu dar ir kalėdinių, ir lietuviškų, ir ne.... Jei tokiais tempais maniškiai kelaus, nedaug ir reikės
Gal kokį 1 ar 2 nusipirksiu parduotuvėj ar pašte, kad susilaikyt nuo didelio kiekio perkant internetu. Gražūs tie niekorimto. Būtent jų naujametiniai yra sulaukę daugiausiai "aplodismentų".
5 gautus atvirukus neregistruoju, nes laukiu ekrane labai gražių vienodų skaičių. Noriu prieš jus pasimaivyt ;)
Sveiki
Labai norėčiau prisijungti prie šio skyrelio ir susipažinti su bendramintėmis:)Ar priimsite mane?
Esu iš Vilniaus, postcrossing'u užsiimu šešerius metus, nors keletą iš jų buvau padariusi pertrauką ir šiais metais vėl sugrįžau:)Mano statistika: išsiųstų 110, gautų 108.
Labai džiaugiuosi radusi čia temą, kuri yra aktyvi, nes norisi bendrauti ir dalintis šiuo postcrossing'o džiaugsmu:)Tik labai daug prirašyta, tad visko perskaityti tiesiog nepajėgiu, gal padėsite susigaudyti ką būtent rašote, apie ką bendraujate?
Ačiū