Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Sia savaite man bobuliu uzderejo, sios is Nyderlandu
vartotojo įkelta nuotrauka
Is Latvijos, nuo latvio dirbancios atviruku leidykloj Puseplus, o ant atviruko uzklijuotas lapelis su atspausdintu tekstuku apie Latvija
ir dar keleta graziu gavau, bet ten gal labiau turistiniai, tai nerodysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 16 kovo 2017 - 20:03
Oho, asedita, ar tau ne per gerai mastau.gif ?
Atsakyti
Atėjo šventė ir į mano kiemą biggrin.gif
Atsakyti
Iš Taivano smile.gif

Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2017 03 14, 19:26)
Dideliausias aciu tik as uz atviruka, labai patiko

Nuostabi mergaitė ir foto. Pažįstamas veidas dar iš sm konkursų. smile.gif) Ir čia kažkada rašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 19 kovo 2017 - 18:12
QUOTE(hi (: @ 2017 03 19, 19:12)
Nuostabi mergaitė ir foto. Pažįstamas veidas dar iš sm konkursų. smile.gif) Ir čia kažkada rašė.

Aciu uz straipsnio nuoroda, nebuvau maciusi sios mergaites nuotrauku. Isskirtinis grozis.

Sia savaite nepagailejo man atviruku, 15 gavau. Dabar turbut menesi bus ramu biggrin.gif Dar pora is sios kruvos.

Is Indijos, vaikinas parase savo megstamiausios daininkes pavarde, pagooglinau, visai patiko https://www.youtube.com/user/VidyaVox
Vengrija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 19 kovo 2017 - 19:46
Gražūs jūsų gautieji, pas mane vėl stabdis ir kaip jis nebus, jeigu mano siustų neregistruoja unsure.gif , rusija, taivanas po 50 dienu jau keliauja, parašiau paklausimus mirksiukas.gif

ištraukiau kelis adresus irgi nieko gero, jokiu noru pas du nera, visai neidomu tokie siusti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 21, 12:49)

ištraukiau kelis adresus irgi nieko gero, jokiu noru pas du nera, visai neidomu tokie siusti  bigsmile.gif

Ane? O man tiek smagu rinkt, tiek pat ir siust bele ka😊 juolab kad turiu nemazai to bele ko.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 03 21, 18:01)
Ane? O man tiek smagu rinkt, tiek pat ir siust bele ka😊 juolab kad turiu nemazai to bele ko.

Man tai smagiausia kai žmogus nori ko nors retesnio, o aš netiketai turiu bigsmile.gif

aišku gerai ir tie nieko nenorintys, tada siunčiu tokius kur keli metai niekaip nepajuda mirksiukas.gif

Beje tik pabumbejau, kad niekas neregistruoja ir va užregistravo vokietė ir dar su idomiu komentaru bigsmile.gif :
vienas iš noru buvo baznyčios tai nieko neturint po ranka nusiunčiau šita:

o ten Kalainingrado kažkoks muziejus, išaaiškinau, kad čia buvus lietuvių bažnyčia ir seniau tos vietos (karaliaučius ir pan.) priklause Lietuvai, tai ji buvo labai tuo nustebus, nes visa laiką buvo įsitikinus kad tas kraštas priklause vokietijai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 kovo 2017 - 20:03
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 21, 20:03)
nes visa laiką buvo įsitikinus kad tas kraštas priklause vokietijai  biggrin.gif

Na ji taip galvoja ne visai šiaip sau. smile.gif Pvz. Wiki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 21 kovo 2017 - 22:25
Ačiū asedita už atviruką wub.gif nors kolekcija ir nemaža kaip sakai, bet šito neturėjau, nors tai visai nesvarbu, maloniausias visada dėmesys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 03 21, 22:20)
Na ji taip galvoja ne visai šiaip sau. smile.gif Pvz. Wiki

na taip, bet žiurint nuo pradžių amžinųjų jie arčiau lietuvos buvo, nors teoriškai tai atskira tauta iš vis, o čia ir tie ir anie savinasi bigsmile.gif

Tiesa, kas megsta senus atvirukus yra gera proga jų per FB aukcionus nusipirkti, dabar kaip tik parduoda apie 200 neužrašytu atviruku rusų laikų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 kovo 2017 - 08:23

Lyžuka kur cia tas aukcionas? Gal nuoroda galima? :rolleyes:

Atsakyti