O čia vienas iš seniau gautų gražesniu , pagal mane Indianos? valstija
Man tai šiandien atėjo laiškutis, kad mano atvirukas pasiekė JAV. Be standartinės padėkos, žmogus parašė, kad nebalsavo už Trump'ą ir t.t.
hi, geras, kad amerikiečiai jaučia pareigą aiškintis, kad taip debiliškai nebalsavo .
Lyžuka, Taivanas du kartus- atsitiktinumas, nemanau, kad tu tą varnelę užsidėjusi. Jei būtum, tai gautum melejoną Rusijų, o ne Taivaną.
Atvirukas labai gražus.
O skalbiniai... Tiesiog vasarą man - vienas gražesnių vaizdų, kai vėjas skraidina skalbinius, o siųsdama-gaudama pastebėjau, kad tokie atvirukai patraukia akį. Tai ir įsirašiau į pageidavimus. Gal tik du dar ir gavau. Ai, vieną seniau, kai tokio pageidavimo neturėjau. Noriu daug
Lyžuka, Taivanas du kartus- atsitiktinumas, nemanau, kad tu tą varnelę užsidėjusi. Jei būtum, tai gautum melejoną Rusijų, o ne Taivaną.
Atvirukas labai gražus.
O skalbiniai... Tiesiog vasarą man - vienas gražesnių vaizdų, kai vėjas skraidina skalbinius, o siųsdama-gaudama pastebėjau, kad tokie atvirukai patraukia akį. Tai ir įsirašiau į pageidavimus. Gal tik du dar ir gavau. Ai, vieną seniau, kai tokio pageidavimo neturėjau. Noriu daug
QUOTE(hi (: @ 2017 01 30, 17:26)
Man tai šiandien atėjo laiškutis, kad mano atvirukas pasiekė JAV. Be standartinės padėkos, žmogus parašė, kad nebalsavo už Trump'ą ir t.t.
matyt amerikonui geda del savo salies, visam pasauliui aiskinasi dabar
Atnesu savo pirmaji atviruka gauta parodyti, is USA Montana
QUOTE(asedita @ 2017 01 31, 10:53)
Nežinau, ar pataikė į tavo norus, o man tai gražus atvirukas
Mano dukra šiandien gavo iš Malaizijos, su klausimu, ką mano apie Trampą, ir teiginiu, kad Obama buvo geras prazidentas
Papildyta:
O aš šiandien gavau jau davo antrąjį iš Turkijos. Žieminis - naujametinis. Ir gavau nuostabų iš Rusijos, irgi žieminį, bet ant jo nieko neparašė, o parašė ant atskiro lapelio, kd gal tokį jau turiu, gal kas ją aplenkė, todėl palieka tuščią atviruką . ką daryyyyt?
Papildyta:
Mano ypatingasis grožis
ir kitas neblogas
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 31, 21:54)
O aš šiandien gavau jau davo antrąjį iš Turkijos. Žieminis - naujametinis. Ir gavau nuostabų iš Rusijos, irgi žieminį, bet ant jo nieko neparašė, o parašė ant atskiro lapelio, kd gal tokį jau turiu, gal kas ją aplenkė, todėl palieka tuščią atviruką . ką daryyyyt?
Papildyta:
Atvirukai super
o ta lapelį užklijuok ant atviruko , aš kaip tik dabar gavau iš Portugalijos, dar nespejau registruot tai matyt koks nors muziejinis antroj pusej vien aprašas tai irgi užklijuota ir parašyta man linkejimai
Labas. Gražūs visų gautieji.
Nuo sausio 17 pašto dėžutė badavo. Šnd gavau iš Vikietijos, nuotrauka neįkelta,rašo - retro(mat tokių pageidauju), man nelabai retro, gal gal... Nuskenuosiu ir jums parodysiu, nubalsuosim ;)
Mat kaip Ant užklijuoto lapelio užrašyta ranka? Aš esu gavus užklijuotą kompiuteriu atspausdintą lapelį su atsiprašymu, kad braižas negražus. Nu bet man kažkaip tai nusižengia postcrosingerių principams. Nors man nemokančiai kalbos būtų super išeitis.
Nuo sausio 17 pašto dėžutė badavo. Šnd gavau iš Vikietijos, nuotrauka neįkelta,rašo - retro(mat tokių pageidauju), man nelabai retro, gal gal... Nuskenuosiu ir jums parodysiu, nubalsuosim ;)
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 01, 07:51)
antroj pusej vien aprašas tai irgi užklijuota ir parašyta man linkejimai
Mat kaip Ant užklijuoto lapelio užrašyta ranka? Aš esu gavus užklijuotą kompiuteriu atspausdintą lapelį su atsiprašymu, kad braižas negražus. Nu bet man kažkaip tai nusižengia postcrosingerių principams. Nors man nemokančiai kalbos būtų super išeitis.
QUOTE(Tekšė @ 2017 02 01, 20:23)
Labas. Gražūs visų gautieji.
aha ranka , nors tiek , iš savo > 200 esu gavus tik du kur tekstas buna jau ant kažkokio tai antspaudo , sugalvoja žmones
Va tas klijuotas portugalas
net ir prie piešinio matosi juosteles klijuota kažkodel
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 01, 20:38)
a
Gražus portugalas.
Man sūnus iš Milano viešbučio atvežė tokių reklaminių abstrakcinių. Ant nugarėlės irgi kažko itališkai prirašyta. Ar yra pasitaikę kam nors pageidaujančių reklaminių atvirukų??? Man tai tik nepageidaujančių pasitaikė.
O va prieš pusvalandį MB kraustydamas knygų lentyną prieš remontą rado 7 turistinius iš Paryžiaus. Pati parsivežiau ir užmiršus buvau. Man labai gražūs, net nežinau arišsiųst įkokias neeuropines šalis ar sau pasilikt. Ant visų prieky užrašas Paris.
QUOTE(Tekšė @ 2017 02 01, 21:04)
Ar yra pasitaikę kam nors pageidaujančių reklaminių atvirukų???
Aš vakar su kažkokiu amerikonu susidūriau, kuris rašo, kad skirtingai nei dauguma mėgsta turistinius. Bet "turistiniai" kiek suprantu ne tie...
QUOTE(hi (: @ 2017 02 01, 21:38)
Aš vakar su kažkokiu amerikonu susidūriau, kuris rašo, kad skirtingai nei dauguma mėgsta turistinius. Bet "turistiniai" kiek suprantu ne tie...
Aš turistininius suprantu su vaizdais iš lankytinų vietų - tiek miestų, tiek gamtos, Aseditos gautasis - ko ne turistinis? Ar aš klystu?
O reklaminiai, tai jau reklaminiai Jau rodžiau savo siųstus reklaminius, rastus Filharmonijoj:
Toks reklaminis visai nieko dar
esu iš vieno kino voke gavus iš kart 6 reklaminius, tik gaila, kad nei vienas neužrašytas
tiesa kaip jus laikot, ar rūšiuojates naujus, neužrašytus? Nes žiuriu kad jau seniau pirktipas mane tai tiesiog nuo vartymo nusidėvi
esu iš vieno kino voke gavus iš kart 6 reklaminius, tik gaila, kad nei vienas neužrašytas
tiesa kaip jus laikot, ar rūšiuojates naujus, neužrašytus? Nes žiuriu kad jau seniau pirktipas mane tai tiesiog nuo vartymo nusidėvi