Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

https://www.facebook...87053644777689/

Šitoj grupėj mačiau kelis kart, del vienu gailiuosi buvo 200 atviruku, neužrašytu apie 10 eur nupirko unsure.gif
Atsakyti

Lyžuka , ar tik ne jusiskius oficialius atvirukus gavau ? :D  Nu kaip smagu!!! O susipratau tik tada , kai issiustuose pamaciau atviruka su baznycia :D  . Taigi dabar dar labiau laukiu adreso .

2924eb17297a551f5703b23fe2921b63961.jpg

Kaip uz 200 atviruku tai nereali kaina :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 24 kovo 2017 - 19:45
Ačiū wub.gif , aha , mano ilgai varčiau savus, rinkau ką siusti, tikiuosi pataikiau, nes blaškiaus tarp grybų ir pelėdų mirksiukas.gif

na ta 10 eur dar buvo negalutine kaina, bet nemanau kad užkele bile kiek unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 kovo 2017 - 11:15
Oho, rimtai, čia taip sava savą išsitraukėt bigsmile.gif ? Na, geeeras bigsmile.gif
Papildyta:
Pasirodysiu pastaruoju laiku gautus gražiausius: JAV, Pietų Korėja, Suomija, Olandija.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 kovo 2017 - 17:52
Tai va kaip Pempe būna bigsmile.gif

O taviškiai super smile.gif

Man čia antra lietuvaitė, pirma buvo į DE , o šita tikroji pakliuvo bigsmile.gif ir taip pat esu iš vienos tik gavos tikros lietuvės ir vienos nepamenu jau iš kur mirksiukas.gif

Avoniuke kaip fainiai sudejai abi atvirutes bigsmile.gif

ištraukiau portugalė ir galvoju ką rašyt smile.gif, ji tipo baigia magistro studijas ir nežino ka toliau daryt , tai kreipias i visus postcrosingerius kad patartu ir pasiūlytų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 kovo 2017 - 20:19
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 21, 20:03)
o ten Kalainingrado kažkoks muziejus,

Ką tik užkliuvo už akies. Filharmonija.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 25, 19:03)
Tai va kaip Pempe būna  bigsmile.gif

O taviškiai super smile.gif

Man čia antra lietuvaitė, pirma buvo į DE , o šita tikroji pakliuvo  bigsmile.gif ir taip pat esu iš vienos tik gavos tikros lietuvės ir vienos nepamenu jau iš kur  mirksiukas.gif

Avoniuke kaip fainiai sudejai abi atvirutes  bigsmile.gif

ištraukiau portugalė ir galvoju ką rašyt smile.gif, ji tipo baigia magistro studijas ir nežino ka toliau daryt , tai kreipias i visus postcrosingerius kad patartu ir pasiūlytų  bigsmile.gif

o kaip reikia suprasti tą tikra lietuvė g.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2017 03 27, 18:48)
o kaip reikia suprasti tą tikra lietuvė g.gif

kai atvirukas su Lt ID yra mirksiukas.gif

na čia aišku pagal postcrosing'ą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 kovo 2017 - 18:14
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 27, 17:13)
kai atvirukas su Lt ID yra  mirksiukas.gif

na čia aišku pagal postcrosing'ą  bigsmile.gif

a, tai tiesiog neteisingas išsireiškimas smile.gif nes iš LT gali gauti apytiksliai nuo 154 skirtingų tautybių žmonių atvirukus biggrin.gif

aš irgi senokai iš Olandijos gavau... o anksčiau tikrai vienas iš dešimt būdavo olandiškas biggrin.gif ...
na šiuo metu ir būtų nerealu gauti kai nekeliauja nei vienas biggrin.gif nieko grįšim iš LT... vėl kibsiu į atvirukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2017 03 27, 19:23)
a, tai tiesiog neteisingas išsireiškimas smile.gif nes iš LT gali gauti apytiksliai nuo 154 skirtingų tautybių žmonių atvirukus biggrin.gif

aš irgi senokai iš Olandijos gavau... o anksčiau tikrai vienas iš dešimt būdavo olandiškas biggrin.gif ...
na šiuo metu ir būtų nerealu gauti kai nekeliauja nei vienas biggrin.gif nieko grįšim iš LT... vėl kibsiu į atvirukus biggrin.gif

biggrin.gif teoriškai taip, aš tokių šiaip neužskaityčiau irgi, nebent žmogus neprisipažins kad jis koks ten turkas lt gyvenantis tada praeis už tikra lietuvį bigsmile.gif ,

Perėjau va vienas atvirukas i expired, jungias kasdien į laiškus neatsakineja blink.gif , gal siusti pakartotini? Bet keista kad neatrašo? O va taivanietė nors ir neregistravo, bet paraše, kad tik karta į menesi namo gršta ir po kurrio laiko ir atviruka jau užregistravo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 kovo 2017 - 08:03
QUOTE(tik as @ 2017 03 27, 18:23)

Oho, grįžtat bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 28, 23:16)
Oho, grįžtat bigsmile.gif ?

Tik aš, būsi jau tikra lietuvė bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif

Na va taiwaviete užregistravo pagaliau po 60 dienu mirksiukas.gif
Atsakyti