Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

As kolkas siunciu ir perku turistinius atvirukus, kol isibegesiu. Tai ta proga nusiaubiau taska su daug ir pigiu turistiniu, ai gi ne internetu pirkau ir si menesi jsu tikrai nebepirksiu... :)

Atsakyti
Avonuke, sttiprybės jums ir sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2017 07 28, 13:01)

<p> Sveika prisijungus Ligvita 4u.gif  Mano pati megstamiausia parduotuvele acards.by wub.gif  Daugybe graziu atviruku , atkeliauja gan greitai , paskutiniu laiku ir siuntimas buvo nemokamas .</p>
<p> </p>
<p> O mano postcrossingo reikaluose liudesys verysad.gif Vyrui sveikata pablogejo , nebegali dirbt jokio fizinio darbo , finansai kaip reikiant nukentes verysad.gif  Teks man atsisakyt sio pomegio cray.gif</p>

Avonuke, vyrui- sveikatos 4u.gif Ir kad nereiktų nutraukti tokio smagaus pomėgio 4u.gif

Gavau atviruką iš Vokietijos, su atsiprašymu,kad taip ilgai neišsiuntė dėl asmeninių priežasčių. Užregisravau- ogi adresas išsitrauktas prieš 294 dienas ax.gif . Sąžininga moteris, gi galėjo visai nebesiųsti. Ir gražus atvirukas, nors dabar man orchidėjos lyg nuėjo nuo bangos biggrin.gif .
vartotojo įkelta nuotrauka

Gavau dar vieną, be jokių atsiprašymų, nuo lenko, adresas ištrauktas irgi senokai,prieš 121 dieną, bet pagal antspaudą matau, kad išsiuntė liepos 24. Siūlo dirbi sunkiai ir linsmintis taip pat biggrin.gif , ir dar džiaugtis šia diena biggrin.gif . Atvirukas su mūsų (ir jų smile.gif ) Baltija, o kai aš kaip tik nuo ten, tai man labai į temą biggrin.gif

Ir dar nuo ruso gavau, Šiškino ąžuolų giraitę, džiaugiuosi, man šio dailininko kūriniai, kaip nuotraukos, neįsivaizduoju, kaip taip galima nupiešti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 31 liepos 2017 - 09:38
Labukas,

Sveika prisijungus Ligvita 4u.gif

Avonuke, stiprybės, sveikatos, kantrybės, pozityvaus mastymo 4u.gif

Praeitą savaitę padejavau, kad nieko gražaus negaunu tai kažkas išgirdo, gavau keletą tokių prie dūšios biggrin.gif

Rusija

Vokietija

Ir mano 100-asis atvirukas iš JAV, nelabai mano skonio, bet...

Atsakyti
Šiandien užsipirkau turistinių atvirukų. Pegaso knygyne radau atvirukų rinkinukų po 2,02 €, 10 vnt. Visai nebloga kaina gaunasi yahoo.gif
Atsakyti
Pas mane štilis. Ir maniškiai net netoli (Austrija, Vokietija) kažkaip ilgai keliauja. Matyt vasara, atostogos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 01 rugpjūčio 2017 - 19:37
QUOTE(asedita @ 2017 08 01, 16:15)
Šiandien užsipirkau turistinių atvirukų. Pegaso knygyne radau atvirukų rinkinukų po 2,02 €, 10 vnt. Visai nebloga kaina gaunasi  yahoo.gif

kokie vaizdeliai?

Sveikinimai, sulaukus 100-ojo!
Papildyta:
QUOTE(hi (: @ 2017 08 01, 19:37)
Pas mane štilis. Ir maniškiai net netoli (Austrija, Vokietija) kažkaip ilgai keliauja. Matyt vasara, atostogos.

Man be 5 Rusijų, jau expirinosi Italija ir du į JAV doh.gif
Atsakyti
Lab 4u.gif
Surašiau vėl visiems expiredams užklausimus. Žiūrėsiu, kaip čia bus ax.gif
Ir negavau nei vieno atviruko blink.gif , nugi baisu blink.gif
Atsakyti
pas mane expired du, vienas jau beviltiškas 9 men nesijungia, kitas paraše, kad negavo, kažkur tarp permes ir kazanes, na ne visai užkampis , o siun čiau tokia apie karus idomia, net pačiai gaila kad dingo , reiks galvot kuom pakeisti, o šiaip keturios šalys : Vokietija, Indija, USA ir Rusija jau po 21 diena keliauja, na vokietis galetu ir gauti
Atsakyti

Labas rytas, Gavau ir as pirmaji savo atviruka is Japonijos net.   [attachment=246142:2d8428617408ebbe448a7c5d86b70244.jpg]   Su Rusijos pastu idomi situacija, siunte kelis atvirukus, as vienintele buvau uzsieniete, tai gavau po nepilnos savaites, o rusaites dar  negavo ne viena

[attachment=246143:IMG_20170808_174302_269.jpg]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 09 rugpjūčio 2017 - 07:10
Čia gal rimtai visos Rusijos pašta suveža kažkur į sibira skirstyti

Aš paskutiniu metu nieko įdomaus negavus , visi eiliniai, na vienas Van Gogo gal kiek malonesnis akiai
Atsakyti

Mane viena pastininke paprotino ne i Europa siust neregistruotus pirmenybinius, kazkaip buvau pamirsus sita derini, nes po siuntu perklasifikavimo registruota automatiskai pirmenybine, o as pagrinde tik tokias siunciu ne ayvirukines. Tai kaina 1-2ct didesne, o gauna sake greiciau

Atsakyti