Sveikos,
Visi jusu atvirukai labai grazus, praktiskai visus noreciau gauti. As paskutiniu metu nieko tokio prie dusios negaunu, nors visi kaip ir i tema buna, bet neuzkabina. Isskyrus viena siandien gauta, fantastiskas, nuo rusaites is Paryziaus
Dar noriu pasidziaugti atvirukais pirktais is vienos rusu krautuveles. Labai mieli siuntinukai buna. Antra karta perku ir taip smagu gauti. Viskas labai graziai su meile supakuota, dovaneliu kruva prideta Super
Cia atvirukai kur pirkti, visokia misraine, tik gaila, kad vienu formatas mazesnis (neapsiziurejau), bet kur nors tiks
O cia viskas dovaneles
Atsiprasau uz nuotrauku dydi, pati nemoku sumazinti, pagalbininkai manieji isvyke
Cia atvirukai kur pirkti, visokia misraine, tik gaila, kad vienu formatas mazesnis (neapsiziurejau), bet kur nors tiks
O cia viskas dovaneles
Atsiprasau uz nuotrauku dydi, pati nemoku sumazinti, pagalbininkai manieji isvyke
Man atrodo, kad šitą krautuvėlę esu kažkuriame iš soc. tinklų mačiusi . Juk savininkė- postkroserė?
Matau fėją siuntinyje, ar ji iš 100 rinkinio, ar rusai kokias kitokias turi?
Matau fėją siuntinyje, ar ji iš 100 rinkinio, ar rusai kokias kitokias turi?
Taip, savininke postkrosere. Belandydama po anketas kazkaip uztikau.
Fejos rusu leidimo, komplektuke buvo 16 vnt. Bet tas komplektukas pacios savininkes sukomplektuotas. Pas ja dauguma komplektuku tokia misraine, mazdaug pagal tema, bet atvirukai skirtingu leidyklu isleisti.
Fejos rusu leidimo, komplektuke buvo 16 vnt. Bet tas komplektukas pacios savininkes sukomplektuotas. Pas ja dauguma komplektuku tokia misraine, mazdaug pagal tema, bet atvirukai skirtingu leidyklu isleisti.
Mano siandieninis laimikis
Vokietija
Pirmasis is Italijos
USA
Fainuolis is Australijos
Vokietija
Pirmasis is Italijos
USA
Fainuolis is Australijos
Asedita, iš kur siunteis? Jei nenori viešai reklamuot, až gal gali nuorodą? Cekava
O gautieji gražūs
O gautieji gražūs
Galiu ir cia nuoroda ideti https://www.etsy.com...ion_id=19077411 Asortimentas laikas nuo laiko keiciasi.
QUOTE(asedita @ 2017 10 03, 20:45)
Galiu ir cia nuoroda ideti https://www.etsy.com...ion_id=19077411 Asortimentas laikas nuo laiko keiciasi.
Ačiū. Smalsumas patenkintas
Rašei, kad iš rusaitės pirkai, o nuorodoj - ne suomė?
Aš gavau du gėlėtus, nenupaveikskuoti tai neparodysiu. Iš Šveicarijos rusiškai užrašytą voke dvigubą, bet jau tokio plono popieriaus kad prieš plėšiant voką nesitikėjau atviruką rast
Nezinau kodel ten Suomija raso. Pinigus mokejau rusaitei, siuntinys atkeliauja is Peterburgo, atvirukai rusiski.
Lietus padarė savo- išsitraukiau per tris pastarąsias dienas 10 adresų, dabar visi galimi keliauja
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 05, 21:19)
Lietus padarė savo- išsitraukiau per tris pastarąsias dienas 10 adresų, dabar visi galimi keliauja
Sveikos
Mano beveik visada visi keliauja. Man traukimo ir parinkimo procesas ko gero malonesnis už gavimo. Tik kad kažko labai lėtai keliauja ir Postcrossingo
proceso pagreitėjimo nelabai jaučiasi, nors šitam reikale aš
Kas čia pas mus ilgiau šitam reikale? Kaip jums -tempai nemažėja?