Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Vokietija biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gal ir gražu rolleyes.gif biggrin.gif
Nemėgstu šitų visų neatpažįstamų objektų. Mano vaikai seniai realiomis merginomis domisi, anūkų neturiu. jau geriau turistinis nei visi šitie muminukai. Žinau, kad šitie kitaip vadinasi, bet kaip -nežinau...
Atsakyti
Pimpačkiukai, nors po kažkokio supermamyčių pasipiktinmo imti verst kaip pakalikai. Mano irgi ūgtelėję, bet šitus pažįstam. Ne tik savi aplink malas, o ir taip, pvz. neseniai nuėjus į kiną prieš filmą anonsuose iššoko. Nors šiaip "limpa" man visi atsiunčiami atvirukai. Neesmė ten kaži koks vertas dėmesio kūrinėlis ar visiškas kičas. Nebent būtų ten kaži kas iš esmės (ne vizualiai, o turiniu)nepriimtino, na bet tokių nepasitaikė ir tikiuos nepasitaikys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 25 sausio 2017 - 13:32
Na kas isirašęs kokius animacijos herojus, tokius tada ir gauna, esu užsipirkus iš disnejaus keliu flimuku serijas atvirukų, ne dažnai bet yra pageidautini kartais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 25, 13:34)
Na kas isirašęs kokius animacijos herojus, tokius tada ir gauna

Neįsirašius aš. Esu pavardinus kelias mėgiamas sritis, bet iš esmės nusiteikus siurprizams, nesu ties joms užsidarius. smile.gif
Atsakyti
Tai ir aš neliūdėčiau gavus kažkokius pimpačkiukus biggrin.gif Tik pageidavimuose tai tikrai tokių nėra. Bet ką gali žinot, gal atsiras jei ne šie, ta kitokie su anūkų atsiradimu smile.gif.
Teletabiai turbūt neišeina iš mados.
O mano vyriausias vaiks prieš 20 virš metų buvo pamišęs ant turtlių - vėžliukų nindzių, tai sako, je ir dabar madoj smile.gif
Atsakyti
o aš vakar ne tik gavau atviruka iš tokios siuntejos, kur nori dukrai albuma surinkt, bet iš adresa tokios pačios, kas čia per mada idomu , surašyta dukros ir jaunikio vardai, kada vestuves, dabar galvoju ka siusti ar iš noru ar koki vestuvini smile.gif

O čia vakarykčiai iš Maskvos:

Kitas nuo Karelijos juros smile.gif

ir seniau gautas iš Airijos smile.gif

Papildyta:
Aš pati visai norečiau gauti ką nors iš tokiu filmuką kaip Nu pagadi, lenku apie kurmi su ežiu, mačiau Pempe tokiu vis gauna smile.gif
Papildyta:
dar cirkas, pradejau rašinet tiems kam eina atvirukai > 40 dienu, atsidarau vienos profili žiuriu pačiam viršuj didžiosiom raidem manes paieška vyksta biggrin.gif, id neužrašius buvau tongue.gif
Atsakyti
mano gautieji susilygino su išsiųstais 155/155, tai gal jau šnd rasiu kažką. Bet sausis žymiai kūdesnis už gruodį. Ir tų, it kitų mažau kaip pusė. Dar savaitė, bet kažin ar jau tiek daug gausiu.
Atsakyti
mano:
211 sent 214 received

reiks laukt kol kas registruos
Atsakyti
Lyžuka, taviškiai visi kokie liuks 4u.gif
hi, o tavo su Tibetu patinka 4u.gif

Aš vėl gerų gavau bigsmile.gif . Tik vienas stipriai suglemžtas, iš Australijos. Tas su Beatrix Potter pelyte. Antras iš Rusijos multi- galerija ir keli joje esantys paveikslai. Dar vienas snieguotų kalnų vaizdas iš Austrijos, bet neryškus, kal prieblanda, gal pavakarys. O nuotaikingiausi va biggrin.gif

Atsakyti
Pempe, kad va nesuprantu kas užrašyta tai ir grožio nepajaučiu smile.gif
Atsakyti
Linksmučiai abu.
Aš nekažkiek suprantu vokiškai , bet lygtas geltona žuvis klausia ar ir vėl kavos pertaukėle. O ruda nesupranta kas per proga ar per šventė. Pataisykit, poliglotiškesnės mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti