Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2017 08 29, 09:02)
Ačiukas. Apžiūrėjau - nėra biggrin.gif Bet vistiek Vokietija mažiau kaip 20 proc. pas mane nebūna.
Įsivaizduojat, aš dar su Estija "neturiu ryšio". Ot ir kaimynė biggrin.gif

tai skaičiau išaiškinimą smile.gif, kad yra šalys korios labai intensyviai dalyvauja postcrosisnge, ir kad ju nenuskriaust tongue.gif neišvengiamai paklius po kelis ju dalyvius smile.gif

aš tik vieną esu siuntus į Estiją ir du į latviją deja smile.gif, dar pakliuvo lietuvis iš Bauskes kuris tipo moka lietuvškai tai negavo mano atviruko, o registravo iš geros dušios kai pradejau ieškot ot koks gerietis , betten jau tukstančiais pas ji atvirukai eina ir gavus viena iš latviu irgi labai daug siuntus yra va ji:
https://www.postcros.../user/aleksiite
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 08 23, 21:44)
Užsisakiau Beatrix Potter, Pūkuotuką ir Alisą . Jei kas norėsite, galėsiu dalintis.

aš irgi norėsiu bigsmile.gif visų trijų ax.gif
Atsakyti
Lab.
Tai va, vėliau išsiųstas dvi dėžutes(Alisą ir Pūkuotuką) gavau, o pirmosios ne. Kokybė puiki, kaip atrodo čia matosi. Ne 200, o 100, tik dėžutė kitokia, bet viduje viskas taip pat. O Alisų neduoda pažiūrėt, kažkokį š meta. Kokybiški.
Tikiuosi, kad pirmoji dėžutė neužgaiš ir ras kelią ax.gif
Atsakyti
Kas del Latvijos, Estijos, tai i Latvija ir siunciau ir gavau, o I Estija tik issiunciau 2, nei vieno negavau
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 08 24, 08:41)
Many iškart drakoniukas atsibudo  mirksiukas.gif  Norėsiu po kelias.  Pūkuotuko tikrai 200 atvirukų?  Per kiek iš ten ateina?

QUOTE(asedita @ 2017 08 24, 20:20)
As noreciau keliu Beatrix Potter atviruku. ax.gif

QUOTE(tik as @ 2017 08 29, 16:07)
aš irgi norėsiu bigsmile.gif visų trijų ax.gif

Jau žviegiu, kaip noriu skirstyti ax.gif biggrin.gif . Parašykit az, kiek norėsit, galėsiu pasimėgauti. Gal dar kas norėsit. Kainos, žiūriu, dabar dar atpigo, mano mokėta truputuką brangiau, bet vistiek fantastika biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Tai prašom norėti, nesivaržyti biggrin.gif .
Atsakyti
Man kažkaip paskutiniu metu nepakliuna i norus iš vis tokiu, o Alisu dar nemažai turiu iš praeito karto mirksiukas.gif

dabar man labiausia reiktų užsipirkti gražių smile.gif atvirukų apie Lietuvą, reprezentuojančių šalį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 rugpjūčio 2017 - 07:55
Labas rytas 4u.gif

Lyžuka, daug gražių atvirukų ir..... paprastos žmoniškos laimės mirksiukas.gif Su Gimtadieniu birthday.gif
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 31, 08:54)

dabar man labiausia reiktų užsipirkti gražių smile.gif atvirukų apie Lietuvą, reprezentuojančių šalį  bigsmile.gif

Vis siūlausi atsiųst, tik kad negražių, o tokių "skylėm užkišt" turistinių. Padovanočiau, Nenori? (nors grožis - labai subtilu, ot sakysiu kad gražūs mano siūlomi, ir bandykit psiginčyt.... biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 31 rugpjūčio 2017 - 08:01
QUOTE(Tekšė @ 2017 08 31, 09:00)
Labas rytas 4u.gif

Lyžuka, daug gražių atvirukų ir..... paprastos žmoniškos laimės mirksiukas.gif  Su Gimtadieniu birthday.gif

Vis siūlausi atsiųst, tik kad negražių, o tokių "skylėm užkišt" turistinių. Padovanočiau, Nenori? (nors grožis - labai subtilu, ot sakysiu kad gražūs mano siūlomi, ir bandykit psiginčyt.... biggrin.gif  )

Ačiū wub.gif ir noriu smile.gif

matyt praskaičiau kada tavo šitą sklebimą,siusk ir parašyk kiek skolinga mirksiukas.gif

adreso turbut neturi?
Atsakyti
Man šiandien iškrito
https://www.postcros...com/user/Lipika
99 proc. kad neregistruos... ot ir siųsiu "skylėm užkišt" ir net ne turistinį, reklaminį.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 08 31, 09:08)
Man šiandien iškrito 
https://www.postcros...com/user/Lipika
99 proc. kad neregistruos... ot ir siųsiu "skylėm užkišt" ir net ne turistinį, reklaminį.

ir bent man dažniausia tokia išankstine nuomone buna klaidinga biggrin.gif

gal žmogus registravos seniau, o dabar sugrįžo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 31, 09:11)
ir bent man dažniausia tokia išankstine nuomone buna klaidinga biggrin.gif

gal žmogus registravos seniau, o dabar sugrįžo  mirksiukas.gif

Nu ir tegul už bausmę gaus dabar negražų biggrin.gif
Atsakyti
o aš gavau per postrosingą vieno olando sveikinimą, kur man yra siuntes atviruką vat bigsmile.gif , idomu kaip žmones dar ir sužiūri tokius dalykus, aš nusiunčiu ir daugiau po joprofilį nenarstau, na nebent jau neregistruoja ilgiau mirksiukas.gif
Atsakyti