Gražus Pempe
Aš vakar irgi nemažai gavau , keli ju iš kinu krašto , įdomiausias faktas, kad vienas kinietis ar tai kinietė atsiuntė voke 7 atvirukus, visi iš kažkokiu tai kino filmų, pakankamai įdomūs , tik nei vienas neužrašytas , ir id ant voko kitoj pusej vos radau , vakare bandysiu parodyt
apie tas inge look bobutes, tai anakart anekdotas buvo, užrašineju atvirukus ir kalbuosi garsiai pati su savim, va sakau ieško atvirukų su senais žmonemis tai mb ir sako: "siusk tas bobas" ,sakau pirma aš ju neturiu, o antra dar gerai pagalvočiau kam jas siust, man jos tokios mielos ,beje jau antra savaite neateina mano atvirukai iš jos psl
pagaliau per 29 dienas pasiekė Kanadą:
ir va padėka už briliantinį atviruką
Hello to Latvia,
many thanks for this brilliant postcard, the great stamp and the cute coffeepot sticker! I assume this pink cold soup has to do with beetroots.....
Happy postcrossing,
Gabriele
tai va Latvija
Labas rytas.
Pempės trečią atimčiau, pirmus du plikčiau
apie tas inge look bobutes, tai anakart anekdotas buvo, užrašineju atvirukus ir kalbuosi garsiai pati su savim, va sakau ieško atvirukų su senais žmonemis tai mb ir sako: "siusk tas bobas" ,sakau pirma aš ju neturiu, o antra dar gerai pagalvočiau kam jas siust, man jos tokios mielos ,]
Aš siųsčiau savo foto
Gavau vakar vieną iš Čekijos. Funny su Kalėdom, labai patiko. Neįkeltas, atsinešiau darban, nuskenuosiu ir parodysiu
Pempės trečią atimčiau, pirmus du plikčiau
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 16, 08:41)
apie tas inge look bobutes, tai anakart anekdotas buvo, užrašineju atvirukus ir kalbuosi garsiai pati su savim, va sakau ieško atvirukų su senais žmonemis tai mb ir sako: "siusk tas bobas" ,sakau pirma aš ju neturiu, o antra dar gerai pagalvočiau kam jas siust, man jos tokios mielos ,]
Aš siųsčiau savo foto
Gavau vakar vieną iš Čekijos. Funny su Kalėdom, labai patiko. Neįkeltas, atsinešiau darban, nuskenuosiu ir parodysiu
Įsikėlė labai didelis, sumažint nesigauna, tai jau nepasirodysiu .....
O siųsti iškrito elefantinnei mėgstančiai Kalėdas. Taip tiko Nieko rimto su kalėdiniu drambliu
O siųsti iškrito elefantinnei mėgstančiai Kalėdas. Taip tiko Nieko rimto su kalėdiniu drambliu
Sveiki. Neskaičiau visos temos, bet kaip pradedančiai "žaidėjai" (užkabino susitikimas gyvai su tuom užsikrėtusiu žmogum) iškilo toks klausimas. Jei tavo išsiųstas atvirukas nenukeliauja/neužregistruojamas, tai išsiuntęs už tai nebėra atsakingas. Gal dar mažai laiko, bet kažkaip įdomiai gaunas. Kartu išsiunčiau 5, visus pirmenybiniu. Europa, už jos, JAV jau gavo. O Rusijon vis dar keliauja...
QUOTE(hi (: @ 2016 11 16, 12:16)
Sveiki. Neskaičiau visos temos, bet kaip pradedančiai "žaidėjai" (užkabino susitikimas gyvai su tuom užsikrėtusiu žmogum) iškilo toks klausimas. Jei tavo išsiųstas atvirukas nenukeliauja/neužregistruojamas, tai išsiuntęs už tai nebėra atsakingas. Gal dar mažai laiko, bet kažkaip įdomiai gaunas. Kartu išsiunčiau 5, visus pirmenybiniu. Europa, už jos, JAV jau gavo. O Rusijon vis dar keliauja...
tai kaip tu gali but atsakinga už pašto darbus , o dingti, pasimesti bet kur gali, mano va į Latviją dingo į Bauksę, tik už sienos. bet tu dar pasžiūrėk gavėjo profilyje, kada jis jungės paskutinį kartą, gal jau kelios savaites ar visas menesis dingęs iš eterio, gi užmeta žmones šita reikala ir net gavę atvirukų nesiteikia jų registruot , buna taip kaip bebūtų liudna
šiaip jeigu jau "eina" kokios >40 dienų aš parašau gavėjui su konkrečiu id numeriu jei dar turiu i keliu pačia atvirutę ir paklausiu kas ir kaip, tikrai daugiau pusė prispižaista gavę ir užmetę kažkur, kiti iš vis be jokio atsakymo registruoja
Iš mano 13 keliaujančių 5 keliauja į Rusiją - 16,25,26, 33 ir 98 dienas. Expired jau 3 mėnesius nebuvo prisijungus, tai aš jai ir nerašau. O gal reikėtų
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 16, 18:28)
Iš mano 13 keliaujančių 5 keliauja į Rusiją - 16,25,26, 33 ir 98 dienas. Expired jau 3 mėnesius nebuvo prisijungus, tai aš jai ir nerašau. O gal reikėtų
aš saviškei panašiai parašiau, jokio atsakymo
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 16, 15:35)
šiaip jeigu jau "eina" kokios >40 dienų aš parašau gavėjui su konkrečiu id numeriu jei dar turiu i keliu pačia atvirutę ir paklausiu kas ir kaip, tikrai daugiau pusė prispižaista gavę ir užmetę kažkur, kiti iš vis be jokio atsakymo registruoja
Dėkui už atsakymą, kol kas mažiau to laiko, dvi savaitės. Kada buvo prisijungus bandžiau, bet dar nežinojau kur žiūrėt. Išmoksiu po truputį. )
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 16, 07:41)
ir va padėka už briliantinį atviruką
Hello to Latvia,
many thanks for this brilliant postcard, the great stamp and the cute coffeepot sticker! I assume this pink cold soup has to do with beetroots.....
Happy postcrossing,
Gabriele
tai va Latvija
Geras, Latvija . Ir įvertinimas
QUOTE(hi (: @ 2016 11 16, 19:53)
Dėkui už atsakymą, kol kas mažiau to laiko, dvi savaitės. Kada buvo prisijungus bandžiau, bet dar nežinojau kur žiūrėt. Išmoksiu po truputį. )
Sveika, prisijungus į atvirukininkių gretas
Į Rusiją dvi savaitės- labai nedaug . Keliauja dar.
O pamatyti galima, kai užeini ant bet kokio žmogaus vardo(postkrosinginio vardo), tik ne per išsitrauktą adresą, o tiesiog spausti ant vardo, tada atsidaro aprašymas , ir antroje eilutėje būna parašyta, kada paskutin kartą jungėsi. Pavyzdžiui:
Last seen: about 1 hour ago
Užsisakinėjau niekorimto atvirukus, bet daug norėtų neberadau . Kaži, ar išsibaigė atsargos, ar jau viskas
o aš gavau atvirukus iš Inges ir tas pagalvėles
tai ka galiu pasakyt, ogi nieko
nesc esu su babulkom gavus tik vieną, popierius atviruko visai kitoks, ne plonumo prasme, bet tas viršutinis sluoksni jo kitoks, o del vaizdo negaliu komentuot, nes kitoks ten toks blyškus, na kitas siužetas, maniškes labai ryškios , gal sapusdina spaustuves ant skirtingos spaudos
beje tas mano gautasis irgi iš Suomijos
o "paduškos" super neatsigrožiu jomis
tai ka galiu pasakyt, ogi nieko
nesc esu su babulkom gavus tik vieną, popierius atviruko visai kitoks, ne plonumo prasme, bet tas viršutinis sluoksni jo kitoks, o del vaizdo negaliu komentuot, nes kitoks ten toks blyškus, na kitas siužetas, maniškes labai ryškios , gal sapusdina spaustuves ant skirtingos spaudos
beje tas mano gautasis irgi iš Suomijos
o "paduškos" super neatsigrožiu jomis
Čia viena iš 7-nių to kitaico atvirukų