Arba mano rašysena neįskaitoma. Kol kas pasitaikydavo, kad "n" su "u" varde sumaišydavo.
Aš nemoku angliškai, tai kartais iš labai senų laikų padėką atsinešu. Kai kurias laikau pašte atsargai. Gal ir čia taip.
Labs ryts. Žinoma priimsim. Palata apytuštė, laksto visos laukais palaidais plaukais.
Mano vasara bus rugsėjį, tai postcrossinu nuoširdžiai, tik laikaus savo principo - per mėnesį išsiųst ne daugiau 20 atvirukų. Planas įvykdytas ir nors vakar atsirado vienas expired, neimu adreso.
O kaip tu? Seniai pradėjai? Kokia statistika?
oi mano pirmi atvirukai dar tik keliauja, bet keliauja labai ilgai, jau tuoj menuo bus, tai pradejau ieskot info, gal as ka netaip padariau...
Instagrame rusaites mane uzkrete, gvau kelis atvirukus ir taip smagu Aisku, kad dar ir maniakiskai pirkt puoliau, girtis nebutina
Rasiau rasiau ir viskas pradingo
Sveika prisijungus Ligvita Mano pati megstamiausia parduotuvele acards.by Daugybe graziu atviruku , atkeliauja gan greitai , paskutiniu laiku ir siuntimas buvo nemokamas .
O mano postcrossingo reikaluose liudesys Vyrui sveikata pablogejo , nebegali dirbt jokio fizinio darbo , finansai kaip reikiant nukentes Teks man atsisakyt sio pomegio