Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(hi (: @ 2017 07 20, 19:13)
Galvojau apie copy/paste, bet kad kreipinys ne angliškai (ar kita kalba, kuria daugeliui rašoma) o lietuviškai. Na nebent vienu metu Malaizijon nuėjo keli atvirukai iš Lietuvos.
Arba mano rašysena neįskaitoma.  ninja.gif Kol kas pasitaikydavo, kad "n" su "u" varde sumaišydavo.

Aš nemoku angliškai, tai kartais iš labai senų laikų padėką atsinešu. Kai kurias laikau pašte atsargai. Gal ir čia taip.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atostogaujat? Agurkų turit, jei turit daržus?

Viso pasaulio postcroseriai turbūt skaito supermamas - ir vakar, ir šiandien gavau atvirukus su gėlėm biggrin.gif prisikalbėjau. Bet man gražu.
Atsakyti
Labas,

As kazkaip paskutiniu metu idomesniu grazesniu atviruku negaunu, isskyrus viena Inge Look atviruka. Neturiu ko parodyti.
Darza turiu, o agurku dar ne, neauga siemet pas mus unsure.gif
Atsakyti
Agurkų turiu ta prasme lapų ir žiedu ir mažų primegsta bigsmile.gif , valgymui dar nelabai smile.gif, atviruku kolkas nei gaunu nei rašau, bet va susiėmiau ir keturis adresus paėmiau, l gaila, kad negavo vienas rusas siunčiau įdomų atviruką karo tematika verysad.gif , daugiau tokiu neturiu teks parinkti kažka kitko jam
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 07 27, 09:28)
, l gaila, kad negavo vienas rusas siunčiau įdomų atviruką karo tematika verysad.gif , daugiau tokiu neturiu teks parinkti kažka kitko jam

Gal nori ko nors su Leninu? Atsiųsčiau.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 07 27, 10:30)
Gal nori ko nors su Leninu? Atsiųsčiau.

kad ne ačiū mirksiukas.gif turiu kelis, kažkaip nepasitaikė dar jiems ir norų, nors buvo keli su paminklais tai panaudojau Puškiną ir dar ten kažką tokio, neutralaus mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, uzsikreciau ir as sita liga... Ar priimsit i palata?

Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2017 07 28, 07:23)
<p>Labas rytas, uzsikreciau ir as sita liga... Ar priimsit i palata?</p>

Labs ryts. Žinoma priimsim. Palata apytuštė, laksto visos laukais palaidais plaukais.
Mano vasara bus rugsėjį, tai postcrossinu nuoširdžiai, tik laikaus savo principo - per mėnesį išsiųst ne daugiau 20 atvirukų. Planas įvykdytas ir nors vakar atsirado vienas expired, neimu adreso.

O kaip tu? Seniai pradėjai? Kokia statistika?
Atsakyti

Labs ryts. Žinoma priimsim. Palata apytuštė, laksto visos laukais palaidais plaukais.
Mano vasara bus rugsėjį, tai postcrossinu nuoširdžiai, tik laikaus savo principo - per mėnesį išsiųst ne daugiau 20 atvirukų. Planas įvykdytas ir nors vakar atsirado vienas expired, neimu adreso.

O kaip tu? Seniai pradėjai? Kokia statistika?

oi mano pirmi atvirukai dar tik keliauja, bet keliauja labai ilgai, jau tuoj menuo bus, tai pradejau ieskot info, gal as ka netaip padariau...

Instagrame rusaites mane uzkrete, gvau kelis atvirukus ir taip smagu :wub:  Aisku, kad dar ir maniakiskai pirkt puoliau, girtis nebutina :D

Atsakyti
Ligvita, imam, net labai biggrin.gif
Aš va, Palangoje, Tiškevičiaus rūmuose atvirukų užsipirkau biggrin.gif
Atsakyti

man siandien atnese lietuvisku paketuka, is Lenkijos keliauja ir susidariau sarasa elektroniniu parduotuviu :D su pazadu ne dazniau kaip karta per menesi pirkt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 28 liepos 2017 - 09:44

Rasiau rasiau ir viskas pradingo :blink:

Sveika prisijungus Ligvita :4u:  Mano pati megstamiausia parduotuvele acards.by :wub:  Daugybe graziu atviruku , atkeliauja gan greitai , paskutiniu laiku ir siuntimas buvo nemokamas .

O mano postcrossingo reikaluose liudesys :( Vyrui sveikata pablogejo , nebegali dirbt jokio fizinio darbo , finansai kaip reikiant nukentes :(  Teks man atsisakyt sio pomegio :cray:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 28 liepos 2017 - 13:03