Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 01 22, 21:14)
Kokia įdomi juoda Marija bigsmile.gif . Ar čia ne Marija  hmm.gif ?

Marija. Nossa Senhora Aparecida. Titulas panašiaus "svorio" kaip EU Gvadalupės Marijos.Štai.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 01 22, 21:48)
Marija. Nossa Senhora Aparecida. Titulas panašiaus "svorio" kaip EU Gvadalupės Marijos.Štai.

Oho, kaip įdomu
Atsakyti
Gavau šiandien iš Kanados italų gamybos atviruką. Taip pat religine tematika - Vatikanas, Popiežius, Jėzus... Sakytum standartiška. Išskyrus vieną detalę - atvirukas 1950 metų (Bažnyčioje jubiliejiniai metai), o pati jau anūkus auginanti siuntėja apie jo amžių rašo "before I was born". Kažkas nerealaus kai per tokius paprastus dalykus imamos pasakoti istorijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 23 sausio 2017 - 17:08
QUOTE(hi (: @ 2017 01 23, 17:07)
Gavau šiandien iš Kanados italų gamybos atviruką. Taip pat religine tematika - Vatikanas, Popiežius, Jėzus... Sakytum standartiška. Išskyrus vieną detalę - atvirukas 1950 metų  (Bažnyčioje jubiliejiniai metai), o pati jau anūkus auginanti siuntėja apie jo amžių rašo "before I was born". Kažkas nerealaus kai per tokius paprastus dalykus imamos pasakoti istorijos.

drinks_cheers.gif

Ryt, jaučiu, nieko negausiu , tad pasigirsiu paskutiniais gautais, kurie tikrai verti dėmesio.

Šiaip tagų čia nerodau, bet šituo pasigirsiu biggrin.gif . Labai mielas man šis atvirukas wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Naujametiniai aidai iš Rusijos . Nelabai supratau,ką reiškia Zarubin, o skliausteliuose nasledniki. Ar čia kokie pasekėjai piešia Zarubino stiliumi, ar tiesiog paveldėtojai perleidžia iš naujo?
[/I]vartotojo įkelta nuotrauka

Labai gražus iš Vokietijos- rašo iš Baltijos jūros salos wub.gif . Kaip įdomu įsivaizduoti...

Pasiilgta Kinija. Atvirukas toks taip sau, bet kiniečiams mūsų naujieji dzin, tai manau, kad pasistengė specialiai tokį įsigyti, tai jau priimu kaip didžiulį pliusą. O antra pusė-super- net 4 pašto ženklai wub.gif , visi gražūs, ir lipdukai, ir juostelė . O svarbiausia- tai antas išsiųstas atvirukas, nes pirmo negavau. Rašo- siunčiu antrą, nes pirmas jau keliauja 8 mėnesius. Tai bendas kelionės laikas gavosi 265 dienos. Labai džiaugiuosi , kad siuntė antrąkart wub.gif

Ir gulbės giesmė wub.gif Indija wub.gif Net nesitikėjau tooookį gerulį gauti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pempės gautieji visi gražūs.
Mano pašto dėžutė badauja.
O nuėjo du, tai ištraukiau kačių mylėtoją Nyderlanduose ir fėjų mylėtoją Belgijoj.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 01 23, 18:07)
Gavau šiandien iš Kanados italų gamybos atviruką. Taip pat religine tematika - Vatikanas, Popiežius, Jėzus... Sakytum standartiška. Išskyrus vieną detalę - atvirukas 1950 metų  (Bažnyčioje jubiliejiniai metai), o pati jau anūkus auginanti siuntėja apie jo amžių rašo "before I was born". Kažkas nerealaus kai per tokius paprastus dalykus imamos pasakoti istorijos.

Kaip idomu tokius senus atvirukus gauti bigsmile.gif

pempė12 visi atvirukai labai faini. wub.gif

Maniskiai du nukeliavo, tai dar du issitraukiau, bet visa pikta esu bash.gif Japonija, Honkongas, pries tai buvo Brazilija, Filipinai. Nu kiek ilgai reikes laukti kol nukeliaus... doh.gif uz ka man taip... cray.gif Gal ten kur nors reikia kokia varnele uzdeti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 23 sausio 2017 - 20:46
QUOTE(asedita @ 2017 01 23, 20:38)
Kaip idomu tokius senus atvirukus gauti  bigsmile.gif
pempė12 visi atvirukai labai faini.  wub.gif
Maniskiai du nukeliavo, tai dar du issitraukiau, bet visa pikta esu  bash.gif Japonija, Honkongas, pries tai buvo Brazilija, Filipinai. Nu kiek ilgai reikes laukti kol nukeliaus...  doh.gif uz ka man taip...  cray.gif Gal ten kur nors reikia kokia varnele uzdeti?

Oi, Japonija ir Honkongas greit nukeliaus 4u.gif . Vidutiniškai 12 dienų. Nebent kokios ypatingos kliūtys.
Jei varnelę užsidėsi, siųsi tik į Rusiją su trupučiu Vokietijos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Parodysiu ne gautą, o išsiųstą.
Štai ką išsiunčiau štai šitai olandei katininkei
https://www.postcros...r/X-mascatwoman,
1990 m. gamybos. Turėtų patikt, nes, manau, kito tokio iš Lietuvos nebus tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 24 sausio 2017 - 14:56
Iš Kinijos (Tibeto vaizdas). Keliavo 68 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 24 sausio 2017 - 15:31
Visų gražūs ir ką gavot ir kas siunčiat smile.gif

Aš gavau 4 doctor.gif

du Rusijos abu nefotkinti,

trečias- Prancūzė, renkanti atvirukus dukters vestuvems ir iš ju padarys albumą, tipo orginali dovana unsure.gif

USA, tik prisistate kas toks ir gana ilgas sarašas kurie aktoriai patinka, kurie ne biggrin.gif, ir tie gerieji net pabraukit kelis kartus biggrin.gif

Viskonsino valstija , kažkoks nac. parkas , na man abu liux smile.gif
o anuos veliau pademostruosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 sausio 2017 - 20:30
Aš irgi gavau wub.gif su mėlynu katinu wub.gif be ID biggrin.gif biggrin.gif wub.gif

Avonuke, norėčiau atsilygint. Kadangi turiu nemažai senų atvirukų, gal galėčiau tau tavo vienmetį atsiųst? Parašyk į až ar čia gimimo metus.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 24, 20:25)
trečias- Prancūzė, renkanti atvirukus dukters vestuvems ir iš ju padarys albumą, tipo orginali dovana  unsure.gif

Man yra tekę siųst berods vokietėms, kurios biurą tais atvirukais puošės. smile.gif
Atsakyti