Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(tik as @ 2017 05 10, 12:25)
nu graži motera esat wub.gif

biggrin.gif thumbup.gif

Kaip 4 d. skundžiausi, kad pastrigo net 7 atvirukai į Rusiją, taip viskas ir tebėra blink.gif . Visai jau bash.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tylu čia, visos saulute džiaugiatės, atvirukų neberodot.

Aš paskutiniu metu gavau labai neblogų, keletą nesamonių, keli expired.

Iš Vokietijos gavau Inges Look atviruka su originaliu jos autografu, bent jau taip teigia siuntėja.

vartotojo įkelta nuotrauka

Dar vienas iš Vokietijos, toks nesuprantamas bėgiai per vandenį, bet patiko.

Rusaitė atsiuntė net du atvirukus iš mano favoritų ir arbatos pakelį. Antras atvirukas neskenuotas, tai negaliu įkelti.

Du iš Amerikos

Is Prancūzijos. Išpradžių nepatiko kam ne prancūziškas, paskui pagalvojau, kad gauti atviruką iš pačios Gvinėjos mažai tikėtina, tai liuks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 17 gegužės 2017 - 14:24
oi, ten ne Gvineja, o Gajana biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia tokiu ne visai tradiciniu klausimu. Kartais gaunu atvirukus su pašto žymėm ant gerosios pusės - matyt sumeta vienus ant kito nespėjus nudžiūt antspaudui. Ar yra įmanoma šitus "antspaudus" nuo paveikslėlio kažkuom nuvalyti? Nesiruošiu su visais žaisti, bet būna, kad norisi. Po tokio paskutinio panorėjimo pastbėjau, kad vienas labai lengvai nusivalė tiesiog vandeniu (nežinau ar šviežas buvo ar rašalo sudėtis kita), o kitas niekaip. Galima ir susitaikyt biggrin.gif , bet maž kas žinot kokį nesudėtingą būdą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 18 gegužės 2017 - 12:35
Ant atvirukų nebandžiau, bet nuo kitko nusivalo su nagų lako valikliu. Bet atsargiai, nes gali nusivalyti su visais atviruko dažais. Galima pamėginti.
Atsakyti
Su acetonu gadina atviruką. Bandžiau. Tirpina viršutinį sluoksnį, dažus.
Beacetonio nemėginau.
Atsakyti
Nuo kai kurių vandeniu nusivalo, o nuo kitų ne. Tai ir nevalau.
Atsakyti
Aš apskritai tai nepuolu valyt. Bet vieną (ikonos paveikslėlis) kilo pagunda. Vienos žymės (daug jų ten) lengvai nusivalė vandeniu, kitos nepasidavė. Matyt taip ir liks. smile.gif
Atsakyti
Aha sutinku kad buna sugadintu, man kažkaip iš JAV tokiu pakliuna dazniau
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 19, 07:05)
Aha sutinku kad buna sugadintu, man kažkaip iš JAV tokiu pakliuna dazniau

Šitas mano minėtas atkeliavo kaip tik iš JAV. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, damos,

Maniškiai į Rusiją vis dar nenueina, keturiems net surašiau laiškelius, atsiliepėkol kas viena, bet ne- negavo. Sakė, stringa pas juos paštas ax.gif

Tai kompensacijai išsitraukiau visus galimus adresus ir surašiau net 10 atvirukų biggrin.gif . Realiai net dar daugiau, kadangi vienas yra vokelis, o jame -7 atvirukai, nes ten visa postkroserių grupė(su specialiais poreikiais), tai surašiau visiems nariams pagal pageidavimus .
Bus lengviau laukti , kol Rusija atstrigs ax.gif . Juk turi atstrigti hmm.gif
Atsakyti

Mano kaip tik Rusija uzregistravo po 69 dienu.

Ilga laika neissiunciau nei vieno atviruko. Turejau dar viena adresa istraukta pries 23 dienas  tai tik siandien iskeliavo. :oh:  . Uztat gautieji oficialus pradziugino .

d611faad8a87e16c92c45ad8ff7f9f8654.jpg

https://www.postcros...cards/GB-896079

b8dece885e7badc97b569bc1b1c2a77b353.jpg

https://www.postcros...cards/SE-132241

Reikes ta proga dar traukt kelis adresus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 25 gegužės 2017 - 18:36