Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

apie kurią kalbi atvirute? Tik aš
Atsakyti
Iš Rusijos:

vartotojo įkelta nuotrauka

Turkija

atotrukis tarp siunčiamu ir gautų 8, speju dabar kokias dvi savaites vel nieko negausiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 balandžio 2017 - 12:48
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 09, 12:46)
Iš Rusijos:

Turkija

[img]h

atotrukis tarp siunčiamu ir gautų 8, speju dabar kokias dvi savaites vel nieko negausiu  unsure.gif

Tai siųsk siųsk biggrin.gif 4u.gif Norint gauti reikia siųsti ax.gif tongue.gif

Gražūs taviškiai wub.gif
O TIK aš, manau, turėjo omeny tą su vėjo malūnais. Gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 09 balandžio 2017 - 17:30

taip su vėjo malūnais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2017 04 09, 10:10)
beje įsivaryti dviratį ar motorolerį į namus iki šiol gana populiaru čia biggrin.gif motociklo kaip atviruke dar neteko matyti, bet jie dabar ir daug platesni nei atviruke pavaizduotas tai gal todėl biggrin.gif
Lyžuka tavo atvirukas manau iš Kijkduin ... nereali vieta  bigsmile.gif

taigi jis remontuojamas užtat ir isivare biggrin.gif, matomai viengungio būstas (argi žmona leistus toookį bardaką biggrin.gif ), bet svarbu žmogus pasipuošęs, nuotaika kaledine biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2017 04 09, 18:30)
Tai siųsk siųsk biggrin.gif  4u.gif  Norint gauti reikia siųsti ax.gif  tongue.gif

Gražūs taviškiai wub.gif
O TIK aš, manau, turėjo omeny tą su vėjo malūnais. Gal smile.gif

visi 13 kelyje tik va kad reta kuri greičiua kaip per žingsni nuo expired registruoja dabar jau du irgi ant slenkcio stovi vel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 balandžio 2017 - 17:46
Faini jusu gauti atvirukai, man visi tiktu wub.gif

Mano keletas sia savaite gautu
Atsakyti
Asedita ir tavo faini labai, tik pirmojo esmes nesuprantu, kas ten per vieši tualetai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 09, 19:44)
Asedita ir tavo faini labai, tik pirmojo esmes nesuprantu, kas ten per vieši tualetai  bigsmile.gif

biggrin.gif nea, nezinau kaip tiksliai lietuviskai vadinasi, bet cia tokios papludimio kedes
Atsakyti
Pirmas kažkokia keistenybė, bet kad jau paaiškinai, tai užskaityčiau biggrin.gif . O paskutinis be ryšio, ar nebus iš Turkijos smile.gif ? Kiti geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 04 09, 19:57)
Pirmas kažkokia keistenybė, bet kad jau paaiškinai, tai užskaityčiau biggrin.gif . O paskutinis be ryšio, ar nebus iš Turkijos  smile.gif  ? Kiti geri biggrin.gif

Paskutinis is Vokietijos, i lietsargiu tema, tai man tinka. mirksiukas.gif

Nesurasiau is kur atkeliavo: 2 is Rusijos, 2 is Vokietijos ir 1 is Nyderlandu (kuris turbut visiems aisku)
Atsakyti
tai negi jau nieko negaunat kad nesirodot smile.gif, Ar dabar margučiai nugalejo :0
Aš va du iš maskvos gavau prieš pat Velykas :0

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 balandžio 2017 - 12:36
Lqaba diena. Su Velykomis visas,

Lyžukos gražūs priešvelykiniai - nevelykiniai smile.gif
Atsakyti