https://www.facebook...87053644777689/
Šitoj grupėj mačiau kelis kart, del vienu gailiuosi buvo 200 atviruku, neužrašytu apie 10 eur nupirko
Lyžuka , ar tik ne jusiskius oficialius atvirukus gavau ? Nu kaip smagu!!! O susipratau tik tada , kai issiustuose pamaciau atviruka su baznycia . Taigi dabar dar labiau laukiu adreso .
Kaip uz 200 atviruku tai nereali kaina
Ačiū , aha , mano ilgai varčiau savus, rinkau ką siusti, tikiuosi pataikiau, nes blaškiaus tarp grybų ir pelėdų
na ta 10 eur dar buvo negalutine kaina, bet nemanau kad užkele bile kiek
na ta 10 eur dar buvo negalutine kaina, bet nemanau kad užkele bile kiek
Tai va kaip Pempe būna
O taviškiai super
Man čia antra lietuvaitė, pirma buvo į DE , o šita tikroji pakliuvo ir taip pat esu iš vienos tik gavos tikros lietuvės ir vienos nepamenu jau iš kur
Avoniuke kaip fainiai sudejai abi atvirutes
ištraukiau portugalė ir galvoju ką rašyt , ji tipo baigia magistro studijas ir nežino ka toliau daryt , tai kreipias i visus postcrosingerius kad patartu ir pasiūlytų
O taviškiai super
Man čia antra lietuvaitė, pirma buvo į DE , o šita tikroji pakliuvo ir taip pat esu iš vienos tik gavos tikros lietuvės ir vienos nepamenu jau iš kur
ištraukiau portugalė ir galvoju ką rašyt , ji tipo baigia magistro studijas ir nežino ka toliau daryt , tai kreipias i visus postcrosingerius kad patartu ir pasiūlytų
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 21, 20:03)
o ten Kalainingrado kažkoks muziejus,
Ką tik užkliuvo už akies. Filharmonija.
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 25, 19:03)
Tai va kaip Pempe būna
O taviškiai super
O taviškiai super
o kaip reikia suprasti tą tikra lietuvė
QUOTE(tik as @ 2017 03 27, 18:48)
o kaip reikia suprasti tą tikra lietuvė
kai atvirukas su Lt ID yra
na čia aišku pagal postcrosing'ą
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 27, 17:13)
a, tai tiesiog neteisingas išsireiškimas nes iš LT gali gauti apytiksliai nuo 154 skirtingų tautybių žmonių atvirukus
aš irgi senokai iš Olandijos gavau... o anksčiau tikrai vienas iš dešimt būdavo olandiškas ...
na šiuo metu ir būtų nerealu gauti kai nekeliauja nei vienas nieko grįšim iš LT... vėl kibsiu į atvirukus
QUOTE(tik as @ 2017 03 27, 19:23)
a, tai tiesiog neteisingas išsireiškimas nes iš LT gali gauti apytiksliai nuo 154 skirtingų tautybių žmonių atvirukus
aš irgi senokai iš Olandijos gavau... o anksčiau tikrai vienas iš dešimt būdavo olandiškas ...
na šiuo metu ir būtų nerealu gauti kai nekeliauja nei vienas nieko grįšim iš LT... vėl kibsiu į atvirukus
teoriškai taip, aš tokių šiaip neužskaityčiau irgi, nebent žmogus neprisipažins kad jis koks ten turkas lt gyvenantis tada praeis už tikra lietuvį ,
Perėjau va vienas atvirukas i expired, jungias kasdien į laiškus neatsakineja , gal siusti pakartotini? Bet keista kad neatrašo? O va taivanietė nors ir neregistravo, bet paraše, kad tik karta į menesi namo gršta ir po kurrio laiko ir atviruka jau užregistravo
QUOTE(tik as @ 2017 03 27, 18:23)
Oho, grįžtat ?
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 28, 23:16)
Oho, grįžtat ?
Tik aš, būsi jau tikra lietuvė
Sveikos
Na va taiwaviete užregistravo pagaliau po 60 dienu