Sia savaite man bobuliu uzderejo, sios is Nyderlandu
Is Latvijos, nuo latvio dirbancios atviruku leidykloj Puseplus, o ant atviruko uzklijuotas lapelis su atspausdintu tekstuku apie Latvija
ir dar keleta graziu gavau, bet ten gal labiau turistiniai, tai nerodysiu
Oho, asedita, ar tau ne per gerai ?
Atėjo šventė ir į mano kiemą
Iš Taivano
Papildyta:
Nuostabi mergaitė ir foto. Pažįstamas veidas dar iš sm konkursų. ) Ir čia kažkada rašė.
Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2017 03 14, 19:26)
Dideliausias aciu tik as uz atviruka, labai patiko
Nuostabi mergaitė ir foto. Pažįstamas veidas dar iš sm konkursų. ) Ir čia kažkada rašė.
QUOTE(hi (: @ 2017 03 19, 19:12)
Aciu uz straipsnio nuoroda, nebuvau maciusi sios mergaites nuotrauku. Isskirtinis grozis.
Sia savaite nepagailejo man atviruku, 15 gavau. Dabar turbut menesi bus ramu Dar pora is sios kruvos.
Is Indijos, vaikinas parase savo megstamiausios daininkes pavarde, pagooglinau, visai patiko https://www.youtube.com/user/VidyaVox
Vengrija
Gražūs jūsų gautieji, pas mane vėl stabdis ir kaip jis nebus, jeigu mano siustų neregistruoja , rusija, taivanas po 50 dienu jau keliauja, parašiau paklausimus
ištraukiau kelis adresus irgi nieko gero, jokiu noru pas du nera, visai neidomu tokie siusti
ištraukiau kelis adresus irgi nieko gero, jokiu noru pas du nera, visai neidomu tokie siusti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 21, 12:49)
Ane? O man tiek smagu rinkt, tiek pat ir siust bele ka😊 juolab kad turiu nemazai to bele ko.
QUOTE(Tekšė @ 2017 03 21, 18:01)
Ane? O man tiek smagu rinkt, tiek pat ir siust bele ka😊 juolab kad turiu nemazai to bele ko.
Man tai smagiausia kai žmogus nori ko nors retesnio, o aš netiketai turiu
aišku gerai ir tie nieko nenorintys, tada siunčiu tokius kur keli metai niekaip nepajuda
Beje tik pabumbejau, kad niekas neregistruoja ir va užregistravo vokietė ir dar su idomiu komentaru :
vienas iš noru buvo baznyčios tai nieko neturint po ranka nusiunčiau šita:
o ten Kalainingrado kažkoks muziejus, išaaiškinau, kad čia buvus lietuvių bažnyčia ir seniau tos vietos (karaliaučius ir pan.) priklause Lietuvai, tai ji buvo labai tuo nustebus, nes visa laiką buvo įsitikinus kad tas kraštas priklause vokietijai
Ačiū asedita už atviruką nors kolekcija ir nemaža kaip sakai, bet šito neturėjau, nors tai visai nesvarbu, maloniausias visada dėmesys
QUOTE(hi (: @ 2017 03 21, 22:20)
na taip, bet žiurint nuo pradžių amžinųjų jie arčiau lietuvos buvo, nors teoriškai tai atskira tauta iš vis, o čia ir tie ir anie savinasi
Tiesa, kas megsta senus atvirukus yra gera proga jų per FB aukcionus nusipirkti, dabar kaip tik parduoda apie 200 neužrašytu atviruku rusų laikų
Lyžuka kur cia tas aukcionas? Gal nuoroda galima?