Labai laukiau mumiu, pagaliau sulaukiau
Šiandien man džiaugsmas 6 net ir penki iš vis super, na šeštas toks šiaip sau einu registruot
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 30, 21:09)
Šiandien man džiaugsmas 6 net ir penki iš vis super, na šeštas toks šiaip sau einu registruot
parodyk
QUOTE(asedita @ 2017 03 29, 19:51)
Jei papasakociau apie postcrossinga, turbut pirsta pasukiotu prie smilkinio
Aš esu pasakojus darbe. Tai buvo momentas, kai buvau suprasta kaip ta, kuri internetu paveiksliukus siuntinėjas.
na ką tas šeštasis kur buvau nurašius kaip šiaip sau iškrėtė tikra siurprizą, užregistravus štai kas ikelta pasirodo yra
taip ir loštelejau nuo ekrano , čia pasirodo pats siuntejas , man linkejimus siuncia
O čia vokietes velykins
kitus rytoj fotkinsiu, patingejo ju siuntejai ideti
taip ir loštelejau nuo ekrano , čia pasirodo pats siuntejas , man linkejimus siuncia
O čia vokietes velykins
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 30, 20:57)
na ką tas šeštasis kur buvau nurašius kaip šiaip sau iškrėtė tikra siurprizą, užregistravus štai kas ikelta pasirodo yra
[img]ht
O čia vokietes velykins
[img]ht
[img]ht
O čia vokietes velykins
[img]ht
Kaip faina, Lyžuka, aš nuo to diedo irgi norėčiau gauti
O Velykinis primena senus atvirukus
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 30, 22:31)
Kaip faina, Lyžuka, aš nuo to diedo irgi norėčiau gauti
Ir laiko rankose man siunčiama atviruką , nu originalus būdas ką besakyti, dėl tokių siurprizų ir myliu postcrossinga
Na va likusieji penki:
šitas realiai daug gražesnis bet tike pačios vokietes, tiek mano nuotrauka nepagavo to naturalumo atviruko
Švedija
dar vienas vokietis :
Ir skanus suomis
beje žiuriu tam amerikonui kažkoks susireikšmino sindromas:P;
https://www.postcros...Patrick/gallery
ar čia taip išreiškia padeką
šitas realiai daug gražesnis bet tike pačios vokietes, tiek mano nuotrauka nepagavo to naturalumo atviruko
Švedija
dar vienas vokietis :
Ir skanus suomis
beje žiuriu tam amerikonui kažkoks susireikšmino sindromas:P;
https://www.postcros...Patrick/gallery
ar čia taip išreiškia padeką
Faini atvirukai. O su tuo diedu tai ispradziu galvojau, kad atvirute tokia Originalus tas diedas
Ir vel trys atvirukai, pati stebiuos ar ne per gerai čia man , jaučiu iki velyku nieko negausiu
Gavau babulkas iš suomijos, kokios jos man nuostabios
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 31, 19:17)
Ir vel trys atvirukai, pati stebiuos ar ne per gerai čia man , jaučiu iki velyku nieko negausiu
Parodyk nors babulkas
Aš 4 gavau, vienas- paklijuota ant popieriaus nuotrauka, vienas gamttos vaizdelis, o du kažkokie kinietiški, gerai neįsižiūrėjau, einu registruoti