Labas rytas.
Aš vakar gavau pakartotiną iš Malaizijos. Pirmasis iki manęs keliavo 71 dieną, užregistravau vasario 9 d. Antrąjį, kur vakar gavau, išsiuntus vasario 4 d. Pirmasis gražesnis
Aš turiu 3 expired. Kaip tik šįryt vieną įmečiau pašto dėžutėn pakartotinai į Kiniją. Kiti du nesijungia, tai negadinsiu nei atvirukų, nei pirštų až rašymui
QUOTE(Tekšė @ 2017 03 29, 08:50)
Labas rytas.
Aš vakar gavau pakartotiną iš Malaizijos. Pirmasis iki manęs keliavo 71 dieną, užregistravau vasario 9 d. Antrąjį, kur vakar gavau, išsiuntus vasario 4 d. Pirmasis gražesnis
Aš turiu 3 expired. Kaip tik šįryt vieną įmečiau pašto dėžutėn pakartotinai į Kiniją. Kiti du nesijungia, tai negadinsiu nei atvirukų, nei pirštų až rašymui
opirma nerašai paklausimo per žinutes? Aš visa laiką rašau, kad ir nesijungia, taip sakant lipu ant sažines , gi el. pašta gal jau žmogus paskaito
Aš turiu 1 expired i USA, kazkaip galvojau, kad su amerikonais tokiu problemu nebuna, bet jau menuo kaip nesijungus, i paklausima neatsako, tai pakartotinio nesiruosiu siusti.
Dar vienas i Kinija ant ribos, reikia rasyti. Kazkaip ten pas ta mergina keistai, issiustu 12, nei vieno gauto, adresas nurodytas universiteto
Dar vienas i Kinija ant ribos, reikia rasyti. Kazkaip ten pas ta mergina keistai, issiustu 12, nei vieno gauto, adresas nurodytas universiteto
bet jei ji neregistruoja kaip tada programa duoda jai adresus , nes iš pradžiu lyg tik 5 ar 6 duoda ir taškas , o gal tik nuotrauku jų nera?
As kaip suprantu, jei tavo issiusta atviruka uzregistruoja tu gali vel siusti
https://www.postcros...m/user/Dora1996
QUOTE(asedita @ 2017 03 29, 09:36)
As kaip suprantu, jei tavo issiusta atviruka uzregistruoja tu gali vel siusti
Aha keista tokia
bet gal yra kažkokie apribojimai, nes šiaip sistema laikosi tvarkos, kiek siustu, tiek mazdaug gautų būna
QUOTE(asedita @ 2017 03 29, 08:10)
Aš turiu 1 expired i USA
O aš į Vokietiją...
Šiandieniniai
Iš Vokietijos, pirmas link Velykų )
Ir šis iš Suomijos (labai pradžiugino, fotografija mano hobis). Atvirukas su žinomo fotografo Henri - Cartier Breson'o darbu.
Įdomus tas suomis
Grazus hi (: atvirukai
As siandien visa apsipatenkinus sedziu, graziu atviruku gavau siandien ir vakar.
Vokietijos baisiai patiko, sita iliustratoriu itraukiau jau i savo noru sarasa
Dar Vokietija
Ir du is Amerikes
As siandien visa apsipatenkinus sedziu, graziu atviruku gavau siandien ir vakar.
Vokietijos baisiai patiko, sita iliustratoriu itraukiau jau i savo noru sarasa
Dar Vokietija
Ir du is Amerikes
oho kokie grožiai :0
Tikiuosi ir aš rasiu ka nors pašto dežutej
pažiurejau aš i ta pilį, ir pagalvojau kiek ten joje gyvendavo tarnu ir šiaip aptarnaujančio personalo , tokie plotai , aukščiai
Tikiuosi ir aš rasiu ka nors pašto dežutej
pažiurejau aš i ta pilį, ir pagalvojau kiek ten joje gyvendavo tarnu ir šiaip aptarnaujančio personalo , tokie plotai , aukščiai
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 06:02)
Tik aš, būsi jau tikra lietuvė
Sveikos
Na va taiwaviete užregistravo pagaliau po 60 dienu
Sveikos
Na va taiwaviete užregistravo pagaliau po 60 dienu
na aš ir gyvendama LT nelabai buvau tikra lietuvė, kaip ir vyras, nes nuolatinis mūsų palydovas buvo aplinkinių reakcijos... jūs tai kaip visada kaip ne visi normalūs... tikri lietuviai tai man tas išsireiškimas iki šiol siauro mąstymo požymis ... netaikiau tau Lyžuka, tiesiog asmeninė patirtis tokia...
mano šiandieniniai gauti
Ukraina... klausia kodėl nemėgstu simbolių, nes aguonos irgi yra simbolis... tik aš parašius, kad nemėgstu atvirukų su nacionaliniais simboliais užklausiau ar aguonos Ukrainos simbolis
JAV...
na ir nemažai iš tagų paskutiniu metu esu gavus
Ukraina... klausia kodėl nemėgstu simbolių, nes aguonos irgi yra simbolis... tik aš parašius, kad nemėgstu atvirukų su nacionaliniais simboliais užklausiau ar aguonos Ukrainos simbolis
JAV...
na ir nemažai iš tagų paskutiniu metu esu gavus