I Kinija visada rasau adresa ranka , aisku ne kinietiskais rasmenimis. Nukeliauja normaliai , nes ir tagu nemazai tenka ten siusti. Mano didzioji dalis dingusiu tai dazniausiai naujokai issiunte nedaug atviruku ir nebesijungiantys visai .Be galo pikta del tokiu
Aš stengiuosi atsispausdinti. Bet tenka ir pačiai rašyti. Dingsta, jei dingsta, vienodai, ko gero. Dabar va, paklydo du su kinietišku adresu.
Tai šaunu Reiškia galbūt nukeliaus
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 11 07, 09:50)
Kokia jūsų statistika siunčiant į Kiniją, Japoniją, ar nukeliauja? Neturiu galimybės atspausdinri kiniško adreso, tai labai bijau, kad nepasieks gavėjo
Į Japoniją keliauja labai greitai ir visada nukeliauja Į Kiniją kaip ir į Taivaną ar Malaiziją visada laimės dalykas... nors ir visada atsispausdinų kinišką adresą jei toks būna nurodytas visada nors pora turiu tarp expired iš šių šalių
QUOTE(tik as @ 2016 11 07, 20:34)
Į Japoniją keliauja labai greitai ir visada nukeliauja Į Kiniją kaip ir į Taivaną ar Malaiziją visada laimės dalykas... nors ir visada atsispausdinų kinišką adresą jei toks būna nurodytas visada nors pora turiu tarp expired iš šių šalių
Aš žinau kažkada į Kiniją nuėjo, bet tada klijavau kiniškais rašmenimis
O beje, kur dingo mano expired siuntimai, rodo tik du, nors buvo tikrai nemažai nenukeliavusių. Po kažkiek laiko jie pasinaikina taip išeina?
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 11 07, 20:51)
Aš žinau kažkada į Kiniją nuėjo, bet tada klijavau kiniškais rašmenimis
O beje, kur dingo mano expired siuntimai, rodo tik du, nors buvo tikrai nemažai nenukeliavusių. Po kažkiek laiko jie pasinaikina taip išeina?
Po metų expired'ai dngsta
Niekad nerašau adreso ne angliškai, t.y. neklijuoju, nes visus adresus darausi ant lipduku ir juos tiesiog atkirpus užklijuoju, ir tai jau du kart buvau paieškoma per jų paieskos sistema
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 07, 21:15)
Niekad nerašau adreso ne angliškai, t.y. neklijuoju, nes visus adresus darausi ant lipduku ir juos tiesiog atkirpus užklijuoju, ir tai jau du kart buvau paieškoma per jų paieskos sistema
Tai gal lipdukai atsiklijuoja
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 07, 21:17)
Tai gal lipdukai atsiklijuoja
Tada aplamai ne nueitų nes id ir adresas ant vieno, galvoju gal isterlioja ar sulyja
mano šiandieniai
Rusija Šiukšlinė
Indija į kolekciją
Rusija Šiukšlinė
Indija į kolekciją
Pirmojo aprašymas super, tik tos raides ne į temą
o mano vakar dienos laimikis:)
Ukraina
o mano vakar dienos laimikis:)
Ukraina
QUOTE(tik as @ 2016 11 08, 21:50)
mano šiandieniai
Rusija Šiukšlinė
[
Rusija Šiukšlinė
[
Ir iš tikrųjų išmeti?
Prieš pradėdama rašyti perskaičiau kelias temas, bet tokio kaipo kolektyvinio siuntimosi neužtikau. Nepraktikuojat? Aš prisijungčiau