Oi, kokį grožį gavau iš Suomijos
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 03, 20:00)
Oi, kokį grožį gavau iš Suomijos
super
labas
ačiū pempe12 už gražuolį atviruką aš gi laukiau mėnesio RR, gimtadieninių tai ir taviškį prie tos krūvos priskyriau, tik prisėdus skirstyt pamačiau, kad jis nuo tavęs šiaip be progos ačiū
ką gi šiuo metu oficialiam keliauja 0 iš galimų 29... gyvenimas mano šiuo metu tikras chaosas, laukia keletas labai sunkių sprendimų... bet... viskas bus gerai ir aš vėl grįšiu
ačiū pempe12 už gražuolį atviruką aš gi laukiau mėnesio RR, gimtadieninių tai ir taviškį prie tos krūvos priskyriau, tik prisėdus skirstyt pamačiau, kad jis nuo tavęs šiaip be progos ačiū
ką gi šiuo metu oficialiam keliauja 0 iš galimų 29... gyvenimas mano šiuo metu tikras chaosas, laukia keletas labai sunkių sprendimų... bet... viskas bus gerai ir aš vėl grįšiu
QUOTE(tik as @ 2017 03 06, 18:13)
labas
Prašom
Ir kad visi sprendimai į gera
Gavau Tekšė atviruka 1990 m Labai aciu (parasyk savo adresa)
Siandien man senuju atviruku diena. Dar viena gavau is USA, nieko ypatingo, bet taip pat 1990 m.
tik as tikiuosi sprendimai nebus labai skausmingi, stiprybes, kantrybes (atsakomaji atviruka vis tiek issiusiu )
Siandien man senuju atviruku diena. Dar viena gavau is USA, nieko ypatingo, bet taip pat 1990 m.
tik as tikiuosi sprendimai nebus labai skausmingi, stiprybes, kantrybes (atsakomaji atviruka vis tiek issiusiu )
Tik aš, kad viskas butų gerai Kaip sakoma greit ir laimingai
gavau iš japonijos ruses atviruką , katinai bet nieko ypatingo ir formatas vos ne A5 , sudetinga kur toki det
o čia pasirodysiu kas supranta
Čia žiurint nuo dešnio viršutinio kampo žemyn: 1964,1965,1966, 1967 , visos užrašytos mano mamai
iš senuju dar turiu 1950 turistinį apie klaipeda, tada kelis 1960-1969 ir aišku jaunesniu
gavau iš japonijos ruses atviruką , katinai bet nieko ypatingo ir formatas vos ne A5 , sudetinga kur toki det
Čia žiurint nuo dešnio viršutinio kampo žemyn: 1964,1965,1966, 1967 , visos užrašytos mano mamai
iš senuju dar turiu 1950 turistinį apie klaipeda, tada kelis 1960-1969 ir aišku jaunesniu
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 06, 20:04)
[url=http
Gražu
Ir kaip smagu atvirukams, kad sulaukė, kas juos taip vertina
Mano vyriausi - štai šita 1962 metų plėšoma atvirukų knygutė:
mažas foto įkėliau, bet įžiūrėsit gal.
QUOTE(Tekšė @ 2017 03 06, 21:16)
Mano vyriausi - štai šita 1962 metų plėšoma atvirukų knygutė:
[img]ht
[img]ht
Kas ten nuotraukų autorius? Ar ne vienas?
Vakar peržiūrinėjau Lietuvos nacionalinio muziejaus atvirukus- juodai baltas Vytauto Augustino apie 1940 metus darytas nuotraukas - na. kokios man gražios. Išsitaukiau merginą, kuri kaip tik norėjo vienos tokios, ir paskūpavau siųsti . Mat vieną tepirkau tokią . Žiauru
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 06, 21:05)
Aš atvirukus visa laiką vertinau, gi nei vienas neišmestas, o jau ir iš nuotraukos matosi kaip jie įvertinti -nučiupineti mano
Net parupo reiks visus senuosius peržiuret kas čia pas mane per veteranai
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 07, 13:41)
Net parupo reiks visus senuosius peržiuret kas čia pas mane per veteranai
Mano mama jaunystėje turėjo nemažai atvirukų susipirkusi, įvairių rinkinių iš kelionių ar muziejų, tai vaikystėje su sesėm vis lįsdavom į jos albumus ir į stebuklingą lagaminą . Ištąsėm, išmėtėme aišku . O paskui mano ir mamos didžiąją dalį vėlesnių atvirukų "sutvarkė" mano sesė . Kol aš studentavau, viskas lėkė lauk, kaip šiukšlės . Skirtingi požiūriai. Negaliu net galvoti