Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Avonuke, tavo paskutiniai nukeliavę su paukštukais labai gražūs. Jei ne paslaptis, kur perki?
Atsakyti

Net nulekiau paziuret , kurie ten tie paukstukai :D Ta su geniu kazkada gavau is oficialiu Offer tagu ( yra toks tagas, kai gali issirinkt tris arba penkis neuzrasytus atvirukas) , bet jis pas mane prastovejo gal kokius 3 metus , niekaip neradau kam issiust . O dabar stengiuos pritaikyt tokiu uzsistovejusius atvirukus :D  Su papuga pirktas is lovelycards.ru

Jeigu patinka galiu atsiust, dar viena turiu :D Reiktu adreso tokiu atveju 

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2017 07 11, 07:28)
  Su papuga pirktas is lovelycards.ru
</p><p>  Jeigu patinka galiu atsiust, dar viena turiu biggrin.gif Reiktu adreso tokiu atveju 
</p>

Oij ačiū, nereikia. Neįmanoma visko turėti. Iš smalsumo paklausiau.
Atsakyti
Pempe, ačiu smile.gif tai vienas gražiausiu tos serijos atvirukų mirksiukas.gif wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

tiesa gavau viena toki idomesni iš Bostono, tipo pirktas antikvariate, gyvena jis prie tu ezeru kur pavaizduoti ir jten taip pat gražu kaip atviruke, gaila , kad niekur neina iššifruot atviruko metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 liepos 2017 - 20:51
Sveikos 4u.gif Vasarojat?
Pempe, tavo atvirukas į Keniją kaip - tikrai po beveik 300 dienų nuėjo? ar siuntei pakartotinai?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 07 18, 09:48)
Sveikos 4u.gif  Vasarojat?
Pempe, tavo atvirukas į Keniją kaip - tikrai po beveik 300 dienų nuėjo?  ar siuntei pakartotinai?

Oi, gal net tris siunčiau.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 07 18, 22:18)
Oi, gal net tris siunčiau.

Oho kokia atkakli smile.gif

Jau rašiau, bet taip ir nepasidalinot nuomonėmis, o man nuo minties vis nenueina kodėl tokie nepopuliarūs atvirukai su gėlėmis. Vakar specialiai paskaičiavau - iš 160 lietuviškų nukeliavusių tik 6 gėlėti. Suprantu, labiausiai šalį reprezentuoja turistiniai, kolekcionieriai vėl su savais reikalavimais, bet vat katinai lenkia gėles nkartų. Ir pirkt tų gėlėtų nelabai yra, nepopuliarūs.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 07 20, 11:44)
Oho kokia atkakli smile.gif

Jau rašiau, bet taip ir nepasidalinot nuomonėmis, o man nuo minties vis nenueina kodėl tokie nepopuliarūs atvirukai su gėlėmis. Vakar specialiai paskaičiavau - iš 160 lietuviškų nukeliavusių tik 6 gėlėti.  Suprantu, labiausiai šalį reprezentuoja turistiniai, kolekcionieriai vėl su savais reikalavimais, bet vat katinai lenkia gėles nkartų.   Ir pirkt tų gėlėtų nelabai yra, nepopuliarūs.

aš siunciu kartais gėlėtus, kai žmogus nenurodo ko nori, arba kita sritis kai nurodo konkretų augalą, pvz teko kelis sutikti levandų myletojus, irisų ir pan smile.gif, ai dar pienių buvo japonas užsimanęs smile.gif , gėlėti pas mus pirkti praktiškai visi jau buna teminiai: gimtadieniai, vestuves, jubiliejai

katinai sakyčiau net šunis lenkia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 liepos 2017 - 11:52
QUOTE(Lyžuka @ 2017 07 20, 11:51)

katinai sakyčiau net šunis lenkia biggrin.gif

O aš tave aplenkiau tongue.gif
Atsisiunčiau iš aliexpres su katinais. Labai šiaip sau, ir su kinietišku užrašu gerojoje pusėje. Labai nepretenzingiems norėtojams tik....

Užtat šiandien iš vieno gero žmogaus gavau tokių lobių wub.gif wub.gif kad nevalgius pietų likau bežiūrinėdama ir besiseilėdama. Iš gėlėtų - kaktusų, gladijolių ir jurginų rinkiniai.
Atsakyti
O aš šiandien gavau padėką, pradžia lietuviškai "Labas Angelina". blink.gif biggrin.gif
Na, veidukai čia tokie, kad aš nei vardu, nei pseudonimu ne Angelina. Gal google vertėjas pasistengė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 07 20, 14:24)
O aš šiandien gavau padėką, pradžia lietuviškai "Labas Angelina".  blink.gif  biggrin.gif
Na, veidukai čia tokie, kad aš nei vardu, nei pseudonimu ne Angelina. Gal google vertėjas pasistengė.  biggrin.gif

Arba copy/paste padarė ir vardą užmiršo pakeist. o gal ir googlis juokauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 07 20, 16:39)
Arba copy/paste padarė ir vardą užmiršo pakeist. o gal ir  googlis juokauja smile.gif

Galvojau apie copy/paste, bet kad kreipinys ne angliškai (ar kita kalba, kuria daugeliui rašoma) o lietuviškai. Na nebent vienu metu Malaizijon nuėjo keli atvirukai iš Lietuvos.
Arba mano rašysena neįskaitoma. ninja.gif Kol kas pasitaikydavo, kad "n" su "u" varde sumaišydavo.
Atsakyti