Parašiau vakar du atvirukus, ir dar vieną adresą išsitraukiau - siųsiu jau kalėdinį, su seniu bemegeniu, nes pageidauja besmegenių . Taip smagu, norėčiau jau vien žieminius- kalėdinius siųsti . O dar radijas tarška apie šiandien išleidžiamus kalėdinius pašto ženklus, už lango sniegas, paukščiukai lesykloje duodasi .
Papildyta:
prastai , vaizdai gražus, bet nominaliai ne į temą visai
o čia mano vakarykštės
Niznij Novgorodas, graži, kokybiška atvirutė, išsamus aprašymas nuo ko prasidejo miestas, vienas minusėlis, pusė A4 formato
Prancuzija, kažkur prie lamanšo sasiaurio, kas pavaizduota neaišku
Įdomu jei šiandien išleidžia, kada gaus tuos pašto ženklus kaimų paštai?
o čia mano vakarykštės
Niznij Novgorodas, graži, kokybiška atvirutė, išsamus aprašymas nuo ko prasidejo miestas, vienas minusėlis, pusė A4 formato
Prancuzija, kažkur prie lamanšo sasiaurio, kas pavaizduota neaišku
Na kodel nominalai ne i tema Suktis reikia , aisku is to 0,81 jau nieko neisspausi , o va po 0.39 galima suklijuot du , galima 0.39+0.29+0.03= 0.71 . As kartais labai megstu taip padeliot. O va pas mus kioskeli maciau dar senu kalediniu turi , reikes nusipirkt va du skirtingus galesiu sulipdyt.
I Australija siunciau issaugota maxicarda , berods 1984 metu ir koks liudesys , kai vakar uzregistravo ir parase, kad gavo suslapusi Nors ziuriu gavejas idejo savo skana tai lyg dar ner labai blogai , nebent gal susiliejo kas parasyta
būtų pas mus 0,39 vertės ženkliukas iš laimės apsiverkčiau
o dabar tik... arba vietiniai po 0,73 ct, arba skirti užsieniui po 1,25 ... ir paprasti su dideliu skaičiu po 10, 5, 3 ir 2 ct... aišku galima ieškot nusipirkti dar galiojančių mažesnių verčių ... tik, paštas jais nebeprekiauja, o tarp perpardavinėtojų jų kaina neatitinka nominalo vertės labai jau į didžiają pusę
o dabar tik... arba vietiniai po 0,73 ct, arba skirti užsieniui po 1,25 ... ir paprasti su dideliu skaičiu po 10, 5, 3 ir 2 ct... aišku galima ieškot nusipirkti dar galiojančių mažesnių verčių ... tik, paštas jais nebeprekiauja, o tarp perpardavinėtojų jų kaina neatitinka nominalo vertės labai jau į didžiają pusę
QUOTE(tik as @ 2016 11 12, 15:03)
tai va kokie skirtingi norai
man permokėt 1 ct yra bais tragedija , o kelis klijuot kažkaip netraukia irgi , geriausia kai po viena galima , o pernai metu su kaledom ir aš mačiau pašte
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 12, 15:48)
man permokėt 1 ct yra bais tragedija , o kelis klijuot kažkaip netraukia irgi , geriausia kai po viena galima , o pernai metu su kaledom ir aš mačiau pašte
tai aš ir nepermokėčiau, tik vietoj 5 ženkliukų po 10 ct ir 1 ženkliuko po 2 ct, galėčiau klijuot du gražius pašto ženklus ir tik 2 su dideliu skaičiu pas mus vietinių pašto ženklų yra didelis pasirinkimas, o į užsienį arba su karaliaus galva, arba su 5 šalies simboliais kalėdiniai pas mus pasirodys lapkričio 24 d ir galios iki kažkurios sausio senų seniai nebėra prekyboj, nes jie negalioja ne švenčių metu
Tik as prie kokiu gražių skaičiu arteji
Rašineju atvirutes ir vel vienas pakliuvo su ypatingesniais norais, apart visa kito nori kokios nors senovines rusu dailes, nu kaip žmogui nesiust jei lyg tyč turiu senoviniu rusų miniatūru rinkinuką
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 12, 10:19)
prastai , vaizdai gražus, bet nominaliai ne į temą visai
Aš gavau šiandienn savo miesto pašte . Negaliu patikėti. Tik po vieną(nebuvo viršininkės, kuri juos valdo ), bet kaip smagu. Gražūs.
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 12, 16:48)
Eik tik, juokauji, aš ir 0,87 siunčiu, jei nori traukinių, tiltų ar didelių medžių
O kelis klijuoti daug geriau, nes sutvirtina atviruką.
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 12, 22:17)
Aš gavau šiandienn savo miesto pašte . Negaliu patikėti. Tik po vieną(nebuvo viršininkės, kuri juos valdo ), bet kaip smagu. Gražūs.
Eik tik, juokauji, aš ir 0,87 siunčiu, jei nori traukinių, tiltų ar didelių medžių
Čia pagal atviruko norus parenki ir pašto ženklus ar būna atskirai pašto ženklų nori kokių tai?
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 12, 22:38)
Čia pagal atviruko norus parenki ir pašto ženklus ar būna atskirai pašto ženklų nori kokių tai?
Pagal atviruko norus. Jei gyvūnų, tai yra ūdra su audine, jei meno ar juoda-balta - tai yra grafka ir Mačiūnas, jei maisto ar augalų, ar paveldo - agurkai, jei nac. rūbų- tai etnografinių regionų rūbų motyvai, jei vėliavų ar pinigų- atitinkamai yra jau ne vienas ženklas, jei mėgsta arklius - olimpiadinis, jei plaukimą- antras olimpiadinis, traukiniai ir tiltai- su Kretingos geležinkelio tiltu, jei medikas- su širdies operacija . Ir t.t. ir pan