Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(tik as @ 2017 03 29, 17:10)
na aš ir gyvendama LT nelabai buvau tikra lietuvė, kaip ir vyras, nes nuolatinis mūsų palydovas buvo aplinkinių reakcijos...  jūs tai kaip visada kaip ne visi normalūs... tikri lietuviai biggrin.gif tai man tas išsireiškimas iki šiol siauro mąstymo požymis ... netaikiau tau Lyžuka, tiesiog asmeninė patirtis tokia...

a tada suprantu kai iš neigiamos puses, tai aišku kitaip viska perfarzuoji mirksiukas.gif , bet mane nežeistu toks pasakymas, na gal bigsmile.gif

beje jei ne paslaptis, kuom tokia fainą biggrin.gif reakcija užsitarnavot ?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 17:37)
a tada suprantu kai iš neigiamos puses, tai aišku kitaip viska perfarzuoji  mirksiukas.gif , bet mane nežeistu toks pasakymas, na gal  bigsmile.gif

beje jei ne paslaptis, kuom tokia fainą biggrin.gif reakcija užsitarnavot ?

na ... kad nevartojam alkoholio ir mums netrukdo kiti vartojantys biggrin.gif
kad esam kartu nes tiesiog to norėjom ir tebenorim, o ne dėlto, kad ...
kad gyvenam savo gyvenimą ir mūsų visiškai nedomina kitų reikalai
kad perkam butą, o ne namą...
kad perkam mašiną kuri mums patinka, o ne tokią kaip pridera... ir t.t.
kad nevaikščiojom atskirai į darboviečių vakarėlius...
kad nekeikiam vienas kito artimųjų...
kad nekeikiam valdžios, policijos, gydymo paslaugų, o bandom diskutuot kur yra tikroji problema...

bet buvo ir labai skaudžių...
kai buvom apkaltinti visomis pasaulio nuodėmėmis kai pasakėm, kad artimas, žmogus turi problemų su alkoholio ir jo žmona neveltui duoda skyryboms ir norint padėti reiktų pirmiausia kalbėtis su juo, o ne šmeižti ir ieškoti būdų kaip apsunkinti jai gyvenimą...
kai atsisakėm naudotis pažintimis, kad įkišti į kalėjimą automobilio vairuotoją kuriam nulėkus nuo kelio žuvo MB brolis... nemylėjom...
kai per jo laidotuves rūpinomės kaip jį parvešti iš morgo į laidojimo rūmus, o ne naujais rūbais tai progai... padarėm gėdą...
kad esu bergždžia, nes 6 metus po santuokos neturėjom vaikų nes niekas tiek negyvena be vaikų, o ir nesituokia jei nenėščia...
kad vyras yra nevaisingas, ir aš nėščia nuo kito... nes per tiek metų jau būtumėm seniai turėję savų...

ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 29 kovo 2017 - 19:52
Tik aš , keistuoliai arba kvailiai tada taip vadina, nes visos šitos gražios ir teigiamos savybes tikrai nelimpa prie ivertinimo "tikri lietuviai" su kabutėmis , duok die kad visa tauta tokiais principais vadovautųsi mirksiukas.gif

beje man dabar maloniai keista, kad lietuviams pvz priskiriama blaivybė, kaip šiaip daug kas jau mus įvardina kaip prasigerusia tauta, o ypač kaimais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 kovo 2017 - 19:53

tik as kaip viskas iki skausmo pazystama...

As kiek imanoma atsiribojau nuo tokiu zmoniu, nebendrauju, niekam nepasakoju apie savo gyvenima, tai dabar esu vadinama "ispuikusia, pasikelusia" ir man dzin.

Jei papasakociau apie postcrossinga, turbut pirsta pasukiotu prie smilkinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 03 29, 20:51)

As kiek imanoma atsiribojau nuo tokiu zmoniu, nebendrauju, niekam nepasakoju apie savo gyvenima, tai dabar esu vadinama "ispuikusia, pasikelusia" ir man dzin.

Jei papasakociau apie postcrossinga, turbut pirsta pasukiotu prie smilkinio  biggrin.gif

Bet kaip sunku kartais nuo tokiu atsiriboti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 03 29, 18:51)

Jei papasakociau apie postcrossinga, turbut pirsta pasukiotu prie smilkinio  biggrin.gif

na o jei papasakoji, tai irgi pasikėlusi ir išpuikusi ir dar melagė, nes nesiskundi ir nedejuoji...

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 18:50)
Tik aš , keistuoliai arba kvailiai tada taip vadina, nes visos šitos gražios ir teigiamos savybes tikrai nelimpa prie ivertinimo "tikri lietuviai" su kabutėmis , duok die kad visa tauta tokiais principais vadovautųsi  mirksiukas.gif

beje man dabar maloniai keista, kad lietuviams pvz priskiriama blaivybė, kaip šiaip daug kas jau mus įvardina kaip prasigerusia tauta, o ypač kaimais  mirksiukas.gif

klausimas dar jei palygint realius skaičius kas realiai prasigėręs ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 29 kovo 2017 - 20:00
QUOTE(tik as @ 2017 03 29, 20:55)
na o jei papasakoji, tai irgi pasikėlusi ir išpuikusi ir dar melagė, nes nesiskundi ir nedejuoji...

Kaip ten sakoma, visiems gera nebūsi, arba dar rusų yra geras posakis: šunys loja karavanas eina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 20:53)
Bet kaip sunku kartais nuo tokiu atsiriboti  ax.gif

Taip, sunku, todel pvz gimines susiejimuose dazniausiai pratyliu, i klausimus atsakineju "taip, ne, gerai" ir neuzsibunu ilgiau nei privaloma. Esu laikoma keistuole mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 19:01)
Kaip ten sakoma, visiems gera nebūsi, arba dar rusų yra geras posakis: šunys loja karavanas eina  mirksiukas.gif

va va... šiais posakiais ir remiuos visą gyvenimą...
kažkada buvo atvejis... kai bandė "paprotinti', kad negalima taip elgtis, kad reikia jausti dėkingumą ir daryti kaip sako šeima, giminės, draugai, pažįstami, aplinkiniai, darbdavys... pala pala sakau, šeima... aš nuo 18 metų, vyras nuo 17 metų pilnai save išlaikom, kai reikia padedam tėvams... patys neprašom jokios pagalbos... kokiu pagrindu jie gali mums kelti sąlygas? giminės išvis kas per klausimas? aš jų duonos neprašau, jiems neaiškinu kaip gyvent tai kokiu pagrindu jie man gali aiškinti kaip man gyventi... draugai, pažįstami, aplinkiniai... jei jiems nepatinka mano gyvenimo būdas vertybės juk aš jų neverčiu bendrauti su manim... darbdavys... aš savo darbą dirbu gerai, o laisvą laiką turiu teisę leisti kaip noriu ir eiti kažkur viena tik todėl, kad kiti turėtų galimybių pasiglamžyti su kažkuo nėra mano darbinė pareiga...
na kaip raudonas skuduras kažkodėl veikia daugumą biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai kokia įkyri gimine unsure.gif , na mūsiškiu neprisišauksi ir bedoj, aišku už akiu apkalba manau ir labai, bet i akis niekas nereguliuoja, arba bent nedrįsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 03 29, 19:07)
Taip, sunku, todel pvz gimines susiejimuose dazniausiai pratyliu, i klausimus atsakineju "taip, ne, gerai" ir neuzsibunu ilgiau nei privaloma. Esu laikoma keistuole  mirksiukas.gif

aš kažkada bandžiau tylėt, paskui bandžiau teisintis... o galų gale tiesiog pradėjau sakyti irgi ką galvoju biggrin.gif būna labai linksma... ypač kai koks naujokas papuola, nes na daugumai kažkodėl atrodo, kad čia tik kalbam taip, o ne gyvenam ... giminės jau susitaikiusios su mūsų keistumu, esam net visur laukiami nes jie ten riejas, žiūrėk nebendrauja tarpusavy, o mes tai bendraujam su visais ir niekada nesikišam į jų barnius... tai pastebėjom, kad dabar jau ir susitaikymai įvyksta per mus... kadangi kaip tikri lietuviai negali nei vieni pripažinti buvę neteisūs, atsiprašyt ir susitaikyt tai pasinaudoja mūsų grįžimais kaip proga užglaistyt savo rietenas...
va pernai supykę buvo, kad mes vietoj jų suplanuoto susitikimo - išmovėm su draugais pailsėt prie jūros... paskambino nepatenkinta teta konferenciniu pokalbiu bandė velnių duot... na gi sakau žmonės gal jau gana... su mumis tarėtės dėl susitikimo? nesitarėt... taigi mes prie jūros su draugais, kaip ir tarėmės jau prieš mėnesį o jūs visi į susitikimą kurį susiorganizavot sau... nes kitaip juk būtumėt ir mums pasakę bent prieš parvažiuojant į LT apie jį, o ne dieną prieš biggrin.gif juk ne primi metai grįštam, žinot, kad būna dienos sudėliotos jau ... tada jie ten pradėjo aiškintis kuris turėjęs mums pasakyt... pasakiau, kad netrukdysiu ir padėjau ragelį... šiemet jau prieš pusę metų paskambino paklaust kada būtų galima susitikt biggrin.gif
Atsakyti
As jau nebeirodineju savo tiesu, nes vistiek nesupranta, o man mano nervai brangesni, noriu ramybes. Matyt senatve... mirksiukas.gif Is tikruju turiu tokia savybe, labai greit perprantu zmones, matau ju silpnasias vietas ir megstu rezti tiesiai i akis, kaip visi sako "tu kandi i skaudziausia vieta". Nenoriu kandziotis, tai tyliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 29 kovo 2017 - 20:56