Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 03 07, 15:38)
Mano mama jaunystėje turėjo nemažai atvirukų susipirkusi, įvairių rinkinių iš kelionių ar muziejų, tai vaikystėje su sesėm vis lįsdavom į jos albumus ir į stebuklingą lagaminą biggrin.gif . Ištąsėm, išmėtėme aišku  ax.gif . O paskui mano ir mamos  didžiąją dalį vėlesnių atvirukų "sutvarkė" mano sesė unsure.gif . Kol aš studentavau, viskas lėkė lauk, kaip šiukšlės  unsure.gif . Skirtingi požiūriai. Negaliu net galvoti  bash.gif

man patinka senus atvirukus vartyt, žiurinet rašysenas, dar ant kai kuriu visokiu palinkejimu dabar jau keistų smile.gif, ketureiliu prirašyta bigsmile.gif
Atsakyti
Pašto dėžutė pradžiugino vienu biggrin.gif . Rusija.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 07, 07:01)
Kas ten nuotraukų autorius? Ar ne vienas?

P. Karpavičius, S. Lukošius ir F,Jodikaitienė. Bet metai užrašyti tik ant knygutės, reiškia atplėštas atvirukas kaip ir netenka amžiaus įrodymo.

Knygutėje 16 atvirukų. Spėkit, kiek kainavo?

Gražus Pempės vasarojantis lokys smile.gif
Atsakyti
O as neturiu labai senu atviruku. Visi prasideda nuo mano paauglystes mazdaug 1986 m. Man siek tiek pavydu, kad turit isaugoje net jusu mamoms rasytus atvirukus. Kai pagalvoju, ko gero mano mama net ir negaudavo sveikinimo atviruku.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 03 07, 19:32)
ko gero mano mama net ir negaudavo sveikinimo atviruku.

Gaudavo tikrai. Tik nesaugojo, kaip,deja, ir aš.... Anksčiau ir laiškai popieriniai buvo, ir sveikinimai.
Mokykloj, būdavo, ateina laiškas su adresu ir "6b klasė žurnalo Nr. 15". Prisimenu, ilgai susirašinėjau su tokia Nina Gugušvili, gruzine, bet ar Armėnijoj ar Azerbaidžane gyvenusia, tikrai ne Gruzijoj.
Prieš pora metų parašiau kelis popierinius sveikinimo atvirukus kalėdinius, tai pusbrolis paskambino padėkot, sako - net susigraudinau, o tai pašto dėžutėj tik mokėjimų pranešimai visokie.
Atsakyti
na merginos, kad jau pasisuko kalba apie senuosius atvirukus padarysiu aš jums mini eksursija į šeštą dešimtmetį mirksiukas.gif

Čia atvirutės-nuotraukos, dydis mažas apie 9x13 arba dar mazesnis, kiek žinau juos pardavinedavo prie baznyčiu kartu su šventais paveiksleliais, dešneje du 1957 ir 1958 metu, tai vieni iš seniausiu mano aplamai turimu mirksiukas.gif

visi trys 1963 metų, iškili spauda, tas su melynom gėlėm parašyta, kad spausdintas Rostove prie Dono bigsmile.gif

kaip matot visi labai siauri, ale žmonės sugebėdavo užrašyti sveikinima ir ant tokiu bigsmile.gif , visi spausdinti k. Požėlos spaustuvej, dauguma nuotraukų Baltrušaičio

čia aplamai mano patys seniausi, Sniego karaliene -1955 m ir Klaipeda 1957 m., mano padailinti biggrin.gif

1970 m visos, turbūt pristatinėt Zarubino nereikia mirksiukas.gif

MInties leidyklos dauguma, tas kur vaikai-nykšukai Cvirkienes piešinys rolleyes.gif

Na dar turiu geliu serijos atvirkuku ir šiaip kitokiu jei kam idomu rytoj parodysiu jau atsibodo kelt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 kovo 2017 - 20:35

Sveikos,

Tekse gavau atviruka, labai aciu :wub:  Rytoj gal pasirodysiu .

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 07, 20:04)
na merginos, kad jau pasisuko kalba apie senuosius atvirukus padarysiu aš jums mini eksursija į šeštą dešimtmetį  mirksiukas.gif

[url=http://ww

EIK TU SAU blink.gif bigsmile.gif wub.gif Aš apakus karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 07 kovo 2017 - 21:19
Čia dar mazdaug 1962-1968 metu, pastebit kaip tada akutalu buvo ksomosas, raketos smile.gif, šiaip man labai graži ta centre kur neaišku į ka tos gėlės pamerktos bigsmile.gif

visumoj, nors dabar labai akcentuojama, kad buvo užspausta tautiškumas ir lietuviškas žodis, žiurint į atvirukus to nepasakysi mirksiukas.gif

O čia orginalus pakvietimas mokyklos baigimo proga 1957 m bigsmile.gif paėmus i rankas atrodo kaip perlenkta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2017 03 07, 19:12)
P. Karpavičius, S. Lukošius ir F,Jodikaitienė. Bet metai užrašyti tik ant knygutės, reiškia atplėštas atvirukas kaip ir netenka  amžiaus įrodymo.

Knygutėje 16 atvirukų. Spėkit, kiek kainavo?

Gražus Pempės vasarojantis lokys  smile.gif

na kokia 15-20 kapeiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 kovo 2017 - 10:26
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 08, 10:28)
Čia dar mazdaug 1962-1968 metu, pastebit kaip tada akutalu buvo ksomosas, raketos smile.gif, šiaip man labai graži ta centre kur neaišku į ka tos gėlės pamerktos  bigsmile.gif

[url=http://www

Iš tų, kur anksčiau rodei, man labai matytas vidurinis su išspausta rože, įtariu, kad mano namuose toks galėjo būti.
Man dar labai gražūs tie, kuriuose narcizai.
Raketas gerai pamenu, naujametiniuose jų tikrai daug būdavo smile.gif .

O man netikėtai atėjo gera žinia- užregistravo rusė atviruką po 235 dienų! Buvau jau ir antrą pasiuntusi per tą laiką- tai abu ir gavo. Mat turėjo pas tėvus grįžti, draugė atvirukus paėmė iš dėžutės, o jos ilgai nesusitiko ax.gif . Žodžiu, istorija su laiminga atvirukų keliavimo pabaiga, gavau gražią padėką ir dar atsiųs man atviruką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 08, 10:40)

Man dar labai gražūs tie, kuriuose narcizai.

ir žibutes mirksiukas.gif , o su narcizais esu sureminus dabar kelis bigsmile.gif
Atsakyti
kaip smagu žiūrėt tas senienas. Ne vieną esu mačius ar net letus realiai. Gražūs buvo atvirukai.

Negavau nieko nuo vasario 24. Nu gal grįžus iš darbo rasiu kažką. Šį mėnesį 3:0 ne mano naudai smile.gif

Atsakyti