Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Sveikos,

Visi jusu atvirukai labai grazus, praktiskai visus noreciau gauti. wub.gif As paskutiniu metu nieko tokio prie dusios negaunu, nors visi kaip ir i tema buna, bet neuzkabina. Isskyrus viena siandien gauta, fantastiskas, nuo rusaites is Paryziaus wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Dar noriu pasidziaugti atvirukais pirktais is vienos rusu krautuveles. Labai mieli siuntinukai buna. Antra karta perku ir taip smagu gauti. Viskas labai graziai su meile supakuota, dovaneliu kruva prideta wub.gif Super wub.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Cia atvirukai kur pirkti, visokia misraine, tik gaila, kad vienu formatas mazesnis (neapsiziurejau), bet kur nors tiks

O cia viskas dovaneles

Atsiprasau uz nuotrauku dydi, pati nemoku sumazinti, pagalbininkai manieji isvyke ax.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad šitą krautuvėlę esu kažkuriame iš soc. tinklų mačiusi ax.gif . Juk savininkė- postkroserė?

Matau fėją siuntinyje, ar ji iš 100 rinkinio, ar rusai kokias kitokias turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 02 spalio 2017 - 07:51
Taip, savininke postkrosere. Belandydama po anketas kazkaip uztikau.

Fejos rusu leidimo, komplektuke buvo 16 vnt. Bet tas komplektukas pacios savininkes sukomplektuotas. Pas ja dauguma komplektuku tokia misraine, mazdaug pagal tema, bet atvirukai skirtingu leidyklu isleisti.
Atsakyti
Mano siandieninis laimikis wub.gif

Vokietija

Pirmasis is Italijos

USA

Fainuolis is Australijos

Atsakyti
Asedita, iš kur siunteis? Jei nenori viešai reklamuot, až gal gali nuorodą? Cekava biggrin.gif
O gautieji gražūs smile.gif
Atsakyti
Oho, visi šaunūs, išskyrus Italiją- tas toks pusėtinas biggrin.gif . Italai turi tooookią šalį, o atvirukus neretai siunčia, kad nei verkti, nei juoktis ax.gif .

Man šiandien irgi užderėjo- net 8 bigsmile.gif . Ir visais esu patenkinta biggrin.gif thumbup.gif , tikrai ne visada taip būna smile.gif

Taiwanas

Olandija

Rusija

Rusija

Rusija

Ukraina

Vokietija

Šveicarija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 03 spalio 2017 - 19:49
Galiu ir cia nuoroda ideti https://www.etsy.com...ion_id=19077411 Asortimentas laikas nuo laiko keiciasi.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 10 03, 20:45)
Galiu ir cia nuoroda ideti https://www.etsy.com...ion_id=19077411 Asortimentas laikas nuo laiko keiciasi.

Ačiū. Smalsumas patenkintas mirksiukas.gif
Rašei, kad iš rusaitės pirkai, o nuorodoj - ne suomė?

Aš gavau du gėlėtus, nenupaveikskuoti tai neparodysiu. Iš Šveicarijos rusiškai užrašytą voke dvigubą, bet jau tokio plono popieriaus kad prieš plėšiant voką nesitikėjau atviruką rast biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 03 spalio 2017 - 19:54
Nezinau kodel ten Suomija raso. ax.gif Pinigus mokejau rusaitei, siuntinys atkeliauja is Peterburgo, atvirukai rusiski.
Atsakyti
Lietus padarė savo- išsitraukiau per tris pastarąsias dienas 10 adresų, dabar visi galimi keliauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 05, 21:19)
Lietus padarė savo- išsitraukiau per tris pastarąsias dienas 10 adresų, dabar visi galimi keliauja biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Mano beveik visada visi keliauja. Man traukimo ir parinkimo procesas ko gero malonesnis už gavimo. Tik kad kažko labai lėtai keliauja ir Postcrossingo
proceso pagreitėjimo nelabai jaučiasi, nors šitam reikale aš
Kas čia pas mus ilgiau šitam reikale? Kaip jums -tempai nemažėja?
Atsakyti