Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Labas rytas.
Gražūs gautieji.
Man nėr nuotaikos, nedžiugina nieks. dar Avonukė adreso neparašo, o jai skirtas atvirukas su kovo 8, būtų pats tas.
Kuri ten dar norit su sūnaus gimimo data? Kur adresas?
Ką reškia pridarė? Užsakė kažkur spaustuvėj? Nes rankų darbo tai nieks nenori...

Sveikos ,

Avonukes irgi nieks nedziugina , nuotaikos taip pat ner... :(  Matyt pries gimtadieni tokios nuotaikos , kazkaip kiekvienais metais jie man vis liudnesni darosi . :cray:  O mano adresas tai anketoj viesai skelbiamas :D Siandien ir pasto dezutej radau tik vokeli nuo forumietes su dviems atvirukais . Nu nieko tikiuosi rytoj visa kruva ispurtysiu  :D 

Koki idomu profili aptikau, kaip suprantu tai kiekvienam menesiui po nora :rolleyes: . Jei neklystu oficialiuose  Offer taguose su ja teko susidurt keleta kartu , labai daug ir graziu atviruku siulo . Tai vis gaudau  :D 

https://www.postcros...m/user/Delillah

Atsakyti
neatsidaro man Avonukės paskyra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 02 28, 20:36)
neatsidaro man Avonukės paskyra verysad.gif

Išvis su postkrosingu kažkas atsitiko, neina įkelti skanų, išvis jokių vaizdelių nerodo
Atsakyti
Man tai berods viską rodo kaip rodę. mastau.gif Tiesa, paveikslėlio pastaruoju metu nekėliau, nes apskritai apie savaitę nieko nesiunčiu. smile.gif
Atsakyti
Avonuke, su Gimtadieniu 4u.gif
Šitokią reikšmingą dieną gimei - pirmąją pavasario. Tegul Tau viskas būna gerai, šviesu ir spalvota
vartotojo įkelta nuotrauka] birthday.gif
Atsakyti
Ir aš sveikinu 4u.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų ir labai gražių Tekšės žodžių 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tegu taip ir būna, Avonuke wub.gif birthday.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie sveikinimu Avonukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Siandien gavau is Suomijos atviruka wub.gif Man visi tokie galetu buti biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Dariau mainus su prancuzu, atsiunte 3 atvirukus, bet tik vienas prancuziskas, kiti 2 rusiski unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Iš mano 16 keliaujančių, tik 3 į ES šalis. Pavasarinės atostogos nuo siuntimo, deja ir gavimo smile.gif
Atsakyti
pas mane panašiai iš 13 keliaujančiu 2 i es ir abu į Vokietija, beje viena iš ju ka tik užregistravo bigsmile.gif
Atsakyti
Įdomu, kaip pas mane, bet aš ir tų pačių neišsiunčiu jau 9 dienas doh.gif per savo ligas

Oho, nustebau, iš tiesų - iš 16 keliaujančių - tik 2 į ES blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 02 kovo 2017 - 10:40

Aciu uz sveikinimus :wub: Gimtadieniu jau daug metu nesvenciu ir laukiu tik todel , kad dalyvauju forumieciu gimtadieniniuose sveikinimuose. Matytumet kokiu grazumu gavau , negaliu atsidziaugt  :yahoo: 

Atsakyti