Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2016 11 09, 12:49)
Ir iš tikrųjų išmeti?

Prieš pradėdama rašyti perskaičiau kelias temas, bet tokio kaipo kolektyvinio siuntimosi neužtikau. Nepraktikuojat?  Aš prisijungčiau  ax.gif

išmetu 4u.gif aš jau virš 7 metų postcrossinge... taip pat dalyvauju taguose atvirukų... tad jei visus laikyčiau tik, kad laikyt 4u.gif šiaip dedu viską kas nepatinka į maišą ir atiduodu renkantiems pašto ženklus biggrin.gif

praktikuojam, tik kitam forume 4u.gif kažką lyg penktadienį žadėjo užsakinėt merginos 4u.gif
Atsakyti
Mano šiandieniniai...
Rusija wub.gif į kolekciją 4u.gif
user posted image
kalėdinis tagas irgi iš Rusijos wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki
noriu pasirodyti ir truputi pasigirti, koki atviruka gavau is Rusijos. Sokinejau is laimes, kaip mazas vaikas biggrin.gif
https://www.postcros...ards/RU-5124016
Atsakyti
Tigrera86, labai geras thumbup.gif
Lyžuka- irgi nieko, nors ne iš ryškiųkų biggrin.gif , jei tik aprašymas yra, kas ten smile.gif .
Tik as - kalėdinis labai fain, kad dar būtų ne iš tagų, būtų dar įdomiau. Bet antras irgi gražus. O Baikalas sugadintas tų raidžių. Bet vis tiek man baisu išmetimas ax.gif smile.gif .

Aš gavau šį kartą krūvą. Trys, na gal keturi gražūs, kiti belekokie - tai vaizdas, tai raidės užkergtos. Bet pašto ženklai gražūs, parašyta įdomiai, tad dėkoju dėkoju ax.gif smile.gif . Bet, pavyzdžiui, Italija - ten tokia architektūra, istorija ir pan, o gavau hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Na va gavo mano karinį prašom kokia padeka smile.gif

"Thank you for your card!
I've been very happy about it!
Always interesting to get a card from a place you do not know!
And this part of the world has experienced much suffering...
A great autumn and many beautiful postcards
from nice people from all over the world!
Best regards--liebe Grüße--
Rüdiger”

va taip va bigsmile.gif
Papildyta:
Pempe, tavo itališkas labai panašus irgi į rusišką karini biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis kur gavau, tai baltai juodas piešinys ten kažkokios pilies, bet užrašas tik ukrainieciu kalba smile.gif tipo pilis ant upes karnto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 10, 05:47)
Bet vis tiek man baisu išmetimas ax.gif  smile.gif .

o kodėl? nebent tu viską sandėliuoji gyvenime 4u.gif aš viską kas man nereikalinga nebereikalinga dovanoju, atiduodu, aukoju ar galų gale išmetu į teisingą konteinerį, kad būtų perdirbtas... sakykim atvirukus atiduodu renkantiems pašto ženklus... nes man tas atvirukas vistiek šiukšlė, o jam gal ant to atviruko bus pašto ženklas kuris jam vertingas daiktas... atvirukų atveju žinau, kad tas žmogus paskui tuos atvirukus priduoda kaip makulatūrą ... taip jis prisikelia naujam gyvenimui ir ratas sukasi vėl... o laikyt kažkur nukišus, kad tik būtų kažkur susandėliuota... na... ne mano gyvenimo filosofija... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiandien gavau tris, Nu bet vieeeeenaaaaaas biggrin.gif wub.gif
Natalijos Derevenko:

vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 10 lapkričio 2016 - 19:37
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 10, 19:37)
Sveikos. Šiandien gavau tris, Nu bet vieeeeenaaaaaas  biggrin.gif  wub.gif
Natalijos Derevenko:

Ne mano stilius, bet gražus.

tik as- taip, aš kaupikė smile.gif . Man atvirukai brangūs, kaip istorija. Žmogus rinko, rašė, siuntė. Be to, kaip ir neturiu tikslo labai išplėtoti kokią tai kolekciją, tai ir ne į temą savaip įdomūs.
Gal kada, kai turėsiu melejonus, kitaip galvosiu biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 10, 08:30)
Na va gavo mano karinį prašom kokia padeka smile.gif

"Thank you for your card!
I've been very happy about it!
Always interesting to get a card from a place you do not know!
And this part of the world has experienced much suffering...
A great autumn and many beautiful postcards
from nice people from all over the world!
Best regards--liebe Grüße--
Rüdiger”

Neįžeidus, blaiviai vertina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 10 lapkričio 2016 - 22:25
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 10, 22:24)
Ne mano stilius, bet gražus.
tik as- taip, aš kaupikė smile.gif . Man atvirukai brangūs, kaip istorija. Žmogus rinko, rašė, siuntė. Be to, kaip ir neturiu tikslo labai išplėtoti kokią tai kolekciją, tai ir ne į temą savaip įdomūs.
Gal kada, kai turėsiu melejonus, kitaip galvosiu biggrin.gif .
Papildyta:

Neįžeidus, blaiviai vertina bigsmile.gif

man irgi nekyla ranka kažką mesti, bet aš ir neturiu ju begales smile.gif

na mums iš šalies gal tik atrodo, kad tie vokiečiai žiaur norejo karo, ypač eilinė tauta, plius jei ir norejo tai kai pradejo žūri milijonais išgaravo tas noras mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai pastaruoju metu gaunu žiauriai geras padėkas biggrin.gif

Bonjour!

Thank you very much for your postcard from Lithuania! The masking tape is cute with the cow!
Oh! You like gardening too, it's really cool! You seem more serious and professional than me smile.gif Well! at this autumn period, i feel a little lazy to collect dead leaves in my garden! ^^

Have a nice day and Happy Postcrossing !”
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 11 09, 19:22)
Mano šiandieniniai...
Rusija wub.gif į kolekciją 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
kalėdinis tagas irgi iš Rusijos wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Kas autorius pirmojo?
Atsakyti