Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 06 25, 21:03)
Oi,ne,kelių tikrai nereikia,o ir nepasakyčiau, kad noriu būtinai senų. Tiesiog šiaip, prisiminimui, apie patekimą į šimtuką. Gali būti bet koks kvietkelis ar visa pieva biggrin.gif . Ačiū mirksiukas.gif

Kad ir tą vieną kvietkelį nežinau kur link siųst ;)
Atsakyti
Ačiū,ponios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 26, 12:30)
Ačiū,ponios biggrin.gif

Aš tai ne ponia, tik kad nagai šviežiai lakuoti, tai gal taip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 06 26, 13:30)
Aš tai ne ponia, tik kad nagai šviežiai lakuoti, tai gal taip atrodo  rolleyes.gif

O tai gavai mano žinutę, ar ne, nes man jos visai neberodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 26, 14:11)
O tai gavai mano žinutę, ar ne, nes man jos visai neberodo  ax.gif

Gavau gavau.... ;) Ryt išsiunčių kokią nors rožę raudoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 06 26, 15:57)
Gavau gavau.... ;) Ryt išsiunčių kokią nors rožę raudoną  biggrin.gif

Skinsiuuuu raudoną roooožęęęę vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 26, 17:32)
Skinsiuuuu raudoną roooožęęęę vartotojo įkelta nuotrauka

Na ne visai raudoną, užtat ne vieną biggrin.gif

Šiandien gavau 5. Jau +7 gautųjų naudai. Maniškių neregistruoja, o 6 expired adresatai mėnesiais nesijungia. Ot kokie, užregistruotų gautus ir gali "nebežaist".

Iš gautųjų pačiausias - Anton Pieck piešinukas iš Olandijos:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
o gaima kažkaip pažiūrėt šalies postcrossingerių eilę iki 100 pavyzdžiui? Ar tik tuos oficialiai rodomus 10 matom?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 06 27, 18:35)
o gaima kažkaip pažiūrėt šalies postcrossingerių eilę iki 100 pavyzdžiui? Ar tik tuos oficialiai rodomus 10  matom?

Nežinau,įtariu, kad ne.

Man nė vieno atviruko neatnešė blink.gif , nė vieno! Siaubas, košmaras, ežys danguje cry.gif . Tikėjausi nors kokių keturių ax.gif . Ar niekas per tas šventes į paštą neatvežė, ar tingėjo skirstyti, negalėjo taip būti,kad nieko ax.gif
Atsakyti
galima pirmaji tūkstantuką išrikiuoti pagal siustus atvirukus per Explore_Search_ pasirinkti šalis Lithuania ir pasirinkti :
Order bu postcards sent

Pempe, tu 98 -oji esi bigsmile.gif o aš kažkur 368 bigsmile.gif , kaip iš užsiregistravusiu 8000 naudotoju tai visai geri rezultatai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 birželio 2017 - 19:00
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 27, 18:56)
galima pirmaji tūkstantuką  išrikiuoti pagal siustus atvirukus per Explore_Search_ pasirinkti šalis Lithuania ir pasirinkti :
Order bu postcards sent

Pempe, tu 98 -oji esi  bigsmile.gif o aš kažkur 368  bigsmile.gif , kaip iš užsiregistravusiu 8000 naudotoju tai visai geri rezultatai smile.gif

Oho, einu žiūrėt biggrin.gif Nuėjo atvirukas į Japoniją, gmaile mačiau, dar padėkos man nori atsiųsti už ženklą wub.gif

Kaži, ar mokėsiu taip pažiūrėti tūkstantuką, kaip sakai hmm.gif
Papildyta:
O kaip tu savo eilės skaičių matai?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 27, 20:14)
Oho, einu žiūrėt biggrin.gif  Nuėjo atvirukas į Japoniją, gmaile mačiau, dar padėkos man nori atsiųsti už ženklą wub.gif

Kaži, ar mokėsiu taip pažiūrėti tūkstantuką, kaip sakai hmm.gif
Papildyta:
O kaip tu savo eilės skaičių matai?

Tai paskaičiavau mirksiukas.gif, jei užsidedu, kad rodyti po šimtą o, esu ketvirtam puslapy tai reiškia kad 300 kaž kelinta esu bigsmile.gif
Atsakyti