Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 02, 10:14)

tiesa kaip jus laikot, ar rūšiuojates naujus, neužrašytus? Nes žiuriu kad jau seniau pirktipas mane tai tiesiog nuo vartymo nusidėvi smile.gif

Na aš šiek tiek susigrupavus ir į maišiukus susidėjus rečiau naudojamus. Kalėdiniai atsidūrė visai dėžutės dugne.
Tokiose metalinėse dėžutėse kol kas laikau tiek naujus, tiek gautuosius. Kol dar nelabai daug.

Va vakar minėtas reklaminis atvežtas iš Milano:

vartotojo įkelta nuotrauka
antra pusė vartotojo įkelta nuotrauka]

o čia vakar gautas iš Vokietijos. Kaip jums atrodo - jis retro? smile.gif
Atsakyti
reklaminis ne kas:) nebent tokius renkate, o tas antras tai man labiau į architektūros temą tiktų unsure.gif
Atsakyti
Mano antrasis atvirukas, katinelis is Japonijos. Cia bus dukrytei i kolekcija biggrin.gif
Atsakyti
kokius 4 gražuolius gavau. wub.gif tik neturiu laiko suregistruot rolleyes.gif Ir Ingės Look wub.gif
Atsakyti
Jaučiuos kaip koks pašnekesių išsipildymas. biggrin.gif Gavau du atvirukus: vienas reklaminis, kitas - turistinis. Su turistiniu viskas ok. Su reklaminiu - kaip čia pasakius. Netrukdo man, kad reklaminis ar kad ne "tarp mėgiamiausių", bet kita pusė klijuota perklijuota, lapelis ant lapelio, net gerojoj pusėj ant reklaminio užrašo "priority" užvarytas (nulupau). Na toks "tep lep". Nenuskenuota, aišku. Pažiūrėjau - 8 metai poscrossinge, žmogus išiuntęs ir gavęs 13,010 atvirukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 02 vasario 2017 - 15:03
QUOTE(hi (: @ 2017 02 02, 14:55)
Jučiuos kaip koks pašnekesių išsipildymas. biggrin.gif Gavau du atvirukus: vienas reklaminis, kitas - turistinis. Su turistiniu viskas ok. Su reklaminiu - kaip čia pasakius. Netrukdo man, kad reklaminis ar kad ne "tarp mėgiamiausių", bet kita pusė klijuota perklijuota, lapelis ant lapelio, net gerojoj pusėj ant reklaminio užrašo "priority" užvarytas (nulupau). Na toks "tep lep". Nenuskenuota, aišku. Pažiūrėjau - 8 metai poscrossinge, žmogus išiuntęs ir gavęs  13,010 atvirukų.

ohoho, na tada tiek išsiuntus ir dar netinget perklijuot tai jau yra išūkis biggrin.gif , keista kad dar ranka užrašytas

bet kur tada žmones deda tokius kiekius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 vasario 2017 - 14:58
QUOTE(hi (: @ 2017 02 02, 14:55)
Jučiuos kaip koks pašnekesių išsipildymas. biggrin.gif

Ir aš biggrin.gif Štai kokį šiandien gavau, net neužregistravus nuskenavau antrą pusę: vartotojo įkelta nuotrauka]

Tvarkinga, gražu, vargo nedaug biggrin.gif
Atsakyti
Nu puikiai, visiems padekos, net paštui smile.gif jei dar atsispausdintu adresa su nr tai iš vis but pilnai automatizuotas atvirukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 02, 15:26)
Nu puikiai, visiems padekos, net paštui smile.gif jei dar atsispausdintu adresa su nr tai iš vis but pilnai automatizuotas atvirukas biggrin.gif

Mano adresas - atspausdintas, tik ID skaičiai rankele rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 02 vasario 2017 - 19:22
Iskilo toks klausimas- ar sveicarija europos sajunga? koki pasto zenkla klijuoti?
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 02 02, 19:36)
Iskilo toks klausimas- ar sveicarija europos sajunga? koki pasto zenkla klijuoti?

Išeitų, kad ne https://lt.wikipedia...
Galvoju, kad aš net nesusimąsčiusi, siunčiau, kaip į narę blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 02 vasario 2017 - 19:53
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 02, 19:50)
Galvoju, kad aš net nesusimąsčiusi, siunčiau, kaip į narę blink.gif

Ne narė. Kainuoja 0,71eu. Bet ir aš neseniai užklijavau kaip į ją. Tik bėdos jokios, nebent tai, kad keliais centais permoki, turėtų būt pigiau.
Nors šito momento aš ne visai dar pagaunu - t.y. kodėl į ES šalis gaunas brangiau nei į kai kurias ne ES. Kad ir tą pačią Rusiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 02 vasario 2017 - 20:14