Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

oij, apsimelavau, aš 361 vietoj biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 07 03, 18:29)
Laba.
Birželį 21 nuėjo, 23 gavau. Esu garbingoj 261 vietoj  biggrin.gif
Norėčiau, kad per mėnesį nueitų 20, kad piniginei labai neskaudėtų. Kol kas taip ir yr.
Šiandien parašiau 7 laiškus expired*ininkams, kai kuriems antrąkart. Lauksiu reakcijos.
Ar ne tu amarilininkė? Šiandien bevartydama resursus, radau pora su amariliais. Bet gal turi lietuviškus 1984 ir 1985 metų?

Ne, nei gavau nei ištraukiau anrąkart to paties, šiaip kažkaip parūpo.

amarilininkė, aha biggrin.gif , geras vardas biggrin.gif . Būtų fantastika, jei galėtumei man užrašyti 4u.gif . Neturiu tokių. Turiu 1991 neužrašytą.
Papildyta:
Pasigirsiu, gražių atvirukų gavau penktadienį, net du Where is Wally ir Inge Look bobules.

vartotojo įkelta nuotrauka

O šitas rankų darbo smile.gif . Nebrokiju biggrin.gif

Ir net iš Kazachstano bigsmile.gif

Atsakyti
Šiandien įsitikinau, kad praktiškai kiekvienas atvirukas sulaukia savo eilės. Turėjau 3 medicininius apie donorystę. Vieno antroji pusė išvis visa beveik prirašyta apie organų donarystę ir t.t. Tai ištraukiau vokietę, kuriai tą labiausiai prirašytą ir išsiunčiau.
Nes ji : collect typical *Medical-Postcards* ;-) Everything connected to Hospitals, Nurses, Doctors, Emergency rooms, Ambulance, Cartoons, Advertisings, Dr House or E.R. or other medical stuff :-)
Be to: You can send Ad/Free cards, Homemade cards, recycled or re-used ones, selftaken Photos, Food- or Non-Food cardboard packages, a great picture cut out of a newspaper and stuck on a cardboard - everything what is possible to put in a Mailbox and where you can stuck a stamp on ;-) I can“t understand why some people say a folded Postcard isnt“t a *real* Postcard ?!
biggrin.gif
Maniškė iškeliavusi štai tokia: My Webpage
Atsakyti
Aš mano skoniui labai gražių atvirukų nusipirkau Dzūkijoje- su grikiais, grikių žiedais, grikių arbata, nurautais grikiais ir pan. JŲ antra pusė irgi visa prirašyta, bet galvoju, kad arba rašysiu ant viršaus, arba dalinai užklijuosiu ir siųsiu. Nes jie tikrai verti siuntimo.
Atsakyti
Šiandien gavau nuo vienos menininkės iš JAV atviruką. Įdomus ne tiek jis pats, kiek jos tekstas kitoje pusėje. O joje ji pasakoja, kad turi labai protingą šunį ir jį pavadino Luksa, Juozo Lukšos, jo heroizmo atminimui. Lietuviškų šaknų neturi, tačiau matė ją sudominusį filmą apie jį.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 07 03, 20:34)
O šitas rankų darbo smile.gif . Nebrokiju biggrin.gif

Man visai simpatiškas.
Bet aš pati rankų darbo turbūt net pageidaujančiam nelabai drįsčiau siųsti... dėl patvarumo. Labiau norėtųsi savo spausdintus, su tuom kaip pati savo akimis pasaulį matai, bet jei maži kiekiai, tai nelabai kuklios kainos gaunas.
Atsakyti
Lyžuka, ačiūūūūūū wub.gif
Papildyta:
QUOTE(hi (: @ 2017 07 03, 20:50)
Šiandien gavau nuo vienos menininkės iš JAV atviruką. Įdomus ne tiek jis pats, kiek jos tekstas kitoje pusėje. O joje ji pasakoja, kad turi labai protingą šunį ir jį pavadino Luksa, Juozo Lukšos, jo heroizmo atminimui. Lietuviškų šaknų neturi, tačiau matė ją sudominusį filmą apie jį.

ir dėl tokių fokusų myliu postkrosingą thumbup.gif

Man šiandien irgi gerulis nutiko ax.gif . Gavau atvirukų, sėdau registruoti, visada susižiūriu pagal datas, kiek įmanoma, ir pradedu nuo seniausio. Tai va, žiūriu, iš Kinijos ilgai keliavo, parašyta 05.01, antspaudai 05.03,nenustebino, iš Kinijos dažnai ilgai keliauja. Surašiau, kaip mokėjau gražią padėką, nes atvirukas labai patiko, o pašto ženklai tai išvis super super. Spaudžiu registruoti. Ir man rašo, kad tokį atviruką jau registravau blink.gif . Aišku, tuoj susižiūriu , ką gavusi iš Kinijos. Akurat- sausio 20 gavus blink.gif , kelionės laikas 265 dienos, adresas ištrauktas 2016.04.30 blink.gif . Tik tada įsižiūrėjau, kadgi dabar gautasis išsiųstas ne 2017.05.01, o 2016.05.01 bigsmile.gif .Tai aš gavau pirmąjį išsiųstą bigsmile.gif . Geras čia,gerulis gerulis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai pempė12 už nuostabią Inge Look atvirutę wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 07 liepos 2017 - 10:44
Ačiū, Tekše, už sveikinimus ir linkėjimus, šiandien ypač noriu geros vasaros ax.gif
O jau atvirukas wub.gif
Atsakyti
Keli paskutiniai:
Vokietija

Irgi Vokietija. Street art

JAV. Atsiuntė atviruko autorė (apie ją, t.y. jos šuns vardą pasakojau)

Rusija

Kanada

Švedija

Vokietija

Suomija

Šitą atsiuntė iš Taivano. Parašė, kad jo draugas iš Kambodžos jam šitą padovanojo, o jis dalinas. Kažkaip taip. biggrin.gif

Dar du atvirukai su klasikiniais religiniais kūriniai iš Rusijos ir Vokietijos. Kažkaip šioj atkarpoj vokiečiai laimi.smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 08 liepos 2017 - 15:59
Patys paciausi hi (: atvirukai: pirmas Vokietijos ir Suomijos
Atsakyti
Man irgi pirmas gražiausias.

Ir žinokite, pagaliau Rusija pramušė assa.gif - šiandien užregistravo atviruką po 96 dienų kelionės bigsmile.gif . Tai gal ir kitiems penkiems ne amen ax.gif
Atsakyti