Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 31, 10:04)
o aš gavau per postrosingą vieno olando sveikinimą, kur man yra siuntes atviruką vat  bigsmile.gif , idomu kaip žmones dar ir sužiūri tokius dalykus, aš nusiunčiu ir daugiau po joprofilį nenarstau, na nebent jau neregistruoja ilgiau  mirksiukas.gif

GAL patikai bigsmile.gif 4u.gif

Rimtai, gimtadienis bigsmile.gif ? Sveikinimai wub.gif Gražių gerų dalykų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gavau Beatrix Potter clap.gif . Tokie pat, kaip ankstesnėje dėžėje, tik dėžės vaizdelis pakeistas.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 08 31, 19:21)
GAL patikai bigsmile.gif  4u.gif

Rimtai, gimtadienis bigsmile.gif ? Sveikinimai  wub.gif  Gražių gerų dalykų 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aha, rimtų rimčiausiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 09 01, 19:34)
Gavau Beatrix Potter  clap.gif . Tokie pat, kaip ankstesnėje dėžėje, tik dėžės vaizdelis pakeistas.

Ažt paiekua?' Noriu derybų ;)
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 02, 19:19)
Ažt paiekua?' Noriu derybų ;)

Nieko nesuprantu biggrin.gif

Kas norite, parašykite į asmenines žinutes kiek ir ko norite. Arba kad ir čia, jei moderatoriai nesibars. Vokų turiu, nekainuos. Siuntimas pagal pašto tarifus, pagal svorį. Atvirukų kaina kažkurioje ankstesnėje žinutėje(ten kaina už 100). Pačių prasčiausių juodai baltų eskizų nedėsiu, nurašysiu į trašas biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 01, 20:48)
Aha, rimtų rimčiausiai  bigsmile.gif

Tai pridedu dar tortuką birthday.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 02 rugsėjo 2017 - 19:13
QUOTE(pempė12 @ 2017 09 02, 20:12)
Nieko nesuprantu biggrin.gif

Praeitą savairę až parašiau. Negavai?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 03, 08:25)
Praeitą  savairę až parašiau. Negavai?

Ne, gavau tik nuo aseditos.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 08 31, 09:19)
Nu ir tegul už bausmę gaus dabar negražų  biggrin.gif

Ačiū dideliausias smile.gif, nuostabus atvirukas ir visai nenusenę, nei morališkai nei kitaip kaip smile.gif, o vokas koks super priderintas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba.

QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 05, 18:47)
nuostabus atvirukas ir visai nenusenę, nei morališkai nei kitaip kaip smile.gif,

Sakai? Ir Orvydų sodyba ? biggrin.gif
Papildyta:

Maniškis šiandien į Rusiją per 15 dienų nuėjo. Kažkas naujo biggrin.gif Gal kad į Maskvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 05 rugsėjo 2017 - 18:35
QUOTE(Tekšė @ 2017 09 05, 19:35)
Laba.
Sakai? Ir Orvydų sodyba ? biggrin.gif
Papildyta:
Maniškis šiandien į Rusiją per 15 dienų nuėjo. Kažkas naujo biggrin.gif Gal kad į Maskvą.

O kodėl orvydai nusene? 😃 negi jau iš griovė ten viską mirksiukas.gif

Jis man idealus bus į keistenybių temą bigsmile.gif

Beje nustebino maloniai kad nežinojau kad jiems net atviruką išleido... Va ir akiratį prapleciau ta proga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 rugsėjo 2017 - 18:50
Gavau 4 atvirukus, tuoj skaitysiu, mėgausiuos wub.gif . Lyg kad gražūs biggrin.gif . Bet jau mano mažoji grožius gavo, pavydu net rolleyes.gif , visų trijų jos norėčiau ax.gif .
Atsakyti
Labas, o tai ko niekas atviruku nerodot, aptingot? Noriu grozybiu pasiziureti, seile pavarvinti... biggrin.gif
As noriu pasidziaugti, kad mano i Rusija visi nukeliavo, uzregistravo net ir tuos kur jau expired buvo.

Sios savaites grazesnieji atvirukai:

Vokietija

vartotojo įkelta nuotrauka

Rusija

Belgija

Atsakyti