Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 12, 07:25)
kad belikę užrašyt tik priviet ir cieluju  bigsmile.gif

Man - beraštei tas labai tinka ;) Aš ant rašymo suvalkietė,
Nusipirkau 29 ct lipdukinių ženklų, pakombinuoju prie visokių agurkų ir sūrių, Smulkių daklijuoju jei reikia,

O išsiregistruoti tik patys dalyviai kažin gali? Turbūt.... nes gi nieks negali atimt teisės po 7 metų vėl pradėt siųst, ane?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 12, 07:32)
Man - beraštei tas labai tinka ;) Aš ant rašymo suvalkietė,
Nusipirkau 29 ct lipdukinių ženklų, pakombinuoju prie visokių agurkų ir sūrių, Smulkių daklijuoju jei reikia,

O išsiregistruoti tik patys dalyviai kažin gali? Turbūt.... nes gi nieks negali atimt teisės po 7 metų vėl pradėt siųst, ane?

turbut tik patys, nes tekę matyt prieš 5-6 metus išsiregistravusiu, bet esmej lieka vistiek ju atvirukai ir visas tas ju judejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 rugsėjo 2017 - 07:12
Ačiū, padėjėjos wub.gif , pasimaivysiu, nes džiaugiuosi gavusi biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Pempe, gražūs atvirukai, bet apšviesk mane tongue.gif jie dar kažkuom ypatingi mirksiukas.gif ? Ta prasme autorius ar šiaip iš kokios šalies gavus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 rugsėjo 2017 - 07:25
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 13, 08:01)
Pempe, gražūs atvirukai, bet apšviesk mane tongue.gif  jie dar kažkuom ypatingi mirksiukas.gif ? Ta prasme autorius ar šiaip iš kokios šalies gavus?

Ypatingi, nes man patinka biggrin.gif . Iš Mikės Pūkuotuko 100 rinkinuko. O panos(ponios biggrin.gif ) man juos užrašė mano pageidavimu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau labai gražių naujų pašto ženklų

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 09 14, 20:31)
Šiandien nusipirkau labai gražių naujų pašto ženklų

bet čia internetu pirkai?

gražus išvaizda bet ne kaina bigsmile.gif , o kiek pirmenybinis kainuoja? ir aplamai ar pirmenybinis į es skirias nuo pirmenybinio i kokią rusija?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 14, 20:46)
bet čia internetu pirkai?

gražus išvaizda bet ne kaina  bigsmile.gif , o kiek pirmenybinis kainuoja? ir aplamai ar pirmenybinis į es skirias nuo pirmenybinio i kokią rusija?

Ne, savo pašte radau. Čia pirmenybiniai į ne ES šalis. O į ES šalis 0,81 .
Atsakyti
Kokie faini pasto zenklai, jei ne jus, tai net nezinociau, kad tokiu buna. Siandien paste buvau, man vel galvas kisa, sakau duokit man su piliakalniais, tai nepatenkinta ejo kazkur ieskoti, istrauke "is po skverno"
Atsakyti
Lyžuka, ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 15, 12:26)
Lyžuka, ačiū  wub.gif

gana greit atvyko mirksiukas.gif

ar sudomino kurie nors? Tie exlibriai but visai nieko tik jaul prastas popierius unsure.gif
Atsakyti
Registruoju
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 15, 12:35)
gana greit atvyko  mirksiukas.gif

ar sudomino kurie nors? Tie exlibriai but visai nieko tik jaul prastas popierius   unsure.gif

Registruotas labiausiai ir patiko biggrin.gif Gražūs šokiai, nespalvotą gal ir pati nuspalvinsiu depresijai užėjus bigsmile.gif Exlibriai man patinka, tik bais jau ploni. Bet siunčiu ir aš plonus šiek tiek pasinepatogindama. Ir kiekvieną kartą pagalvoju - gal v oke siųst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 15 rugsėjo 2017 - 11:58