Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Oi, kokį grožį gavau iš Suomijos thumbup.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 03, 20:00)
Oi, kokį grožį gavau iš Suomijos thumbup.gif

super wub.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
ačiū pempe12 už gražuolį atviruką wub.gif aš gi laukiau mėnesio RR, gimtadieninių tai ir taviškį prie tos krūvos priskyriau, tik prisėdus skirstyt pamačiau, kad jis nuo tavęs šiaip be progos 4u.gif ačiū wub.gif
ką gi šiuo metu oficialiam keliauja 0 iš galimų 29... gyvenimas mano šiuo metu tikras chaosas, laukia keletas labai sunkių sprendimų... bet... viskas bus gerai ir aš vėl grįšiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 06 kovo 2017 - 18:19
QUOTE(tik as @ 2017 03 06, 18:13)
labas 4u.gif
ačiū pempe12 už gražuolį atviruką wub.gif aš gi laukiau mėnesio RR, gimtadieninių tai ir taviškį prie tos krūvos priskyriau, tik prisėdus skirstyt pamačiau, kad jis nuo tavęs šiaip be progos 4u.gif ačiū wub.gif
ką gi šiuo metu oficialiam keliauja 0 iš galimų 29... gyvenimas mano šiuo metu tikras chaosas, laukia keletas labai sunkių sprendimų... bet... viskas bus gerai ir aš vėl grįšiu biggrin.gif

Prašom biggrin.gif 4u.gif
Ir kad visi sprendimai į gera 4u.gif
Atsakyti
Gavau Tekšė atviruka 1990 m wub.gif Labai aciu (parasyk savo adresa)

Siandien man senuju atviruku diena. Dar viena gavau is USA, nieko ypatingo, bet taip pat 1990 m.

tik as tikiuosi sprendimai nebus labai skausmingi, stiprybes, kantrybes 4u.gif (atsakomaji atviruka vis tiek issiusiu mirksiukas.gif )
Atsakyti
Tik aš, kad viskas butų gerai 4u.gif Kaip sakoma greit ir laimingai mirksiukas.gif

gavau iš japonijos ruses atviruką , katinai bet nieko ypatingo ir formatas vos ne A5 , sudetinga kur toki det

o čia pasirodysiu kas supranta bigsmile.gif

Čia žiurint nuo dešnio viršutinio kampo žemyn: 1964,1965,1966, 1967 , visos užrašytos mano mamai wub.gif

iš senuju dar turiu 1950 turistinį apie klaipeda, tada kelis 1960-1969 ir aišku jaunesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 kovo 2017 - 20:06
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 06, 20:04)

o čia pasirodysiu kas supranta  bigsmile.gif

[url=http

Čia žiurint nuo dešnio viršutinio kampo žemyn: 1964,1965,1966, 1967 , visos užrašytos mano mamai  wub.gif

iš senuju dar turiu 1950 turistinį apie  klaipeda, tada kelis 1960-1969 ir aišku jaunesniu  mirksiukas.gif

Gražu thumb_yello.gif thumbup.gif
Ir kaip smagu atvirukams, kad sulaukė, kas juos taip vertina wub.gif
Atsakyti
Mano vyriausi - štai šita 1962 metų plėšoma atvirukų knygutė:
mažas foto įkėliau, bet įžiūrėsit gal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 06 kovo 2017 - 21:16
QUOTE(Tekšė @ 2017 03 06, 21:16)
Mano vyriausi - štai šita 1962 metų plėšoma atvirukų knygutė:
[img]ht
mažas foto įkėliau, bet įžiūrėsit gal.

Kas ten nuotraukų autorius? Ar ne vienas?
Vakar peržiūrinėjau Lietuvos nacionalinio muziejaus atvirukus- juodai baltas Vytauto Augustino apie 1940 metus darytas nuotraukas - na. kokios man gražios. Išsitaukiau merginą, kuri kaip tik norėjo vienos tokios, ir paskūpavau siųsti doh.gif . Mat vieną tepirkau tokią ax.gif . Žiauru blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 07 kovo 2017 - 07:02
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 06, 21:05)

Ir kaip smagu atvirukams, kad sulaukė, kas juos taip vertina wub.gif

Aš atvirukus visa laiką vertinau, gi nei vienas neišmestas, o jau ir iš nuotraukos matosi kaip jie įvertinti -nučiupineti mano biggrin.gif
Atsakyti
Net parupo reiks visus senuosius peržiuret kas čia pas mane per veteranai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 07, 13:41)
Net parupo reiks visus senuosius peržiuret kas čia pas mane per veteranai  mirksiukas.gif

Mano mama jaunystėje turėjo nemažai atvirukų susipirkusi, įvairių rinkinių iš kelionių ar muziejų, tai vaikystėje su sesėm vis lįsdavom į jos albumus ir į stebuklingą lagaminą biggrin.gif . Ištąsėm, išmėtėme aišku ax.gif . O paskui mano ir mamos didžiąją dalį vėlesnių atvirukų "sutvarkė" mano sesė unsure.gif . Kol aš studentavau, viskas lėkė lauk, kaip šiukšlės unsure.gif . Skirtingi požiūriai. Negaliu net galvoti bash.gif
Atsakyti