Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Hi, abu įdomus smile.gif

Aį du gavau abu kažkokie vaikiški , vienas iš RU kitas iš Brazilijos , antras jau iš tos šalies smile.gif
Atsakyti
Visi hi (: atvirukai man tinka, iskyrus ta vabzdi, toks brrrr

Pas mane ramuma, visi keliauja labai ilgai, tai nei gaunu nei siunciu
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 04 25, 17:48)
Visi hi (: atvirukai man tinka, iskyrus ta vabzdi, toks brrrr

Tai čia gi čiuožikas elementarusis, tik padidintas gerokai. smile.gif)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man čiuožikas fainas photo.gif

Gavau gražių atvirukų, bet net du be ID. Vieną sistema rado gal po 10 minučių, nes buvo ir data užrašyta, ir iš antspaudo matėsi iš kokio miesto siųsta, o antram - nieko - nei datos užrašytos, nei Suomija antspaudavo, nei Lietuva, nei siuntėja pasirašė kur gyvenanti. Tai nuo antradienio sistema ieškojo ID, šiąnakt rado biggrin.gif thumbup.gif . Labai džiaugiuosi, nes norėjau užregistruoti šį mėnesį biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Japonija

Honkongas

Rusija

Suomija

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 30 balandžio 2017 - 08:07
Pempe visi gražūs, bet tas iš Rusijos fainiausias, gal kad personažas žinomas bigsmile.gif
Atsakyti
Mano paskutiniu metu gauti:

Is Amerikos

Is Australijos, toks tarybiniais laikais dvelkiantis smile.gif

Pora is Rusijos, tas su valtim labiausiai patiko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 30 balandžio 2017 - 18:59
Oi, man tas australietiškas pats gražiausias wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
aš buvau išvykus porai savaičių... grįžau... laukia atvirukas Kalėdinis iš Kinijos biggrin.gif siųstas sausio mėn biggrin.gif einu registruoti ir trauksiu adresus... išsikėliau sau tikslą nebepirkti atvirukų ir išsiųsti bent pusę turimų... nes dabar jau dvi pilnos dėžės ir realiai prikaišiota 3 puse visuose pakampiuose ax.gif
Atsakyti
Ryžtingas pavasaris iš Japonijos. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2017 05 01, 08:48)
labas rytas  4u.gif
aš buvau išvykus porai savaičių... grįžau... laukia atvirukas Kalėdinis iš Kinijos biggrin.gif siųstas sausio mėn biggrin.gif einu registruoti ir trauksiu adresus... išsikėliau sau tikslą nebepirkti atvirukų ir išsiųsti bent pusę turimų... nes dabar jau dvi pilnos dėžės ir realiai prikaišiota 3 puse visuose pakampiuose ax.gif

Oi, aš jau irgi jau nemažai turiu, bet noriu turėti visus, kurie man priimtini siųsti, todėl, jei kuriuos išleidžiu, stengiuosi atstatyti biggrin.gif

Man pastrigo visi į Rusiją keliaujantys atvirukai ax.gif . Jums ne? Dabar iš manęs keliauja net 7 į Rusiją, kelionės laikas nuo 41 iki 18 dienų, ir visi yra vienas paskui kitą rolleyes.gif . Aišku, taip iš pradžių nebuvo, bet į kitas šalis iš tarpų nukeliavo, o Rusija stovi ax.gif . Gal tikrai visus suvežė kur ten į Sibirą ir skirsto doh.gif mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
LT-556944 wayansuta Indonesia 30/Mar/2017 36 days
LT-556942 LIDOCH Russia 30/Mar/2017 36 days
LT-556337 m_stumbler Portugal 25/Mar/2017 40 days
LT-555532 NadyRusskih Russia 20/Mar/2017 45 days
LT-555529 ANASTAZJA Russia 20/Mar/2017 45 days
LT-552105 Lyubas Russia 26/Feb/2017 (expired) 67 days
LT-552099 happy9618 Taiwan 26/Feb/2017 (expired) 67 days
LT-550441 myshtay Russia 15/Feb/2017 (expired) 78 days
LT-546941 Catvb U.S.A. 24/Jan/2017 (expired) 100 days
LT-524556 helllila Russia 29/Aug/2016 (expired) 248 days

gražu ar ne? Tiksliau liudna jau man , kaip matot ne vien Rusija pas mane kabo unsure.gif
Atsakyti
Pas mane irgi vienas i Peterburga jau keliauja 37 d. I Kinija kiek siunciau nei vienas nenukeliavo. Apmaudziausia, kad ir i Cekija nenukeliavo, atrodo visai netoli.

O jums taip nebuna, kad issiunti atviruka, toki mano akims nieko ipatinga, o gauni susizavejimo pilna atsakyma, koks puikus atvirukas, net praso mano adreso, kad padeka atsiustu? Man tie atvirukai siaip sau, gal mano skonis nestandartinis, ar as labai tiksliai parenku atitinkama zmogui atviruka. Nezinau, kazkaip keista.
Atsakyti