Ai dar as supratau, kad man beproto grazus rusu dailininku autoriniai atvirukai, todel uzsiregistravau i rusiska postcrossingo puslapi
Mane viena pastininke paprotino ne i Europa siust neregistruotus pirmenybinius, kazkaip buvau pamirsus sita derini, nes po siuntu perklasifikavimo registruota automatiskai pirmenybine, o as pagrinde tik tokias siunciu ne ayvirukines. Tai kaina 1-2ct didesne, o gauna sake greiciau
tikrai greičiau nenueina, jau išbandyta
O tai ir registruotus siunti? Aš - niekada. O dėl pirmenybinių reiks nebeskūpaut, paskutiniu metu siųsdavau visus pigesnius ir buvo normaliai.
Gal atostogos įtakoja, bet žiauriai pOstrigo mano postcrossingas. Jau liūdna, šitiek turiu atvirukų, o siųst negaliu. Musėt čia man bausmė, kad praeitą mėnesį galėjau, bet nesiunčiau daugiau nei 20
Kaip jūs manot, kas čia vyksta:
https://www.postcros...m/user/Ajabartl
mano keliauja tik 8 dienas, tai dar nieko baisaus, bet kaip gali taip neregistruot žmogus, nors jungiasi kasdien. Gautų-siųstų skirtumas keistas.
Mano vaikas issirinko mylimiausia atviruku krautuve sake katinai nerealus, tik idomi vieta adresui
Išsiuntimui? Nebus gaila?
Kai gaunat voke neužrašytų atvirukų, ką darot - išsiunčiat ar saugot?
Išsiuntimui? Nebus gaila?
Kai gaunat voke neužrašytų atvirukų, ką darot - išsiunčiat ar saugot?
Issiuntimui. Nu kazka gi reikia siust
As prasieinu po internetines pardes, padusauju ka noreciau turet, bet jei visas norimas saugosi, siust nebebus ka
Uztai pas rusaites prisiregistravau ir surasiau labiausiai pageidautinus atviruku autorius.
Kol kas tokiu dar negavau, bet maciau rusaiciu forume, jei labai nori turet koki atviruka, tai siuncia voke du neuzrasytus, vienas lieka gavejui, kita pasiraso ir issiuncia atgal. Temoj ikelia abu ir iesko kam patiks antrasis. Zodziu tokia swapo atmaina
Kai gaunat voke neužrašytų atvirukų, ką darot - išsiunčiat ar saugot?</p></div></blockquote><p>Issiuntimui. Nu kazka gi reikia siust </p><p>As prasieinu po internetines pardes, padusauju ka noreciau turet, bet jei visas norimas saugosi, siust nebebus ka </p><p>Uztai pas rusaites prisiregistravau ir surasiau labiausiai pageidautinus atviruku autorius.</p><p>Kol kas tokiu dar negavau, bet maciau rusaiciu forume, jei labai nori turet koki atviruka, tai siuncia voke du neuzrasytus, vienas lieka gavejui, kita pasiraso ir issiuncia atgal. Temoj ikelia abu ir iesko kam patiks antrasis. Zodziu tokia swapo atmaina </p>
nu įdomiai, čia kaip pats sau atsisiustumpvziš kokios korejos:)
aš tai nedaug esu gavusdar tokiu neužrašytu tai saugau,. iš kiniečio gavau 6 bet visi reklaminiai filmu siužetais tai sunkiai dar tokius panaudočiau
aš tai nedaug esu gavusdar tokiu neužrašytu tai saugau,. iš kiniečio gavau 6 bet visi reklaminiai filmu siužetais tai sunkiai dar tokius panaudočiau
Ir aš nedaug, gal kokius 7-8.
Paskutiniai iš Taivano trys, nu bet tokie kinietiški iki negaliu, su heroglifais ant fasado. Jis žinute paprašė manęs atvirukų su šunimis, išsiunčiau, neprašydama nieko ir nesitikėdama, bet atgalinį adresą ant voko užrašiau. Tokie, kad nei pačiai reik, nei kitam siųst....
Va va ka su tokiais daryt, nes per daugiau laiko tai atsiranda, kaip sakai nei kam siust nei paciai reikia
Gal atostogos įtakoja, bet žiauriai pOstrigo mano postcrossingas. Jau liūdna, šitiek turiu atvirukų, o siųst negaliu. Musėt čia man bausmė, kad praeitą mėnesį galėjau, bet nesiunčiau daugiau nei 20
Kaip jūs manot, kas čia vyksta:
https://www.postcros...m/user/Ajabartl
mano keliauja tik 8 dienas, tai dar nieko baisaus, bet kaip gali taip neregistruot žmogus, nors jungiasi kasdien. Gautų-siųstų skirtumas keistas.
Bausmė bausmė
O su ta čeke gali būti taip, kad ji užsistačiusi savo paskyros statuse, kad yra neaktyvi. Taip žmonės daro, kai daug keliauja, aostogauja ar pan., kai negalės laiku registruoti atvirukų. Tuo metu siųsti leidžia, bet tavo adreso niekam neduoda. Kai vėl pasidarai aktyvus, tai gauni melejooooonus atvirukų
Nepamenu, kiek tiksliai leidžia taip siųsti negavus, bet tikrai daug.
Aš iš to paties, man rodos, kiniečio labai saugau visus 6, ir tikrai niekam nesiųsiu, jie man iš pirmesnių gautų, labai man brangūs.
Nepamenu, kiek tiksliai leidžia taip siųsti negavus, bet tikrai daug.
Aš iš to paties, man rodos, kiniečio labai saugau visus 6, ir tikrai niekam nesiųsiu, jie man iš pirmesnių gautų, labai man brangūs.
Kad man jos adresą davė, 10 dienų keliauja. Tai gal nepasidarius.Neskambinu pavojaus varpais, bet apžiūrėjus profilį va toks reiškinys į akis krito. Ji vieną dieną išsiuntė turbūt visus įmanomus 15. Tikrai, turbūt kažkur išvykus.
Šiaip turbūt sistema pati padaro neaktyviu, jei ilgą laiką "nežaidi". Mano kolegutė buvo aptingus, tai vėl pradėjusi siųsti apsižiūrėjo, kad yra ta varnelė ant "neaktyvi".
Na o aš..... laukiu šiandien-ryt expired kad galėčiau išsiųst dasigyvenau....
Avonuke, su patekimu į 100-ką