apie kurią kalbi atvirute? Tik aš
Iš Rusijos:
Turkija
atotrukis tarp siunčiamu ir gautų 8, speju dabar kokias dvi savaites vel nieko negausiu
Turkija
atotrukis tarp siunčiamu ir gautų 8, speju dabar kokias dvi savaites vel nieko negausiu
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 09, 12:46)
Iš Rusijos:
Turkija
[img]h
Turkija
[img]h
Tai siųsk siųsk Norint gauti reikia siųsti
Gražūs taviškiai
O TIK aš, manau, turėjo omeny tą su vėjo malūnais. Gal
taip su vėjo malūnais
QUOTE(tik as @ 2017 04 09, 10:10)
beje įsivaryti dviratį ar motorolerį į namus iki šiol gana populiaru čia motociklo kaip atviruke dar neteko matyti, bet jie dabar ir daug platesni nei atviruke pavaizduotas tai gal todėl
Lyžuka tavo atvirukas manau iš Kijkduin ... nereali vieta
Lyžuka tavo atvirukas manau iš Kijkduin ... nereali vieta
taigi jis remontuojamas užtat ir isivare , matomai viengungio būstas (argi žmona leistus toookį bardaką ), bet svarbu žmogus pasipuošęs, nuotaika kaledine
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2017 04 09, 18:30)
Tai siųsk siųsk Norint gauti reikia siųsti
Gražūs taviškiai
Gražūs taviškiai
visi 13 kelyje tik va kad reta kuri greičiua kaip per žingsni nuo expired registruoja dabar jau du irgi ant slenkcio stovi vel
Faini jusu gauti atvirukai, man visi tiktu
Mano keletas sia savaite gautu
Mano keletas sia savaite gautu
Asedita ir tavo faini labai, tik pirmojo esmes nesuprantu, kas ten per vieši tualetai
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 09, 19:44)
Asedita ir tavo faini labai, tik pirmojo esmes nesuprantu, kas ten per vieši tualetai
nea, nezinau kaip tiksliai lietuviskai vadinasi, bet cia tokios papludimio kedes
Pirmas kažkokia keistenybė, bet kad jau paaiškinai, tai užskaityčiau . O paskutinis be ryšio, ar nebus iš Turkijos ? Kiti geri
QUOTE(pempė12 @ 2017 04 09, 19:57)
Pirmas kažkokia keistenybė, bet kad jau paaiškinai, tai užskaityčiau . O paskutinis be ryšio, ar nebus iš Turkijos ? Kiti geri
Paskutinis is Vokietijos, i lietsargiu tema, tai man tinka.
Nesurasiau is kur atkeliavo: 2 is Rusijos, 2 is Vokietijos ir 1 is Nyderlandu (kuris turbut visiems aisku)
tai negi jau nieko negaunat kad nesirodot , Ar dabar margučiai nugalejo :0
Aš va du iš maskvos gavau prieš pat Velykas :0
Aš va du iš maskvos gavau prieš pat Velykas :0
Lqaba diena. Su Velykomis visas,
Lyžukos gražūs priešvelykiniai - nevelykiniai
Lyžukos gražūs priešvelykiniai - nevelykiniai