Pempe, super atvirukai, gal tas pirmasis toks klasikinis tik
aš vakar 5 užrašiau , keli irgi tokie su norais nenustebino, pakliuvo lietuvaitė iš DE na kiek idomesnė kinietė, norinti šokėju atvirukų, ir kaip tik turejau tokiu seriją
Labas rytas.
Pempės visi gautieji labai gražūs.
Gavau vakar iš Vokietijos tokį savotišką juodą ir asmeninį pasikeitimą iš Ukrainos.
Maniškiai nejuda.
Pempės visi gautieji labai gražūs.
Gavau vakar iš Vokietijos tokį savotišką juodą ir asmeninį pasikeitimą iš Ukrainos.
Maniškiai nejuda.
užregistravo mano 1000 - ąjį atviruką... ta proga skelbiu loteriją... šiuo metu keliauja 10 atvirukų iš galimų 29... į kokias 5 šalis šiuo metu keliauja atvirukai... pataikusiai visas 5 šalis atvirukas iš favoritų ir maža dovanėlė-siurprizas
QUOTE(tik as @ 2017 01 18, 10:12)
užregistravo mano 1000 - ąjį atviruką... ta proga skelbiu loteriją... šiuo metu keliauja 10 atvirukų iš galimų 29... į kokias 5 šalis šiuo metu keliauja atvirukai... pataikusiai visas 5 šalis atvirukas iš favoritų ir maža dovanėlė-siurprizas
ohoho, reik bandyti
Rusija
Vokietija
Kinija
JAV
Suomija
nors nelabai tikiu, kad galima visas šalis atspet, jei bent viena iš ju yra koks nors Puerto Rikas
užregistravo mano 1000 - ąjį atviruką...
Man šiandien taip pat jubiliejus, tik kuklesnis, pirmasis - gavau dešimtą.
Iš Suomijos. Keliavo 3 dienas.
QUOTE(hi (: @ 2017 01 18, 09:37)
sveikinu
nenori bandyti spėti į kokias 5 šalis keliauja atvirukai?
QUOTE(tik as @ 2017 01 18, 10:48)
nenori bandyti spėti į kokias 5 šalis keliauja atvirukai?
Noriu.
1. Nyderlandai
2. Rusija
3. Suomija
4. Čekija
5. Hong Kongas
Sveikos,
Kokie grazus visu atvirukai Maniskiu dar nei vieno neuzregistravo, tai dar ilgai kol ka nors gausiu
<p><strong> asedita </strong>neklausei paste kodel grizo atvirukas? Labai idomu .</p>
Zinok, i pasta patingejau eiti uzrasiau kita atviruka ir issiunciau
Kokie grazus visu atvirukai Maniskiu dar nei vieno neuzregistravo, tai dar ilgai kol ka nors gausiu
QUOTE(Avonuke @ 2017 01 18, 09:15)
<p><strong> asedita </strong>neklausei paste kodel grizo atvirukas? Labai idomu .</p>
Zinok, i pasta patingejau eiti uzrasiau kita atviruka ir issiunciau
Oij kaip faina Man žiauriai nesiseka visokiuose loterijose ir totalizatoriuose, bet pabandysiu:
Rusija, Vokietija, Baltarusija, USA, Taiwanis,
QUOTE(hi (: @ 2017 01 18, 10:37)
[img]http
[img]http
Kaip greit atkeliavo . Ir visai gražus
Papildyta:
Sveikinu
Bandau
Vokietija
Rusija
Nyderlandai
USA
Lenkija
Rytas
Na ir ką,nė viena neatspėjome?
O matėte, nieko rimto naujų atvirukų išleido . Įlindau valentinkinių pirkti, nes jau gavau pageidavimą meilė-draugystė, ir radau naujienų . Visai neblogų . Lauksiu, kol atsiųs
O matėte, nieko rimto naujų atvirukų išleido . Įlindau valentinkinių pirkti, nes jau gavau pageidavimą meilė-draugystė, ir radau naujienų . Visai neblogų . Lauksiu, kol atsiųs
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 20, 06:57)
Rytas
manau, kad visus 5 atspėti mums be šansu, nes čia mažai musu yra, tures daryt lengvatas , nes aš tai surašiau tradicines šalis, bet čia gali but ir kokia reta kaip Meksika, čilė ar koks Čadas