Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Labas rytas.
Aš vakar gavau pakartotiną iš Malaizijos. Pirmasis iki manęs keliavo 71 dieną, užregistravau vasario 9 d. Antrąjį, kur vakar gavau, išsiuntus vasario 4 d. Pirmasis gražesnis smile.gif

Aš turiu 3 expired. Kaip tik šįryt vieną įmečiau pašto dėžutėn pakartotinai į Kiniją. Kiti du nesijungia, tai negadinsiu nei atvirukų, nei pirštų až rašymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 03 29, 08:50)
Labas rytas.
Aš vakar gavau pakartotiną iš Malaizijos. Pirmasis iki manęs keliavo 71 dieną, užregistravau vasario 9 d. Antrąjį, kur vakar gavau, išsiuntus vasario 4 d. Pirmasis gražesnis smile.gif

Aš turiu 3 expired. Kaip tik šįryt vieną įmečiau pašto dėžutėn pakartotinai į Kiniją. Kiti du nesijungia, tai negadinsiu nei atvirukų, nei pirštų až rašymui  biggrin.gif

opirma nerašai paklausimo per žinutes? Aš visa laiką rašau, kad ir nesijungia, taip sakant lipu ant sažines biggrin.gif , gi el. pašta gal jau žmogus paskaito mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu 1 expired i USA, kazkaip galvojau, kad su amerikonais tokiu problemu nebuna, bet jau menuo kaip nesijungus, i paklausima neatsako, tai pakartotinio nesiruosiu siusti.
Dar vienas i Kinija ant ribos, reikia rasyti. Kazkaip ten pas ta mergina keistai, issiustu 12, nei vieno gauto, adresas nurodytas universiteto hmm.gif
Atsakyti
bet jei ji neregistruoja kaip tada programa duoda jai adresus unsure.gif, nes iš pradžiu lyg tik 5 ar 6 duoda ir taškas mirksiukas.gif, o gal tik nuotrauku jų nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 kovo 2017 - 08:30
As kaip suprantu, jei tavo issiusta atviruka uzregistruoja tu gali vel siusti ax.gif
https://www.postcros...m/user/Dora1996
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 03 29, 09:36)
As kaip suprantu, jei tavo issiusta atviruka uzregistruoja tu gali vel siusti  ax.gif
https://www.postcros...m/user/Dora1996

Aha keista tokia smile.gif

bet gal yra kažkokie apribojimai, nes šiaip sistema laikosi tvarkos, kiek siustu, tiek mazdaug gautų būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 03 29, 08:10)
Aš turiu 1 expired i USA

O aš į Vokietiją...

Šiandieniniai
Iš Vokietijos, pirmas link Velykų smile.gif)
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir šis iš Suomijos (labai pradžiugino, fotografija mano hobis). Atvirukas su žinomo fotografo Henri - Cartier Breson'o darbu.

Atsakyti
Įdomus tas suomis bigsmile.gif
Atsakyti
Grazus hi (: atvirukai wub.gif

As siandien visa apsipatenkinus sedziu, biggrin.gif graziu atviruku gavau siandien ir vakar.
Vokietijos baisiai patiko, sita iliustratoriu itraukiau jau i savo noru sarasa
Dar Vokietija
Ir du is Amerikes
Atsakyti
oho kokie grožiai :0

Tikiuosi ir aš rasiu ka nors pašto dežutej mirksiukas.gif

pažiurejau aš i ta pilį, ir pagalvojau kiek ten joje gyvendavo tarnu ir šiaip aptarnaujančio personalo unsure.gif , tokie plotai , aukščiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 kovo 2017 - 13:31
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 06:02)
Tik aš, būsi jau tikra lietuvė  bigsmile.gif

Sveikos  4u.gif

Na va taiwaviete užregistravo pagaliau po 60 dienu  mirksiukas.gif

na aš ir gyvendama LT nelabai buvau tikra lietuvė, kaip ir vyras, nes nuolatinis mūsų palydovas buvo aplinkinių reakcijos... jūs tai kaip visada kaip ne visi normalūs... tikri lietuviai biggrin.gif tai man tas išsireiškimas iki šiol siauro mąstymo požymis ... netaikiau tau Lyžuka, tiesiog asmeninė patirtis tokia...

Atsakyti
mano šiandieniniai gauti smile.gif
Ukraina... klausia kodėl nemėgstu simbolių, nes aguonos irgi yra simbolis... tik aš parašius, kad nemėgstu atvirukų su nacionaliniais simboliais smile.gif užklausiau ar aguonos Ukrainos simbolis 4u.gif
JAV... 4u.gif

na ir nemažai iš tagų paskutiniu metu esu gavus wub.gif
Atsakyti