Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 21, 16:13)
paklausk jo kame čia reikalas?  mirksiukas.gif

Parašiau jau. smile.gif
Atsakyti
Gavau krūvą bigsmile.gif . Einu džiaugtis biggrin.gif

Mano metų irgi nėra, Tekše ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 vasario 2017 - 20:33
Kaip jums mano atvirukai bigsmile.gif ?

vartotojo įkelta nuotrauka

JAV

Rusija

Rusija

Prancūzija

Baltarusija
Atsakyti
Oho, kokia krūvelė. bigsmile.gif
Atsakyti
Teko laimė pabuvoti knygų mugėje, prisipirkau atvirukų, esu baisiai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 23, 22:32)
Teko laimė pabuvoti knygų mugėje, prisipirkau atvirukų, esu baisiai patenkinta thumbup.gif

Prašom plačiau
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 24, 07:25)
Prašom plačiau

Pirkau niekorimtukų (po 30 centų!), studentų darbų(suatvirukinta tapyba) po 0,50 eur, žurnalo Ta pati išleistų atvirukų(bet du dvigubi, nors labai gražūs- su motociklu ir arbata), Valdovų rūmų atvirukų po 0,10(bet jau tuos nežinia kada pritaikysiu) , Lietuvos nacionalinio muziejaus po 0,50 - tokių nelabai panaudojamų su žalvariniais papošalais ir gražių juodai baltų nuotraukų(gailiuosi, kad tik po vieną pasiėmiau, ir ne visų).
Atsakyti
Tai papigiai Pempe pasipirkai bigsmile.gif , šiemet knygu mugė ir be manes aposiėjo, buvo kilus mintis važiuot vien del to ČEPULIO ALBUMO SU AUTOGRAFU NUSIPIRKTI, FUI RAIDES PERSIJUNGĖ biggrin.gif bet taip ir liko, dar paskaičiau kad iki šiol nesugebejo aikšteles susitvarkyt smile.gif

Va mano grožiai smile.gif

Tikrai mielas iš RU Sankt-peterburgas:

ir gili mintis iš Malaizijos tongue.gif

ir dar viena su pinigais gavau iš Malaizijos , taip sakant užderejo smile.gif
Papildyta:
Aš tai irgi prasisukau pigiai, dukra pridare atviruku , daug, daug, atrodo visko, ale va užreikė su lavandom, tik viena radau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 vasario 2017 - 08:47
Labas rytas.
Gražūs gautieji.
Man nėr nuotaikos, nedžiugina nieks. dar Avonukė adreso neparašo, o jai skirtas atvirukas su kovo 8, būtų pats tas.
Kuri ten dar norit su sūnaus gimimo data? Kur adresas?
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 28, 08:48)
Aš tai irgi prasisukau pigiai, dukra pridare atviruku , daug, daug, atrodo visko, ale va užreikė su lavandom, tik viena radau  bigsmile.gif

Ką reškia pridarė? Užsakė kažkur spaustuvėj? Nes rankų darbo tai nieks nenori...

Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 02 28, 09:38)
Labas rytas.
Gražūs gautieji.
Man nėr nuotaikos, nedžiugina nieks. dar Avonukė adreso neparašo, o jai skirtas atvirukas su kovo 8, būtų pats tas.
Kuri ten dar norit su sūnaus gimimo data? Kur adresas?

Ką reškia pridarė? Užsakė kažkur spaustuvėj? Nes rankų darbo tai nieks nenori...

kaip sakoma dovanotam arkliui i dantis nežiurima biggrin.gif

bet čia ne tas atvejis mirksiukas.gif , ji dirba spaustuvej tai prispausdino: dalis iš sūnaus darytų nuotrauku panaudojo, dali parinko pati mirksiukas.gif iš interneto platybiu iš nemokamu failu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 28, 09:42)
kaip sakoma dovanotam arkliui i dantis nežiurima biggrin.gif

bet čia ne tas atvejis  mirksiukas.gif , ji dirba spaustuvej tai prispausdino: dalis iš  sūnaus darytų nuotrauku panaudojo, dali parinko pati  mirksiukas.gif iš interneto platybiu iš nemokamu failu  bigsmile.gif

Faina, gal ji nori būt mano marti? Pasogai atvirkų atsineštų smile.gif Turiu sūnų, sugebantį tik iš niekorimto siuntinuką paimt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 02 28, 09:46)
Faina, gal ji nori būt mano marti? Pasogai atvirkų atsineštų smile.gif Turiu sūnų, sugebantį tik iš niekorimto siuntinuką paimt smile.gif

liux ideja biggrin.gif, mamkos bus atvirukais aprūpintos , neturės laiko ėst jaunuosius biggrin.gif
Atsakyti