Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(asedita @ 2017 06 20, 21:00)
O jei as siandien asila gavau, tai ka  turetu reiksti?  hmm.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
[img]h

Gali būti, kad tai gili įžvalga laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 06 20, 22:00)
O jei as siandien asila gavau, tai ka  turetu reiksti?  hmm.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Tai reiškia kad jam pačiam patinka asilai bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutės,
siunciu pirmą atvirutę ir iškilo klausimas, kai prašo ką nors parašyti lietuviškai spelingą taip pat rašot? parašykit kokį pvz 4u.gif
Atsakyti
Labas,

As nerasau. Nors esu gavusi su tarimu. Tai manau, cia kaip nori taip rasai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 21 birželio 2017 - 18:46
QUOTE(Šolta @ 2017 06 21, 15:25)
sveikutės,
siunciu pirmą atvirutę ir iškilo klausimas, kai prašo ką nors parašyti lietuviškai spelingą taip pat rašot? parašykit kokį pvz 4u.gif

Aš irgi nerašau. Be su tarimu gal ir būt geriau ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Turiu tokį specifinį klausimą, tiksliau mano gavėjas turi. Gal esatę kur matę atviručių su Lietuviška sporto tematika? T.y krepšinio legendų nuotraukomis ir panašiai. Mat mano gavėją domina sportas ir manau kai mes taip krepšinio laimėjimais didžiuojamės, tai tikrai kažkur turetų būti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinaaaaaaaaaaaaaaaaaa1: 23 birželio 2017 - 11:42
QUOTE(kristinaaaaaaaaaaaaaaaaaa1 @ 2017 06 23, 11:41)
Sveiki,

Turiu tokį specifinį klausimą, tiksliau mano gavėjas turi. Gal esatę kur matę atviručių su Lietuviška sporto tematika? T.y krepšinio legendų nuotraukomis ir panašiai. Mat mano gavėją domina sportas ir manau kai mes taip krepšinio laimėjimais didžiuojamės, tai tikrai kažkur turetų būti...

Man neteko matyti, juo labiau - pirkti.
Atsakyti
Sveikinimai Jonams , Janytėms, Jonėms ir Raselėms 4u.gif

Pasigirsiu biggrin.gif - Joninių proga patekau į šimtuką biggrin.gif

Ir jeigu kam būtų malonu, priimu atvirukinius sveikinimus su gėlėmis biggrin.gif . Atsiųsiu kažką pagal jūsų norus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 24, 12:41)

Pasigirsiu  biggrin.gif  - Joninių proga patekau į šimtuką biggrin.gif

Ir jeigu kam būtų malonu, priimu atvirukinius sveikinimus su gėlėmis biggrin.gif . Atsiųsiu kažką pagal jūsų norus biggrin.gif

Sveikinu, sveikinu simtukininke 4u.gif Rasyk adresa, atsiusiu atviruka. Kaip tik rytoj grista sunus, turetu parvesti nauju atviruku, ir su gelem turetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 24, 11:41)

Pasigirsiu  biggrin.gif  - Joninių proga patekau į šimtuką biggrin.gif

Jei domina seni tarybinių laikų, galiu kelis gėlėtus atsiųst. Postcrossinge retai siunčiu - gaila, bet turiu keletą vienodų. Rašyk adresą až.
Atsakyti
Sveikos :0

pasirodau su laimikiu

Rusija, gražuoliai katinai smile.gif

Kinija, paminklas aukoms nuo atomines bombos atminti

Vokietija, kažkokios žemės nuotrauka, ką reiškia skaičiai apačioje neaišku smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 birželio 2017 - 18:41
QUOTE(Tekšė @ 2017 06 25, 17:33)
Jei domina seni tarybinių laikų, galiu kelis gėlėtus atsiųst. Postcrossinge retai siunčiu - gaila, bet turiu keletą vienodų. Rašyk adresą  až.

Oi,ne,kelių tikrai nereikia,o ir nepasakyčiau, kad noriu būtinai senų. Tiesiog šiaip, prisiminimui, apie patekimą į šimtuką. Gali būti bet koks kvietkelis ar visa pieva biggrin.gif . Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti