Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 25, 15:45)
Pempe, kad va nesuprantu kas užrašyta tai ir grožio nepajaučiu smile.gif

Vajetus, neparašiau blush-anim-cl.gif . Nes aš irgi nieko nesuprantu biggrin.gif . Man antroje pusėje užrašė anglišką vertimą, kuris lietuviškai skambėtų taip :
1. Tu vėl neuždarei kavos( ar kavinės)!!!
2. Nereikia rėkti taip garsiai!!!
Atsakyti
A nu dabar aišku smile.gif

Po mano paieškų, prasidejo atviruku registravimas smile.gif, tai galėsiu traukt adresus naujus vakare smile.gif

tiesa, vakar viena ištraukiau : vokietis 4 tukst atviruku per 4 metus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 sausio 2017 - 11:21
Ale kas per mada, dabar nefotkint siunčiamu atviruku, tris gavau, iš ju vienas tik su ikelta nuotrauka smile.gif

Japonas, įdomus, gali bet kaip žiuret smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 sausio 2017 - 19:47
Šiandienos laimikis dvi smile.gif, japono tai tik su štampu, kuriame japonu ir anglu kalba linkejimai, ot pasilengvino žmogus darbą biggrin.gif ir siunčia visiems tik tris atvirukus, o visumoj jau apie 1,6 tukst išsiuntes, ot nemėgstu tokiu

o kitas super iš Rusijos Rusų užgavenes wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 28, 15:14)

o kitas super iš Rusijos Rusų užgavenes  wub.gif

Sitas man tai ypac grazus wub.gif wub.gif wub.gif Noreciau toki gauti. ax.gif

As dar negavus nei vieno cray.gif Per 18 d issiunciau 7 atvirukus, nukeliavo tik 2. Liudnoka mano statistika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 28, 19:49)
Sitas man tai ypac grazus  wub.gif  wub.gif  wub.gif Noreciau toki gauti.  ax.gif

As dar negavus nei vieno  cray.gif Per 18 d issiunciau 7 atvirukus, nukeliavo tik 2. Liudnoka mano statistika  biggrin.gif

Nenusimink, ta pradžia visada sunki, kankinantis, bet ir saldus laukimas ax.gif . Bet kiek džiaugsmo, kai sulauki! Prisimenu, kai radau dėžutėje savo pirmąjį postkrosingo atviruką bigsmile.gif . Iš Japonijos, su troliais Mumiais wub.gif . Atkeliavo per 7 dienas.
Prieš kiek dienų užregistravo tavo pirmąjį atviruką?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 28, 21:33)
Prieš kiek dienų užregistravo tavo pirmąjį atviruką?

Pirmasis registruotas pries 10 d. jau kaip ir tureciau gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 28 sausio 2017 - 20:43
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 26, 19:40)
Ale kas per mada, dabar nefotkint siunčiamu atviruku, tris gavau, iš ju vienas tik su ikelta nuotrauka smile.gif

Mhm, mano "stažas" dar nesiekia 20 atvirukų, bet tarp paskutinių adresų šiandien toks jau gal ketvirtas. Ir tas paaiškinimas toks, kad "I do not have scanner" įdomus. Pvz. aš jo taip pat neturiu, bet tai lyg ir ne vienintelis būdas kaip tuos atvirukus parodyt.
Užrašiau paskutinį galimą. Dabar 6 keliaujantys. Daugiau gautų nei nuėjusių, tai matyt teks laukt. Kelis užsisakiau, tai nors užsakyti išsiuntimui ateis. biggrin.gif
O po kurio laiko imami ieškot per ilgai keliaujantys atvirukai? Po 3 mėn.?

Gražūs atvirukai. Su katinu toks šypseną kelia. Mano kadais taip akvariumines žuvytes stebėdavo. biggrin.gif
O su Rusija tai toks labai patį kraštą atspindintis.

Beje, tas paskutinis adresatas "be skenerio" šveicarė - 8,095 atvirukų per 6 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 28 sausio 2017 - 20:47
QUOTE(hi (: @ 2017 01 28, 20:44)
Mhm, mano "stažas" dar nesiekia 20 atvirukų, bet tarp paskutinių adresų šiandien toks jau gal ketvirtas. Ir tas paaiškinimas toks, kad "I do not have scanner" įdomus. Pvz. aš jo taip pat neturiu, bet tai lyg ir ne vienintelis būdas kaip tuos atvirukus parodyt.
Užrašiau paskutinį galimą. Dabar 6 keliaujantys. Daugiau gautų nei nuėjusių, tai matyt teks laukt. Kelis užsisakiau, tai nors užsakyti išsiuntimui ateis. biggrin.gif
O po kurio laiko imami ieškot  per ilgai keliaujantys atvirukai? Po 3 mėn.?

Gražūs atvirukai. Su katinu toks šypseną kelia. Mano kadais taip akvariumines žuvytes stebėdavo. biggrin.gif
O su Rusija tai toks labai patį kraštą atspindintis.

Beje, tas paskutinis adresatas "be skenerio" šveicarė -  8,095 atvirukų per 6 metus.

tokio kad be skanerio biggrin.gif neesu gavus nei vieno

po 60 dienu jau pats postcrossingas jo būsena padaro expired ir ta proga tau duoda traukt nauja adresa, nu jį skaito kaip ir nuejusiu ar tai dingusiu unsure.gif , aš dažniausia rašau kaip perkopia > 40 dienu, o jau 50 skambinu visais varpais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 28, 20:51)
tokio kad be skanerio biggrin.gif neesu gavus nei vieno

Aš esu. Tai šiandien nustebau, kad tas pats motyvas apraše ir man duoto adresato atveju pasitaikė. Bet gal čia kitas atvejis - atvirkštinis. T.y. žmogaus kurį užkniso gaunami "nenuskenuoti", todėl ir rašo, kad "neturiu skenerio, todel negaliu nuskenuoti jūsų man siunčiamų atvirukų".
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 28, 20:51)
po 60 dienu jau pats postcrossingas jo būsena padaro expired ir ta proga tau duoda traukt nauja adresa, nu jį skaito kaip ir nuejusiu ar tai dingusiu  unsure.gif , aš dažniausia rašau kaip perkopia > 40 dienu, o jau 50 skambinu visais varpais  bigsmile.gif

Aišku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 28, 20:43)
Pirmasis registruotas pries 10 d. jau kaip ir tureciau gauti.

Žiūrint kam pirmam adresą davė. Jei į Vokietiją, ar Nyderlandus, ar dar kur greitai suvaikšto, tai tuoj gausi. O jei pirmam į Kiniją, ar Ameriką, ar Rusiją, gali tekti palūkėti. Bet jau taip negalvokim smile.gif . Gal jau rytoj girsies biggrin.gif

Lyžuka, gražūs taviškiai,ypač Rusija mano skoniui smile.gif .

Aš vakar vėl gavau , net 5, jau visai nepriklausė, gavau į pliusą. Ir vėl visi įtinka bigsmile.gif . Trys turistiniai, vienas vėl į skalbinių temą wub.gif , o dar vienas su ypatinga antra puse - tikru antspaudu wub.gif
Atsakyti
Oho Pempe, tikras antspaudas smile.gif, tokio neesu gavus, tik esu kažkada iš Rusijos su pirmos dienos antspaudu, ar tai proginiu kažkokiu smile.gif

Ir tema idomi skalbiniu, kaip čia taip sugalvojai smile.gif

Primimkit man kur čia ka pažymet kad nesiulytu tu pačių šaliu unsure.gif . iš triju adresu du į taivana verysad.gif plius abu žiauriai neaiškus smile.gif, viena per 6 men 6 atvirukai, kita per 6 metus apie 40 unsure.gif , tikiuosi ji čia grįžo dabar , o ne šiaip per klaida man jos adresa dave ...siusiu bile ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 sausio 2017 - 11:01