Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 02 13, 20:56)
. Ir dar po Taivaną kažkada darbe klajojom, buvo baisiai įdomu paprasti namai, laukai, keliai.

Mes su vaiku po Reunioną, pirmąkart tokią vietovę išgirdę. Rojaus kampelis.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 13, 12:19)
Iš Italijos ypatingai laukiu atvirukų- kokia ten istorija architektūroje išsaugota, o gavau  lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Those italians. hihihi.gif Kuo toliau, tuo daugiau matau, kad juose nėra jokio "tikti kitam" ar "klientas visada teisus". Čia jis didžiausias lobis ir reikia džiaugtis, kad tau dėmesį parodo. Pvz. vasarą Romoj vienas kavinukės valytojas kuo aiškiausiai davė suprast, kad jis labai nepatenkintas, jog mes ten maišomės. Dar čia kažkokie klientai, kurie trukdo grindis plaut. lotuliukas.gif Ar papasakotas atvejis iš tikros itališkos picerijos apie reakciją kai paprašai padažo. Jokių lakstymų, tik konkretus pasipiktinimas ko čia dar drįstama norėti, kai pas juos picos PUIKIOS. Beje, išties puikios. Bet ta laikysena nei pvz. kokioj UK visiškai kita - t.y. "čia ne man tavęs reikia, čia aš tau darau milžinišką paslaugą". biggrin.gif Taigi, jis viską daro gerai. Lietuvis tai atsainus būtų, bet čia gi italas. Jis savo neįkainojamą DĖMESĮ parodė. Pralinksmino. :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 14 vasario 2017 - 17:17
Šiam vakarui gavau Valentiną brunette.gif . Įtariu, kad pats save atsiuntė

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 14, 23:38)
Šiam vakarui gavau Valentiną brunette.gif  . Įtariu, kad pats save atsiuntė 

ohoho, nu žodžiu kai sekasi tai sekasi biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kas naujo atviruku fronte?

Pašte buvau teko ir mano daliai tu lietuviškų nemokamų, o jau spalvos , lyg ta mūs šalelė kokioj grelandijoj, tik pilka ir pilka jokios spalveles neideta smile.gif
Atsakyti

Sveikos,

Senai paste bebuvau , o ir labai visi sirgom tai ne atvirukai galvoj buvo. Dabar po truputi griztu :)

Gavau tobula atviruka :wub:  , ne vienus metus ir favorituose turejau .

0180211a2b058921e75685e5604be612956.jpg

https://www.postcros...ards/RU-5401400

Ir su katinu man tinka :)

8576f2b3c2be0647d3174311a96684e3748.jpg

https://www.postcros...ards/TW-2161373

Visgi  kaip ir sakiau kazkokia mistika, nes va sitam profilyje tikrai gaunu daug grazesnius atvirukus . Dar senajam gavau kelis tai ten baisuokliu baisuokliai :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 17 vasario 2017 - 18:33
Abu gražus, įsidėjau į favoritus, tik nelabai supratau kas tam pirmam atvaizduotas?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 17, 15:44)
Sveikos smile.gif

Kas naujo atviruku fronte?

Pašte buvau teko ir mano daliai tu lietuviškų nemokamų, o jau spalvos , lyg ta mūs šalelė kokioj grelandijoj, tik pilka ir pilka jokios spalveles neideta smile.gif

Gavau, tik dar dorai neapžiūrėjau, dabar pareinu prie vakaro malonumų smile.gif

Avonuke, taviškiai ne mano skonio, bet pirmas tikrai neeilinis.
Atsakyti
Labas vakaras. Atvirukus gauna, tik vis nepasidemonstruoju...

Avonuke, tai tu du profilius turi? Tuo pačiu adresu leidžia registruotis taip?
Aš jaučiuosi tau skolinga už katinus mėlynus. Gal norėtum gaut savo vienmetį atviruką, turiu daug senienų, parašyk į a,ž, kelintais metais gimus 4u.gif
Atsakyti
Tik pašnekėjote apie senus atvirukus, tai gavau tik metais už save jaunesnį iš Rusijos bigsmile.gif .

Atspėkit, kas čia biggrin.gif ?
Atsakyti
Kokie nors stalaktitai?...
Pas mane tai tyla. Ir vienas mano siųstas berods pastrigo, nes jau 29 d. keliauja Vokietijon.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 18 vasario 2017 - 12:08
Pempe, urvai ten kažkokie smile.gif

MAn irig pramuše 5 biggrin.gif, vienas nefotkintas ir aš tingiu, gal veliau bet labai mano skonio Sankt peterburgas

Kinija, tipo kad susipažint su architektūra biggrin.gif kažkokas pieštas administracinis pastatas... nu jo bet kaip pasižiurejau iš kokio tolimo pasaulio kampelio jis mane pasiekė, pasidarė visai nieko, plius pašto ženklai super

Irgi Kinija irgi tipo atspindi Kinu kultūra mirksiukas.gif

Vokietija, natūroj labai labai gražus turbut reiks perfotografuot, kitoj pusej labai konkrečiai : linkejimai man, mano dviems vaikams, šunui ir katei, na esmej ka apsirašiau ant profilio tam ir linkejimai biggrin.gif

UAS, irgi mano skonio iš Arizonos, miesto neperskaitau, esmej 300 dienu karšta buna apie 25-30, dabar yra atvėse iki 22 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 vasario 2017 - 13:00