Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Tikrai gražiai įdomus.

Bet žiūriu, ir tau antspauduoja atvirukus iš gerosios pusės.
Atsakyti

Tikrai gražiai įdomus.

Bet žiūriu, ir tau antspauduoja atvirukus iš gerosios pusės.

Aha :(

Jei nuolat taip des reiks eit kalbetis, bet as ten ir taip blogiete esu, nes zinau kaip turi but ir manes su registruotu siuntiniu i uzsieni atejusios likus 10min iki darbo pabaigos, isvaryt neimanoma :D

Kadangi ant vieno tera, tai manau ant laisku vare ir pirmam atvirukui kliuvo

Atsakyti
Sveikos,

Buvau islekusi kelioms dienoms paatostogauti, grizusi radau kruvele atviruku, keletas mano skonio.

Pirmiausia didziulis aciu pempė12 uz staigmena wub.gif visai nesitikejau gauti nuostabaus sveikinimo atviruko wub.gif

Kai nuskenuosiu, ikelsiu kelis grazesnius atvirukus.

Ligvitos gautasis tagas fainas. Visai noreciau gauti toki laiska, bet as dabar laiskams laiko nelabai turiu, jau ir atvirukai man daug laiko atima. O kazkada mokyklos laikais turejau labai daug susirasinejimo draugiu.
Atsakyti
biggrin.gif dabar aš dėkoju biggrin.gif , asedita, labai ačiū už Van Gogą oro_buckis.gif wub.gif

Ir pagaliau gavau krūvelę postkrosingo atvirukų - net 7! Trys tiesiog turistiniai- vienas tikrai gražus iš Vokietijos, kitas, irgi iš Vokietijos, bet kažkodėl su Lenkijos bažnytėle rolleyes.gif , ir trečias (ne itin rolleyes.gif)- viešbutis iš Prancūzijos.
Ir dar du puikūs patinkantys:

Suomija
vartotojo įkelta nuotrauka

Vokietija

Bei du perlai mano skoniui wub.gif
Latvija, pati atviruko autorė atsiuntė

Čekija, mano pirmas gautas Josef Lados atvirukas wub.gif . Kiek žiemų aš svajojau tokį gauti ax.gif ax.gif (t.y. tik dvi, nes anksčiau net nežinojau apie jokį Lada biggrin.gif ). Ir dar su tobulo grožio pašto ženklais wub.gif
Atsakyti
Lados atvirukai super , bet kuriuo metų laiku bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskiai gautieji

Amerika

Prancuzija

Vokietija

Atsakyti
Labiausiai su lietumi ir švyturiu, bet ir kiti gražūs.

Tiesa, mano pasiklydę atvirukai labai pajudėjo thumbup.gif . Viena rusė po antros užklausos jau antrąkart pasisiūlė užregistruoti, tai nebebuvau išdididi smile.gif , ir parašiau ID, nors tikrai nesijaučiau smagiai, kai užregistravo, kad ir išsiunčiau pakartotinį. O paskui pradėjo realiai registruoti, gavo rusės po 131,132, 142 dienų. Ir tada parašė, kad ir ta, kuri registravo negavusi, irgi gavo bigsmile.gif . Ir amerikietė expiredinė po užklausos atsišaukė, sakė, kad gavo jau prieš mėnesį, tik kraustėsi, ir neberanda dabar, labai atsiprašė . Tai parašiau ID, irgi užregistravo thumbup.gif
Esu baisiai patenkinta biggrin.gif

Viena iš rusių rašė, kad dabar gavo ir iš kitų šalių tris balandžio mėnesį išsiųstus atvirukus, ir neįsivaizduoja, kur jie tiek laiko klaidžiojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 20 rugpjūčio 2017 - 19:09
Pas mane ir pajudejo yahoo.gif Uzregistravo jau tokius ant ribos kur buvo, 59 d ir panasus. Ruse ir ceke uzregistravo prazuvelius atvirukus po 144 dienu. Tai si savaitgali turejau ka veikti, prirasiau atviruku ir labiausia dziugina, kad gavau netolimus, tai gal pajudes reikalai biggrin.gif
Atsakyti
Dar norisi pasisakyti biggrin.gif . Kartais, kai gauni iš daug siunčiančių, būna net spausdintas tekstas, o jei toks registruoja, tai tik thanks ir viskas. O va, trečia pagal siunčiamus atvirukus Rusijoje, taip padėkojo:
Дорогая ***, здравствуйте!
Пришла сегодня Ваша открытка, она очень красивая, спасибо большое!♥♥♥
Вчера в пришедшей почте было три открытки из разных стран, датированных апрелем-месяцем. А сегодня почта принесла еще одну апрельскую - Вашу. Где они все лежали так долго? Непонятно.
Отдельное спасибо за интересные марки!
Всего самого доброго Вам и Вашим родным и близким ♥

Tikra pagarba žodžiui, siuntėjui ir pačiam hobiui sklinda iš tokio registracinio laiško wub.gif
Atsakyti
Eina sau, gavau 11 atvirukų bigsmile.gif . Dar tiek nebuvau niekada gavus. Ir smagu, kad ne avansu, o jau pelnytai, virš 10 buvo daugiau nusiųstų, nei gautų. Turėsiu malonumo skaityti ir darbelio registruoti wub.gif . Pirmiausiai susidėliojau pagal išsiuntimo datą book.gif ...
Atsakyti
Kaip faina wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Aš 6 gavau, bet visi nieko gero.

Atspėkit, kokį gavau iš šito siuntėjo biggrin.gif :

https://www.postcros.../LinyiLinyiXuan
Atsakyti