Dekui, klijuosiu 0,71. Su tais pasto ikainiai idomiai, jei pirmenybinis tada EU pigesnis, visur kitur brangiau, jei nepirmenybinis atvirksciai.
Sita tai labiausiai patiko, is Vokietijos
QUOTE(hi (: @ 2017 02 02, 19:12)
Ne narė. Kainuoja 0,71eu. Bet ir aš neseniai užklijavau kaip į ją. Tik bėdos jokios, nebent tai, kad keliais centais permoki, turėtų būt pigiau.
Nors šito momento aš ne visai dar pagaunu - t.y. kodėl į ES šalis gaunas brangiau nei į kai kurias ne ES. Kad ir tą pačią Rusiją.
Nors šito momento aš ne visai dar pagaunu - t.y. kodėl į ES šalis gaunas brangiau nei į kai kurias ne ES. Kad ir tą pačią Rusiją.
nes LT politika orientuota ne į ES
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 02, 10:14)
tiesa kaip jus laikot, ar rūšiuojates naujus, neužrašytus? Nes žiuriu kad jau seniau pirktipas mane tai tiesiog nuo vartymo nusidėvi
Vokeliuose, į kuriuos anksčiau pakuodavo abi lietuviškos atvirukų parduotuvės, pagal temas. Viename paprasti katinai, kitame- piešti, šunys per bendrą, toliau juoda-balta, maistas, žemėlapiai -vėliavos-paštoženklai-pinigai, gėlės, drugeliai, knygos-muzikos instrumentai, langai-durys-tautiniai rūbai, transporto priemonės, moterys. O burbuliniuose vokuose, kuriuose atsiunčia, tuos, kurių daugiau: paukščiai, gyvūnai, įvairūs piešti, gamtos vaizdai+švyturiai+laivai, turistiniai. Gal dar ką praleidau . Ir visi tie vokeliai sudėti į plastikines dėžutes iš se-nu-kų.
Papildyta:
Ir gavau loterijos, kurią juodai pralaimėjau , prizą
Jėga! Ačiū, tik aš
Ir aš gavau loterinį vakar. Dėkui.
Dar gavau su mįsle iš Nyderlandų.
Čia lyg reikia atspėt kurio ežiuko dairos. Kitoj pusėj nutrynus tokį kvadratuką (kaip momentiniai loterijos bilietai) yra atsakymas.
Dar gavau su mįsle iš Nyderlandų.
Čia lyg reikia atspėt kurio ežiuko dairos. Kitoj pusėj nutrynus tokį kvadratuką (kaip momentiniai loterijos bilietai) yra atsakymas.
Sveikos:4u:
Nuo mėnesio pradžios nuėjo melejonas atvirukų(t.y.9 ), prisitraukiau melejoną adresų, taip noriu su širdim ir meile siųsti, o kad nei vieno tokio pageidavimo .
Siųsiu tik aš, kad čia užuominas mėto
Nuo mėnesio pradžios nuėjo melejonas atvirukų(t.y.9 ), prisitraukiau melejoną adresų, taip noriu su širdim ir meile siųsti, o kad nei vieno tokio pageidavimo .
Siųsiu tik aš, kad čia užuominas mėto
oho , kažin kokia čia proga? Jaučiu mūsų kaip visad neturės
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 09, 10:12)
oho , kažin kokia čia proga? Jaučiu mūsų kaip visad neturės
Vasario 16 gal. Mūsų kaimuke tai jau net klaust nereikia, garantija nebus. Bet mes lietuviai visada tokie superduper stilingi, prasmingi ir minimalistiniai iki nuobodumo. Pašto ženklai irgi.
Vakar gavau iš vokietės spalvinimo atviruką. O antroj pusėj - gal penki skirtingi ženklai su gėlėmis. Gražu.
Neseniai pavarčiau spalvinimo knygutę suaugusiems. Nusipirksiu kada nors. O kol kas gal šitą nuspalvinsiu
]