Smagu sulaukti statistikos
kai mano statistika ne tokia įspūdinga tai nei aš jos laukiu nei ką
pagaliau suregistravau visus gautus, ai dar liko turko Van gogas voke siustas neužklijuotam , vyrui daviau velniu kam atplešineja laiškus, kad sako nebuvo net užklijuotas
Va manieji ir pirma tai aišku super babutes
Prancuzija
Čekija, pilis kažkokia, galėjo ir gražesnį
JAV, ruso ten gyvenancio atvirukas, šviesus toks , pernai lankes pas mus
Portugalija , atvirukas neblogas, siuntejas irgi
https://www.postcros...r/Miguel-Isaias
irgi JAv esmės nelabai supratau
O Nyderlandu visi nuostabūs
pagaliau suregistravau visus gautus, ai dar liko turko Van gogas voke siustas neužklijuotam , vyrui daviau velniu kam atplešineja laiškus, kad sako nebuvo net užklijuotas
Va manieji ir pirma tai aišku super babutes
Prancuzija
Čekija, pilis kažkokia, galėjo ir gražesnį
JAV, ruso ten gyvenancio atvirukas, šviesus toks , pernai lankes pas mus
Portugalija , atvirukas neblogas, siuntejas irgi
https://www.postcros...r/Miguel-Isaias
irgi JAv esmės nelabai supratau
O Nyderlandu visi nuostabūs
Iš Bulgarijos. Moteriškas tautinis kostiumas.
Lyžuka kad bagota
Prisitraukiau adresų, seniau neparašytus užrašiau, šiandien pamaitinsiu paštą . Dar trys liko neparašyti, gal šį vakarą
Smagu buvo, kad galėjau užrašinėti visokius su gėlėmis, pieštus, o ne turistinius, nors pati tokių noriu
Prisitraukiau adresų, seniau neparašytus užrašiau, šiandien pamaitinsiu paštą . Dar trys liko neparašyti, gal šį vakarą
Smagu buvo, kad galėjau užrašinėti visokius su gėlėmis, pieštus, o ne turistinius, nors pati tokių noriu
Man tai keista, žmogus kasdien jungias o į žinutes neatsako
Sveikos
Kažin kodėl "ne madoj" atvirukai su gėlėm? Labai apibagotėjau būtent tokiais visokiais gėlėtais tarybiniais:)
Mano žiauriai neregistruoja. Tuoj galėsiu siųsti tik po expired Iš 17 net 9 keliauja daugiau kaip 30 dienų.
Kažin kodėl "ne madoj" atvirukai su gėlėm? Labai apibagotėjau būtent tokiais visokiais gėlėtais tarybiniais:)
Mano žiauriai neregistruoja. Tuoj galėsiu siųsti tik po expired Iš 17 net 9 keliauja daugiau kaip 30 dienų.
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 07, 08:47)
Man tai keista, žmogus kasdien jungias o į žinutes neatsako
aš taip darau(dažniausiai)
Šiandieniniai: iš Rusijos
Iš Prancūzijos
Iš Prancūzijos
Antras toks mielas realizmas.
beje įsivaryti dviratį ar motorolerį į namus iki šiol gana populiaru čia motociklo kaip atviruke dar neteko matyti, bet jie dabar ir daug platesni nei atviruke pavaizduotas tai gal todėl
Lyžuka tavo atvirukas manau iš Kijkduin ... nereali vieta
Lyžuka tavo atvirukas manau iš Kijkduin ... nereali vieta
QUOTE(tik as @ 2017 04 09, 08:10)
beje įsivaryti dviratį ar motorolerį į namus iki šiol gana populiaru čia motociklo kaip atviruke dar neteko matyti, bet jie dabar ir daug platesni nei atviruke pavaizduotas tai gal todėl
Lyžuka tavo atvirukas manau iš Kinderdijk ... nereali vieta
Lyžuka tavo atvirukas manau iš Kinderdijk ... nereali vieta