Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Asedita, ar tu pageidavimuose žiemą bet kada įsirašius, kad gauni snieguotus atvirukus?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 09 06, 22:19)
Asedita, ar tu pageidavimuose žiemą bet kada įsirašius, kad gauni snieguotus atvirukus?

Įsirašius žiemą ir pavasarį, bet gaunu tik žiemą
Atsakyti
Pempė12, ačiūūūūū labai wub.gif
Atsakyti
Aciu Pempe12 uz siuntinuka. Tau atviruka issiunciau, pirmadieni turetum gauti. Bet is kur tokiu graziu pasto zenklu gauni, niekur tokiu nerandu, pas mus paste visokiu kosmarisku tik buna. Jau rezgu minti pirkti pasto zenklus internetu, nu bet bais brangiai gaunasi.
Atsakyti
Prašom ir jums ačiū mirksiukas.gif

Ženklus pašte perku. Seniau dar kioske būdavo, bet dabar jau ne. Nors gal prieš mėnesį klausiau.

Internetu daug pirkti reiktų, kad nesiaubingai išbrangtų. Bet visai išeitis, jei paštas tik galvas teturi.

Atvirukų negavau, gal ryt kokio sulauksiu ax.gif , bet gal ir ne, nes jau buvau apdovanota stipriai į priekį, tik dabar išsilygina.
Atsakyti
Pempe12, aš tau nebeskolinga? Viskas tvarkoj?

Asedita, rajono centro pašte prastai su ženklais? Pas mus prisipirkau ir su piliakalniu, ir su sūriais, su pilinis. Šiandien norėjau vokietei užklijuot Klaipėdos pilį, ogi išbaigus jau. Reik dasipirkt.

Tik kad lietuviški ženklai - labai jau visi rimti. Jokio linksmumo, jokio žaismingumo.... Nu gal grybus reik linksmais laikyt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 11, 17:51)
Pempe12, aš tau nebeskolinga? Viskas tvarkoj?
Asedita, rajono centro pašte prastai su ženklais? Pas mus prisipirkau ir su piliakalniu, ir su sūriais, su pilinis. Šiandien norėjau vokietei užklijuot Klaipėdos pilį, ogi išbaigus jau. Reik dasipirkt.

Tik kad lietuviški ženklai - labai jau visi rimti. Jokio linksmumo, jokio žaismingumo.... Nu gal grybus reik linksmais laikyt... biggrin.gif

Jei į sąskaitą- tai nežiūrėjau, kada nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 11, 17:51)

Vien visokios galvos arba senovinei zaislai (jie man irgi baisus, o va vienam rusui labai patiko, apsidziauge), labai retai uztaikau ant grazesniu. Gal greit isperka, gal neuzisako.
Atsakyti
Ar matėt, kaip vienu metu nuėjo daug ilgai keliavusių lietuviškų atvirukų? Gal kokie 6. Pamačiau kalėdinį tai ir pastebėjau kad jis ne vienas toks atstrigęs.
Atsakyti
o dar labiau pasicekavinau - matyt administratoriai patarkė tą reikalą, nes visi gavėjai account closed
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 11, 21:19)
o dar labiau pasicekavinau - matyt administratoriai patarkė tą reikalą, nes visi gavėjai account closed

Na, ir užtaikei bigsmile.gif . Nemačiau. Bet man yra buvę,kad laukiau nueinant į Ukrainą jaunai mergaitei, gal 11-os, o ta atsijungė. Tai tada automatiškai atviruką užregistravo. Dar pradžioje mano postkroseriavimo.
Atsakyti
keista tikrai su tuo registravimu, man buvo tik pora kartų, kai žmogus uzdaro savo anketą ir tada postcrsinggas automatiškai registravo atviruką , viena tai net labai greit al po kokių 2 dienų, kad spejau išsiusti ..

o del markučių, kad tie visi su agurkais ir kitais įdomesniais dalykais yra keistų nominalu ir paskui jau tenka [er moketi kas man suvalkietei bigsmile.gif yra žiauriai nerpiimtina biggrin.gif , man turi gautis arba 71 arba 75 ct ir ne daugiau , aišku galima pirktis tu smulkiu ir klijuoti ale kur jau tada teksta rasyt smile.gif, kaip žiuriu pas rusus kartais ateina su tokiais gigantiškais pašto ženklais kad belikę užrašyt tik priviet ir cieluju bigsmile.gif
Atsakyti