Su sv. Velykom
Labai grazus Lyžukos atvirukai
As kelis gavau, bet nieko grazaus
Siaubas, kokia nesąmonė, nieko negavau, nes nenešė pašto
Aš kol kas negaunu, mano 8 keliauja (toks mano maksimumas dabar). Bet pažiūrėjus kur keliauja labai ir nesistebiu, kad ilgokai: Rusija, Kanada, Singapūras, Kinija, JAV. Paskutiniai šviežiausi tik EU šalys.
Iš čia matomų balsuoju už indonezietišką.
Iš čia matomų balsuoju už indonezietišką.
Sveikos
Aptingau girtis gaunamais, nors ne kažką ir gaunu.
Bet dabar nesusilaikiau jums nepapasakojus: aš nemoku anglų k., nes mokykloj mokiaus vokiečių, Tiesą sakant abiejų dabar vienodai nemoku.
Prieš savaitę parašiau 3 žinutes dėl expired. Šiandien viena amerikietė užregistravo. Paprašau googlės, kad išverstų jos žinutę, tai išverčia: Hello - logging expired card :-) į Sveiki - medienos ruoša baigėsi skyriaus :-)
Nenoriu net įsivaizduot, ką aš prirašau to vertėjo pagalba. Siaubas
Bet dabar nesusilaikiau jums nepapasakojus: aš nemoku anglų k., nes mokykloj mokiaus vokiečių, Tiesą sakant abiejų dabar vienodai nemoku.
Prieš savaitę parašiau 3 žinutes dėl expired. Šiandien viena amerikietė užregistravo. Paprašau googlės, kad išverstų jos žinutę, tai išverčia: Hello - logging expired card :-) į Sveiki - medienos ruoša baigėsi skyriaus :-)
QUOTE(Tekšė @ 2017 04 21, 17:13)
Sveikos
Pazystama situacija, tas googlas su vertimais nelabai draugauja. As irgi nelabai moku anglu kalba, tuos kelis primityvius sakinius suraitau, o jei reikia ka nors mandriau parasyti, gaunasi snipstas. Tik gerai, kad as turiu du nuosavus vertejus (sunus), tai juos kankinu Jie man vis liepia googlu naudotis, bet kai as jiems liepiu isversti tai ka jau googlas isverte, tai nutyla.
Su Atvelykiu
Aš irgi menkau anglų, ir googlu naudojuosi, ir vaikus kankinu . Aišku, gaila, kad kažko iš dūšios nelabai prirašysi, tenka rinktis paprasčiausius sakinius ir išsireiškimus
Aš irgi menkau anglų, ir googlu naudojuosi, ir vaikus kankinu . Aišku, gaila, kad kažko iš dūšios nelabai prirašysi, tenka rinktis paprasčiausius sakinius ir išsireiškimus
Šiandieniniai keli
Vokietija
Irgi Vokietija. Vabzdžių viešbutis.
Austrija
Vokietija
Austrija
Gražūs :0
Aš aplamai galvoju pereiti tik ant turistiniu ir visokiu ten ala kraštovaizdžio atvirukų
O visumoj tai pas mane štilis, jau vel du perėjo i expired, dar trys arteja i 50 dienu, ar čia jau žmones prarado susidomejima postcrosingu kad nieko neregistruoja ar paštas juos kur išmeto
Aš aplamai galvoju pereiti tik ant turistiniu ir visokiu ten ala kraštovaizdžio atvirukų
O visumoj tai pas mane štilis, jau vel du perėjo i expired, dar trys arteja i 50 dienu, ar čia jau žmones prarado susidomejima postcrosingu kad nieko neregistruoja ar paštas juos kur išmeto
Laba. Hi (: visi gautieji gražūs.
Aš jau beveik perėjau
Gavau daug ir papigiai vienodų. Tokių nekažkokių - kaip aš vadinu "skylėm užkišt". Gal net pasidalint galėčiau ar mainyt, pvz 10 atvirukų už 1 pašto ženkllą 71 ar 75 ct. Norit - až[COLOR=yellow]
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 24, 12:24)
Aš jau beveik perėjau
Gavau daug ir papigiai vienodų. Tokių nekažkokių - kaip aš vadinu "skylėm užkišt". Gal net pasidalint galėčiau ar mainyt, pvz 10 atvirukų už 1 pašto ženkllą 71 ar 75 ct. Norit - až[COLOR=yellow]
QUOTE(hi (: @ 2017 04 24, 11:36)
Šiandieniniai keli
Vokietija
[img]h
[img]ht
Austrija
[img]htt
Vokietija
[img]h
[img]ht
Austrija
[img]htt
Visi neblogi, bet paskutinis man ypač
Dėkui, man taip pat paskutinis mielas. Apskritai Austrija miela man.
Šiandien Nyderlandai:D
Šis pagal tekstą Karaliaus dienos išvakarėse
O šis nuo vabzdžių mėgėjo man vietoj uodo (esu uodus prie favoritų paminėjus).
Šiandien Nyderlandai:D
Šis pagal tekstą Karaliaus dienos išvakarėse
O šis nuo vabzdžių mėgėjo man vietoj uodo (esu uodus prie favoritų paminėjus).