Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

O čia vienas iš seniau gautų gražesniu smile.gif, pagal mane Indianos? valstija

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Man tai šiandien atėjo laiškutis, kad mano atvirukas pasiekė JAV. Be standartinės padėkos, žmogus parašė, kad nebalsavo už Trump'ą ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
hi, geras, kad amerikiečiai jaučia pareigą aiškintis, kad taip debiliškai nebalsavo ax.gif .

Lyžuka, Taivanas du kartus- atsitiktinumas, nemanau, kad tu tą varnelę užsidėjusi. Jei būtum, tai gautum melejoną Rusijų, o ne Taivaną.

Atvirukas labai gražus.

O skalbiniai... Tiesiog vasarą man - vienas gražesnių vaizdų, kai vėjas skraidina skalbinius, o siųsdama-gaudama pastebėjau, kad tokie atvirukai patraukia akį. Tai ir įsirašiau į pageidavimus. Gal tik du dar ir gavau. Ai, vieną seniau, kai tokio pageidavimo neturėjau. Noriu daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 01 30, 17:26)
Man tai šiandien atėjo laiškutis, kad mano atvirukas pasiekė JAV. Be standartinės padėkos, žmogus parašė, kad nebalsavo už Trump'ą ir t.t.  biggrin.gif

biggrin.gif matyt amerikonui geda del savo salies, visam pasauliui aiskinasi dabar biggrin.gif

Atnesu savo pirmaji atviruka gauta parodyti, is USA Montana

Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 31, 10:53)

Atnesu savo pirmaji atviruka gauta parodyti, is USA Montana

[img]http

Nežinau, ar pataikė į tavo norus, o man tai gražus atvirukas smile.gif

Mano dukra šiandien gavo iš Malaizijos, su klausimu, ką mano apie Trampą, ir teiginiu, kad Obama buvo geras prazidentas ax.gif
Papildyta:
O aš šiandien gavau jau davo antrąjį iš Turkijos. Žieminis - naujametinis. Ir gavau nuostabų iš Rusijos, irgi žieminį, bet ant jo nieko neparašė, o parašė ant atskiro lapelio, kd gal tokį jau turiu, gal kas ją aplenkė, todėl palieka tuščią atviruką blink.gif . cray.gif ką daryyyyt?
Papildyta:
Mano ypatingasis grožis wub.gif

ir kitas neblogas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 31, 21:54)

O aš šiandien gavau jau davo antrąjį iš Turkijos. Žieminis - naujametinis. Ir gavau nuostabų iš Rusijos, irgi žieminį, bet ant jo nieko neparašė, o parašė ant atskiro lapelio, kd gal tokį jau turiu, gal kas ją aplenkė, todėl palieka tuščią atviruką blink.gifcray.gif ką daryyyyt?
Papildyta:

Atvirukai super

o ta lapelį užklijuok ant atviruko tongue.gif, aš kaip tik dabar gavau iš Portugalijos, dar nespejau registruot tai matyt koks nors muziejinis antroj pusej vien aprašas tai irgi užklijuota ir parašyta man linkejimai smile.gif
Atsakyti
Labas. Gražūs visų gautieji.
Nuo sausio 17 pašto dėžutė badavo. Šnd gavau iš Vikietijos, nuotrauka neįkelta,rašo - retro(mat tokių pageidauju), man nelabai retro, gal gal... Nuskenuosiu ir jums parodysiu, nubalsuosim ;)

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 01, 07:51)
antroj pusej vien aprašas tai irgi užklijuota ir parašyta man linkejimai smile.gif

Mat kaip smile.gif Ant užklijuoto lapelio užrašyta ranka? Aš esu gavus užklijuotą kompiuteriu atspausdintą lapelį su atsiprašymu, kad braižas negražus. Nu bet man kažkaip tai nusižengia postcrosingerių principams. Nors man nemokančiai kalbos būtų super išeitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 01 vasario 2017 - 20:29
QUOTE(Tekšė @ 2017 02 01, 20:23)
Labas.  Gražūs visų gautieji.
Nuo sausio 17 pašto dėžutė badavo. Šnd gavau iš Vikietijos, nuotrauka neįkelta,rašo - retro(mat tokių pageidauju), man nelabai retro, gal gal... Nuskenuosiu ir jums parodysiu, nubalsuosim ;)
Mat kaip  smile.gif Ant užklijuoto lapelio užrašyta ranka? Aš esu gavus užklijuotą kompiuteriu atspausdintą lapelį su atsiprašymu, kad braižas negražus. Nu bet man kažkaip tai nusižengia postcrosingerių principams. Nors man nemokančiai kalbos būtų super išeitis.

aha ranka smile.gif, nors tiek biggrin.gif, iš savo > 200 esu gavus tik du kur tekstas buna jau ant kažkokio tai antspaudo smile.gif, sugalvoja žmones

Va tas klijuotas portugalas smile.gif

net ir prie piešinio matosi juosteles klijuota kažkodel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 vasario 2017 - 20:46
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 01, 20:38)
a

Va tas klijuotas portugalas smile.gif

Gražus portugalas.

Man sūnus iš Milano viešbučio atvežė tokių reklaminių abstrakcinių. Ant nugarėlės irgi kažko itališkai prirašyta. Ar yra pasitaikę kam nors pageidaujančių reklaminių atvirukų??? Man tai tik nepageidaujančių pasitaikė.

O va prieš pusvalandį MB kraustydamas knygų lentyną prieš remontą rado 7 turistinius iš Paryžiaus. Pati parsivežiau ir užmiršus buvau. Man labai gražūs, net nežinau arišsiųst įkokias neeuropines šalis ar sau pasilikt. Ant visų prieky užrašas Paris.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 02 01, 21:04)
Ar yra pasitaikę kam nors pageidaujančių reklaminių atvirukų???

Aš vakar su kažkokiu amerikonu susidūriau, kuris rašo, kad skirtingai nei dauguma mėgsta turistinius. Bet "turistiniai" kiek suprantu ne tie...
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 02 01, 21:38)
Aš vakar su kažkokiu amerikonu susidūriau, kuris rašo, kad skirtingai nei dauguma mėgsta turistinius. Bet "turistiniai" kiek suprantu ne tie...

Aš turistininius suprantu su vaizdais iš lankytinų vietų - tiek miestų, tiek gamtos, Aseditos gautasis - ko ne turistinis? Ar aš klystu?

O reklaminiai, tai jau reklaminiai biggrin.gif Jau rodžiau savo siųstus reklaminius, rastus Filharmonijoj:
Atsakyti
Toks reklaminis visai nieko dar smile.gif

esu iš vieno kino voke gavus iš kart 6 reklaminius, tik gaila, kad nei vienas neužrašytas

tiesa kaip jus laikot, ar rūšiuojates naujus, neužrašytus? Nes žiuriu kad jau seniau pirktipas mane tai tiesiog nuo vartymo nusidėvi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 vasario 2017 - 10:16