Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Rusija su mumiais jau ryte palaikinau smile.gif

Čekija irgi super, mano dar 4 rusijos expired jau ir portugalas, svarbiausia kad visi rusai nesijungia > men o portugalas tik 10 dienu, tam parašiau "meiles laiškelį" biggrin.gif

bet ar ne pikta vel ėmiau adresa, vel Ru, nesijungia > menesio babulka 79 metu, jo siustus jau registravo kovo men o ji kolkas nei vieno negavus tipo, matyt išsiunte keliems ir pamiršo šita dalyka, pikta ant tokiu neatsakingu
Atsakyti
Užregistravo expiredinį atviruką Kinija po 81dienos -keliavo panelė. Liuks, meprapuolė biggrin.gif
Atsakyti
pempė12 visi atvirukai labai grazus wub.gif As sia savaite nei vieno negavau. Kinietis viena uzregistravo po 72 d, atsiprasinedamas, kad kazkur isvykes dirbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 02 birželio 2017 - 18:27
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 20:25)
Rusija su mumiais jau ryte palaikinau smile.gif

Čekija irgi super, mano dar 4 rusijos expired jau ir portugalas, svarbiausia kad visi rusai nesijungia > men o portugalas tik  10 dienu, tam parašiau "meiles laiškelį" biggrin.gif

bet ar ne pikta vel ėmiau adresa, vel Ru, nesijungia > menesio babulka 79 metu, jo siustus jau registravo kovo men o ji kolkas nei vieno negavus tipo, matyt išsiunte keliems ir pamiršo šita dalyka, pikta ant tokiu neatsakingu

na nereiktų ant bobutės pykti... gali ir Alzheimeris jau kankinti 4u.gif
Atsakyti
Gavau iš Kinijos apverktinos būklės be teksto, be ID , ir net beveik be adreso biggrin.gif . Apkibęs svetimo atviruko popierium ir ženklais.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
reiškia keliavo tin sudetingomis salygomis smile.gif, nuo to tik vertingesnis pasidare manau smile.gif

Aš penktadieni išsiunčiau per pietus, o va jau šiandien suome registravo smile.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien gavau adresą su pageidavimu: voke (na standartiškai - kad nesusigadintų) ir be jokio užrašo kitoj pusėj , mat kolekcionuoja tuščius. Tai kažkaip man - vokas dar dar suprasciau, bet siųst tuščią voke, tai kažkaip... pagalvojau, kad čia jau ne mano reikalas šita kolekcija (sakyčiau gana taupu) , nes postcrossingas lyg ir mainai atvirlaiškiais. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 06 06, 19:13)
Aš tai šiandien gavau adresą su pageidavimu: voke (na standartiškai - kad nesusigadintų) ir be jokio užrašo kitoj pusėj , mat kolekcionuoja tuščius. Tai kažkaip man - vokas dar dar suprasciau, bet siųst tuščią voke, tai kažkaip... pagalvojau, kad čia jau ne mano reikalas šita kolekcija (sakyčiau gana taupu) , nes postcrossingas lyg ir mainai atvirlaiškiais.  unsure.gif

Ko gero ir as ta pati gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 06 06, 18:13)
Aš tai šiandien gavau adresą su pageidavimu: voke (na standartiškai - kad nesusigadintų) ir be jokio užrašo kitoj pusėj , mat kolekcionuoja tuščius. Tai kažkaip man - vokas dar dar suprasciau, bet siųst tuščią voke, tai kažkaip... pagalvojau, kad čia jau ne mano reikalas šita kolekcija (sakyčiau gana taupu) , nes postcrossingas lyg ir mainai atvirlaiškiais.  unsure.gif

Tai baika, dar lengviau , nieko rašyti nereikia, tik adresą biggrin.gif

O aš jau blūstu, nu nesąmonė, manosios Rusijos jau 4 expired ir dvi netoli to unsure.gif cray.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 06, 20:39)
Tai baika, dar lengviau , nieko rašyti nereikia, tik adresą biggrin.gif

Aha, ant voko. Ai, dar ID ten pat.

QUOTE(asedita @ 2017 06 06, 20:19)
Ko gero ir as ta pati gavau  biggrin.gif

Mano - Estija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 06 birželio 2017 - 19:53
QUOTE(hi (: @ 2017 06 06, 20:52)

Mano - Estija.

Maniskis is Vokietijos. Gal dabar tokia mada biggrin.gif
Atsakyti
Su Rusija prasti reikalai, mano 4 expired, bet kad ir visi nesijungia > menesio tai kaip ir ne pašto kalte unsure.gif
Atsakyti