Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Pempe, super atvirukai, gal tas pirmasis toks klasikinis tik smile.gif

aš vakar 5 užrašiau , keli irgi tokie su norais nenustebino, pakliuvo lietuvaitė iš DE na kiek idomesnė kinietė, norinti šokėju atvirukų, ir kaip tik turejau tokiu seriją biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pempės visi gautieji labai gražūs.

Gavau vakar iš Vokietijos tokį savotišką juodą ir asmeninį pasikeitimą iš Ukrainos.
Maniškiai nejuda.
Atsakyti
užregistravo mano 1000 - ąjį atviruką... ta proga skelbiu loteriją... šiuo metu keliauja 10 atvirukų iš galimų 29... į kokias 5 šalis šiuo metu keliauja atvirukai... pataikusiai visas 5 šalis atvirukas iš favoritų ir maža dovanėlė-siurprizas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2017 01 18, 10:12)
užregistravo mano 1000 - ąjį atviruką... ta proga skelbiu loteriją... šiuo metu keliauja 10 atvirukų iš galimų 29... į kokias 5 šalis šiuo metu keliauja atvirukai... pataikusiai visas 5 šalis atvirukas iš favoritų ir maža dovanėlė-siurprizas biggrin.gif

ohoho, reik bandyti smile.gif

Rusija
Vokietija
Kinija
JAV
Suomija

nors nelabai tikiu, kad galima visas šalis atspet, jei bent viena iš ju yra koks nors Puerto Rikas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 sausio 2017 - 10:16
užregistravo mano 1000 - ąjį atviruką...

Man šiandien taip pat jubiliejus, tik kuklesnis, pirmasis - gavau dešimtą. bigsmile.gif
Iš Suomijos. Keliavo 3 dienas.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 01 18, 09:37)
Man šiandien taip pat jubiliejus, tik kuklesnis, pirmasis - gavau dešimtą.  bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

sveikinu 4u.gif
nenori bandyti spėti į kokias 5 šalis keliauja atvirukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 18 sausio 2017 - 10:48
QUOTE(tik as @ 2017 01 18, 10:48)
nenori bandyti spėti į kokias 5 šalis keliauja atvirukai?

Noriu. biggrin.gif

1. Nyderlandai
2. Rusija
3. Suomija
4. Čekija
5. Hong Kongas

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kokie grazus visu atvirukai wub.gif Maniskiu dar nei vieno neuzregistravo, tai dar ilgai kol ka nors gausiu ax.gif

QUOTE(Avonuke @ 2017 01 18, 09:15)

<p><strong> asedita </strong>neklausei paste kodel grizo atvirukas? Labai idomu .</p>

Zinok, i pasta patingejau eiti blush2.gif uzrasiau kita atviruka ir issiunciau
Atsakyti

Oij kaip faina 4u.gif Man žiauriai nesiseka visokiuose loterijose ir totalizatoriuose, bet pabandysiu:

Rusija, Vokietija, Baltarusija, USA, Taiwanis,
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 01 18, 10:37)
Man šiandien taip pat jubiliejus, tik kuklesnis, pirmasis - gavau dešimtą.  bigsmile.gif

[img]http

Kaip greit atkeliavo bigsmile.gif . Ir visai gražus photo.gif
Papildyta:

Sveikinu bigsmile.gif 4u.gif

Bandau biggrin.gif
Vokietija
Rusija
Nyderlandai
USA
Lenkija
Atsakyti
Rytas biggrin.gif

Na ir ką,nė viena neatspėjome?

O matėte, nieko rimto naujų atvirukų išleido bigsmile.gif . Įlindau valentinkinių pirkti, nes jau gavau pageidavimą meilė-draugystė, ir radau naujienų bigsmile.gif . Visai neblogų smile.gif . Lauksiu, kol atsiųs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 20 sausio 2017 - 06:57
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 20, 06:57)
Rytas biggrin.gif

Na ir ką,nė viena neatspėjome?

O matėte, nieko rimto naujų atvirukų išleido bigsmile.gif . Įlindau valentinkinių pirkti, nes jau gavau pageidavimą meilė-draugystė, ir radau naujienų bigsmile.gif . Visai neblogų smile.gif . Lauksiu, kol atsiųs ax.gif

manau, kad visus 5 atspėti mums be šansu, nes čia mažai musu yra, tures daryt lengvatas biggrin.gif, nes aš tai surašiau tradicines šalis, bet čia gali but ir kokia reta kaip Meksika, čilė ar koks Čadas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 sausio 2017 - 08:12