Hi, abu įdomus
Aį du gavau abu kažkokie vaikiški , vienas iš RU kitas iš Brazilijos , antras jau iš tos šalies
Visi hi (: atvirukai man tinka, iskyrus ta vabzdi, toks brrrr
Pas mane ramuma, visi keliauja labai ilgai, tai nei gaunu nei siunciu
Pas mane ramuma, visi keliauja labai ilgai, tai nei gaunu nei siunciu
QUOTE(asedita @ 2017 04 25, 17:48)
Visi hi (: atvirukai man tinka, iskyrus ta vabzdi, toks brrrr
Tai čia gi čiuožikas elementarusis, tik padidintas gerokai. )
Sveikos
Man čiuožikas fainas
Gavau gražių atvirukų, bet net du be ID. Vieną sistema rado gal po 10 minučių, nes buvo ir data užrašyta, ir iš antspaudo matėsi iš kokio miesto siųsta, o antram - nieko - nei datos užrašytos, nei Suomija antspaudavo, nei Lietuva, nei siuntėja pasirašė kur gyvenanti. Tai nuo antradienio sistema ieškojo ID, šiąnakt rado . Labai džiaugiuosi, nes norėjau užregistruoti šį mėnesį
Japonija
Honkongas
Rusija
Suomija
Man čiuožikas fainas
Gavau gražių atvirukų, bet net du be ID. Vieną sistema rado gal po 10 minučių, nes buvo ir data užrašyta, ir iš antspaudo matėsi iš kokio miesto siųsta, o antram - nieko - nei datos užrašytos, nei Suomija antspaudavo, nei Lietuva, nei siuntėja pasirašė kur gyvenanti. Tai nuo antradienio sistema ieškojo ID, šiąnakt rado . Labai džiaugiuosi, nes norėjau užregistruoti šį mėnesį
Japonija
Honkongas
Rusija
Suomija
Pempe visi gražūs, bet tas iš Rusijos fainiausias, gal kad personažas žinomas
Mano paskutiniu metu gauti:
Is Amerikos
Is Australijos, toks tarybiniais laikais dvelkiantis
Pora is Rusijos, tas su valtim labiausiai patiko
Is Amerikos
Is Australijos, toks tarybiniais laikais dvelkiantis
Pora is Rusijos, tas su valtim labiausiai patiko
Oi, man tas australietiškas pats gražiausias
labas rytas
aš buvau išvykus porai savaičių... grįžau... laukia atvirukas Kalėdinis iš Kinijos siųstas sausio mėn einu registruoti ir trauksiu adresus... išsikėliau sau tikslą nebepirkti atvirukų ir išsiųsti bent pusę turimų... nes dabar jau dvi pilnos dėžės ir realiai prikaišiota 3 puse visuose pakampiuose
aš buvau išvykus porai savaičių... grįžau... laukia atvirukas Kalėdinis iš Kinijos siųstas sausio mėn einu registruoti ir trauksiu adresus... išsikėliau sau tikslą nebepirkti atvirukų ir išsiųsti bent pusę turimų... nes dabar jau dvi pilnos dėžės ir realiai prikaišiota 3 puse visuose pakampiuose
Ryžtingas pavasaris iš Japonijos.
QUOTE(tik as @ 2017 05 01, 08:48)
labas rytas
Oi, aš jau irgi jau nemažai turiu, bet noriu turėti visus, kurie man priimtini siųsti, todėl, jei kuriuos išleidžiu, stengiuosi atstatyti
Man pastrigo visi į Rusiją keliaujantys atvirukai . Jums ne? Dabar iš manęs keliauja net 7 į Rusiją, kelionės laikas nuo 41 iki 18 dienų, ir visi yra vienas paskui kitą . Aišku, taip iš pradžių nebuvo, bet į kitas šalis iš tarpų nukeliavo, o Rusija stovi . Gal tikrai visus suvežė kur ten į Sibirą ir skirsto
LT-556944 wayansuta Indonesia 30/Mar/2017 36 days
LT-556942 LIDOCH Russia 30/Mar/2017 36 days
LT-556337 m_stumbler Portugal 25/Mar/2017 40 days
LT-555532 NadyRusskih Russia 20/Mar/2017 45 days
LT-555529 ANASTAZJA Russia 20/Mar/2017 45 days
LT-552105 Lyubas Russia 26/Feb/2017 (expired) 67 days
LT-552099 happy9618 Taiwan 26/Feb/2017 (expired) 67 days
LT-550441 myshtay Russia 15/Feb/2017 (expired) 78 days
LT-546941 Catvb U.S.A. 24/Jan/2017 (expired) 100 days
LT-524556 helllila Russia 29/Aug/2016 (expired) 248 days
gražu ar ne? Tiksliau liudna jau man , kaip matot ne vien Rusija pas mane kabo
LT-556942 LIDOCH Russia 30/Mar/2017 36 days
LT-556337 m_stumbler Portugal 25/Mar/2017 40 days
LT-555532 NadyRusskih Russia 20/Mar/2017 45 days
LT-555529 ANASTAZJA Russia 20/Mar/2017 45 days
LT-552105 Lyubas Russia 26/Feb/2017 (expired) 67 days
LT-552099 happy9618 Taiwan 26/Feb/2017 (expired) 67 days
LT-550441 myshtay Russia 15/Feb/2017 (expired) 78 days
LT-546941 Catvb U.S.A. 24/Jan/2017 (expired) 100 days
LT-524556 helllila Russia 29/Aug/2016 (expired) 248 days
gražu ar ne? Tiksliau liudna jau man , kaip matot ne vien Rusija pas mane kabo
Pas mane irgi vienas i Peterburga jau keliauja 37 d. I Kinija kiek siunciau nei vienas nenukeliavo. Apmaudziausia, kad ir i Cekija nenukeliavo, atrodo visai netoli.
O jums taip nebuna, kad issiunti atviruka, toki mano akims nieko ipatinga, o gauni susizavejimo pilna atsakyma, koks puikus atvirukas, net praso mano adreso, kad padeka atsiustu? Man tie atvirukai siaip sau, gal mano skonis nestandartinis, ar as labai tiksliai parenku atitinkama zmogui atviruka. Nezinau, kazkaip keista.
O jums taip nebuna, kad issiunti atviruka, toki mano akims nieko ipatinga, o gauni susizavejimo pilna atsakyma, koks puikus atvirukas, net praso mano adreso, kad padeka atsiustu? Man tie atvirukai siaip sau, gal mano skonis nestandartinis, ar as labai tiksliai parenku atitinkama zmogui atviruka. Nezinau, kazkaip keista.