Neesu gavus nei vieno padekos atviruko
Tai viskas ateity
Negalėčiau pasakyti, kad aš daug gavusi, reiktų labai per visus prasieiti, ar yra ID, ar ne, bet kokius tris tikrai gavau.
Mano mažoji turi nemažai padėkos atvirukų, žmonėms turbūt malonu vaikiuką nudžiuginti. Ir neseniai vėl adreso pasiprašė
Negalėčiau pasakyti, kad aš daug gavusi, reiktų labai per visus prasieiti, ar yra ID, ar ne, bet kokius tris tikrai gavau.
Mano mažoji turi nemažai padėkos atvirukų, žmonėms turbūt malonu vaikiuką nudžiuginti. Ir neseniai vėl adreso pasiprašė
Lyžuka kokiu geriu prikaupusi
Vaikystej rinkau ir as atvirukus , dar ir mamos buvo , bet neissaugojau, issimete , gal isdalinau . Paskui aisku labai gailejausi... Pries kokius 4-5 metus pradejau ju ieskotis visur , pirkt , mainytis , taip ir postcrossinga atradau . Dabar jau nemazai turiu surinkusi , reiktu kada prisest kaip reikiant susitvarkyt , nes ir vienodu yra .
Ir kaip tik i tema pasirodau , dar kart aciu Teksei
Labas vakaras.
Prakiuro paštinyko krepšys, ir man nubiro per dvi dienas 5 atvirukai + pirmasis padėdos atvirukas. Deja, iš Lietuvos Ačiū, Asedita
Gražius gavau - 2 Ingės Lok, 1 Jozep Lada.
Dar ką pastebėjau - greitasis iš Latvijos kainuoja 0,64 . Reiškia, mes - šiaurietės galim važiuot į Latviją išsiųst
Prakiuro paštinyko krepšys, ir man nubiro per dvi dienas 5 atvirukai + pirmasis padėdos atvirukas. Deja, iš Lietuvos Ačiū, Asedita
Dar ką pastebėjau - greitasis iš Latvijos kainuoja 0,64 . Reiškia, mes - šiaurietės galim važiuot į Latviją išsiųst
QUOTE(Tekšė @ 2017 03 09, 19:55)
Labas vakaras.
Oho, ar ne per gerai ?
Prašom pasirodyti
Pas mane šiandien atkeliavo toks iš Rusijos
Be ranka rašyto teksto, kitoje pusėje, beje dar ir spausdinta (rusiškai) eilutė, kurios esmė tokia:
"Žinoma, kad Dievas niekada neužtrenkia durų tuo pačiu metu neatverdamas šokoladinių saldainių dėžutės" (Elizabeth Gilbert)
Be ranka rašyto teksto, kitoje pusėje, beje dar ir spausdinta (rusiškai) eilutė, kurios esmė tokia:
"Žinoma, kad Dievas niekada neužtrenkia durų tuo pačiu metu neatverdamas šokoladinių saldainių dėžutės" (Elizabeth Gilbert)
QUOTE(hi (: @ 2017 03 13, 20:51)
Pas mane šiandien atkeliavo toks iš Rusijos
[im
[im
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2017 03 09, 21:17)
Ką šitame babulkos mušinėja
Dideliausias aciu tik as uz atviruka, labai patiko
Mano gautosios bobutes is Suomijos
Mano gautosios bobutes is Suomijos
Labas rytas, tik as, vakar gavau loterijos prizą. Super, nuostabi mėlyna katinienė su krūva mėlynukų Ir ar tik ji vėl nesilaukia?