Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2017 09 15, 12:53)
Registruoju
[
Registruotas labiausiai ir patiko biggrin.gif Gražūs šokiai, nespalvotą gal ir pati nuspalvinsiu depresijai užėjus bigsmile.gif  Exlibriai man patinka, tik bais jau ploni. Bet siunčiu ir aš plonus šiek tiek pasinepatogindama.  Ir kiekvieną kartą pagalvoju - gal v oke siųst.

man šitas irgi liux biggrin.gif

iš tu kur tau siunčiau tai man gal labiausia tos rusų miniatūros, nežinau kodel bet dvelkia jos tokia gilia istorija mirksiukas.gif tikrai kažkas autentiško iš rusų meno

esu siuntus ploną bet a5 formata tai skundes, kad sulamdytas atejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 rugsėjo 2017 - 13:36
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 15, 14:31)
man šitas irgi liux  biggrin.gif

iš tu kur tau siunčiau tai man gal  labiausia tos rusų miniatūros, nežinau kodel bet dvelkia jos tokia gilia istorija  mirksiukas.gif tikrai kažkas autentiško iš rusų meno

esu siuntus ploną bet a5 formata tai skundes, kad sulamdytas atejo  mirksiukas.gif

Aha. užmiršau tas miniatiūras pagirt. Fainos wub.gif

Nu bet kartais pageidavimus atitinka būtent koks nors plonas. Kaip tik dabar pas prancūzę keliauja 1961 m. išleistas Rygos zoosodo begemotas. Tarp pageidavimų įrašytas. Foto tik telefoninė, atostogauju, neturiu galimybių nuskenuot.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 15, 17:27)
Aha. užmiršau tas miniatiūras pagirt. Fainos  wub.gif

Nu bet kartais pageidavimus atitinka būtent koks nors plonas. 

arba koks nors ilgas ir siauras smile.gif, turiu tokių su kosmonautika rinkinį tai jau į pabaigą, kas gauna visi praktiškai prašo dar bigsmile.gif , nesvarbu kad ir nestandartiniai
Atsakyti
na ką, savaitgalio lobis net ;P 6 atvirukai, nesuprantu kokiais čia gūsiais jei eina, keli gražūs turistiniai, vienas labai prastas Monet ir kitas šiaip sau rožė smile.gif

Va tie grazuoliai bigsmile.gif
Vokietija

Čekija

Prancūzija, šitas realybej žymiai grazesnis, bet jos nuotrauka dėta, tegul buna, žmogus stengesi ikėlė nuotrauką bigsmile.gif

dar noriu parodyti kelis įdomesnius pašto ženklus smile.gif

Nyderlandų išleistas pagerbt postcrosingą smile.gif

Čeku varliukai bigsmile.gif

vokiečiu rudens derlius

ir masė prancūziškų smile.gif

sudomino tas su kryžiumi kazin kokiai progai jis skirtas unsure.gif , jei tesingai sudedu nominalaus tai gaunas 1,45 eur pštao ženklai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 rugsėjo 2017 - 19:31
Lyžuka, prancūzų ir vokiečių kokie gražūs wub.gif

Ir aš tris gavau , du patinka, trečias iš Indonezijos, tai turi patikti biggrin.gif

Indonezietė prie savaitę buvo užklausus, ar negavau, nes naujokė, ir laukia nesulaukia, kol nueis ax.gif . Netrumpai keliavo, 40 dienų. Bet pašto ženklus įdomiai suklijavo, vieną ant kito, tik pakraštėliai kyšo. Man taip gaila.
Atsakyti
Grazus tas čekų kurmis smile.gif

Pasižiurejau statistika, tai nei daug nei mažai išiusta/gauta 51 šalies mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Lyžukos Prancūzija labai faina. Gal nuorodą galima, įsidėciau į favoritus.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 09 19, 14:49)
Man Lyžukos Prancūzija labai faina. Gal nuorodą galima,  įsidėciau į favoritus.

Prašom smile.gif

https://www.postcros...cards/FR-914174
Atsakyti
Ačiū
Atsakyti
Turiu įdomų klausimą bigsmile.gif, paštininke tiek įpratusi man atvirukus nešti, kad nepaziurejo adreso ir gavau kazkieno iš gretimos gatves atviruką bigsmile.gif aišku galiu uznesti arba pastant grąžinti Ale parūpo labai kas čia man per kaimynė mirksiukas.gif

Tai va ar įmanoma turint tik id atviruko ką nors iššifruoti?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 24, 20:42)
Turiu įdomų klausimą  bigsmile.gif, paštininke tiek įpratusi man atvirukus nešti, kad nepaziurejo adreso ir gavau kazkieno iš gretimos gatves atviruką  bigsmile.gif aišku galiu uznesti arba pastant grąžinti Ale parūpo labai kas čia man per kaimynė  mirksiukas.gif

Tai va ar įmanoma turint tik id atviruko ką nors iššifruoti?

Laba. O ar ne pati mane išmokei rasti reitingus savus? Taigi ten ir kaimynus gali rast, Pavyzdžiui, mano bažnytkaimy 3 postcroserės yra - mane į šitą dalyką įtraukusi kolegutė, jau nebesiuntinėjanti mergaitė ir aš biggrin.gif

Grįžau iš šiltų kraštų, atvirukų apart turistinių nemačiau. Vakar net pašto duris Kemere patraukiau, ale uždaryta buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 25, 10:01)
Laba. O ar ne pati mane išmokei rasti reitingus savus?  Taigi ten ir kaimynus gali rast, Pavyzdžiui, mano bažnytkaimy 3 postcroserės yra - mane į  šitą dalyką įtraukusi kolegutė, jau nebesiuntinėjanti mergaitė ir aš biggrin.gif

Grįžau iš šiltų kraštų, atvirukų apart turistinių nemačiau. Vakar net pašto duris Kemere patraukiau, ale uždaryta buvo biggrin.gif

Bet aš nežinau jos niko, o pagal gyvenama vieta nemoku rasti, bet reiks pabandyt paieškot, va pagal šalį tai žinau kad galima
Atsakyti