Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Mano trys nuejo, viena gavau... I Rusija du jau beveik 50 dienu keliauja...

Issiunciau i Taivana vakar, tai itariu bus kaip su Rusija

Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2017 08 10, 08:43)
<p>Mano trys nuejo, viena gavau... I Rusija du jau beveik 50 dienu keliauja...</p><p>Issiunciau i Taivana vakar, tai itariu bus kaip su Rusija</p>

kai taip galvoji, būna priešingai, aš kažkada gavau adresą 79 metu bobutės šviežiai užsiregistravusios, nu galvoju tikrai jei tas noras tuoj dings ir aplamai ar dar registruos maniškį, dar net ant atviruką pabrežiau, kad nepamirštu užregistruot gavus tongue.gif ir ka jus galvojat net atsiunte padekos atviruką o siunčiau jau tokį neitin blush2.gif
Atsakyti
Aš visada apsidžiaugiu ištraukus lyderius arba naujokus kad tikrai registruos. Bet su naujokais pasirodo apsirikau. Keliauja 31 dieną, kažin ar bebus rimta postcrosserė: https://www.postcros.../user/kseniakot
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 08 10, 09:33)
Aš visada apsidžiaugiu ištraukus lyderius arba naujokus kad tikrai registruos. Bet su naujokais pasirodo apsirikau. Keliauja 31 dieną, kažin ar bebus rimta postcrosserė: https://www.postcros.../user/kseniakot

Vaje, o aš atvirkščiai, visai nesidžiaugiu nei naujokais nei lyderiais. Naujokai bijau, kad pabandys ir užmes tą reikalą, neberegistruos atvirukų. O lyderiams nežinau kokį atviruką išrinkti. Va vakar gavau vokietį, pirmasis Vokietijoj, 22 tūkstančiai atvirukų ir ką jam nusiųsti. Išrinkau paprasčiausią turistinį.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 08 10, 09:58)
lyderiams nežinau kokį atviruką išrinkti. Va vakar gavau vokietį, pirmasis Vokietijoj,  22 tūkstančiai atvirukų ir ką jam nusiųsti. Išrinkau paprasčiausią turistinį.

Net apžiūrėjau, ko jis nori. biggrin.gif
Mane tokiais atvejais gelbsti senienos. Įsivaizduoju, kad tie lyderiai vertina tai. Švyturių, tiltų tai tikrai rasčiau, ypač nelietuviškų. Turiu daug Leningrado su visokiais tiltais, laivais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 08 10, 11:02)
Net apžiūrėjau, ko jis nori.  biggrin.gif
Mane tokiais atvejais gelbsti senienos. Įsivaizduoju, kad tie lyderiai vertina tai. Švyturių, tiltų tai tikrai rasčiau, ypač nelietuviškų.  Turiu daug Leningrado su visokiais tiltais, laivais ir t.t.

Tai ką aš turiu iš laivų, tiltų jis jau turi. Šiuo atveju gal gelbėtu senienos, bet neturiu. O Leningrado tiltų pas jį turėtų būti nemažai, nežiūrėjau
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 08 10, 11:55)
Tai ką aš turiu iš laivų, tiltų jis jau turi.  Šiuo atveju gal gelbėtu senienos, bet neturiu. O Leningrado tiltų pas jį turėtų būti nemažai,  nežiūrėjau

Tai vat, kai tokie kiekiai, sudėtinga sužiūrėt, kad nesikartotų.
Atsakyti
<p>Mano trys nuejo, viena gavau... I Rusija du jau beveik 50 dienu keliauja...</p><p>Issiunciau i Taivana vakar, tai itariu bus kaip su Rusija</p>

Į Taivaną greit nueina, apie 15-20 dienų. Visai kitas reikalas, nei Kinija.
Atsakyti
Kokią gražią padėką gavau šį atviruką
vartotojo įkelta nuotrauka
“Hello smile.gif Thank you so much for sending such a beautiful card. It is an all time favourite! I have a hedgehog that visits my garden. I also love the stamps, especially the otter!! One of my favourite animals is the otter. I often visit a local conservation centre which has otters.
Have a wonderful day!
Atsakyti

Aš šį mėnesį irgi tik vieną gavau blink.gif . Vieną vienintelį vakar, o jau, ačiū Dievui, 12-a diena rolleyes.gif . Košmaro košmarissimo bash.gif . O kitą antradienį pašto tai neneš cray.gif . O penktadienį galiu ir namie nebūti ax.gif

Vakarykštis iš Čekijos, atkeliavęs per tris dienas bigsmile.gif (juk galėjau ir to negauti mastau.gif
vartotojo įkelta nuotrauka)
Atsakyti

Siryt atnese pastininke, bet is oficialaus puslapio nieko, is tag, mainai su rusaitem ir tikras nezmoniskai grazus laiskas 

Bet kaip nervina tiek laukt mano jau 6 atvirukai pasieke tiksla, o as gavau tik viena

[attachment=246372:IMG_20170814_115729_453.jpg]

Atsakyti

Laisko grozio irodymai :)

[attachment=246373:IMG_20170814_102543_513.jpg]

[attachment=246374:IMG_20170814_102724_864.jpg]

Atsakyti