Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(asedita @ 2017 01 14, 13:45)
O maniskis siustas i Amerika grizo  blink.gif Nesupratau, kodel. Pasto zenklo verte gal per maza, uzklijavau 0,84. O kiek kainuoja i amerika? Ar del to, kad uzrasiau atgalini adresa (toks buvo pageidavimas), pastininke galvojo, kad as gavejas, angliskai nesupranta.

Pasto ženklas tai normalus pirmenybinis. Gal nerado gavėjo, hm?
Atsakyti
Pempes ir turistinis nieko, o antras man grazus,

Asediita, o amerikos spaudas yra?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 14, 20:07)

Asediita, o amerikos spaudas yra?

Ne, is lietuvos neiskeliavo. Tai tas atvirukas jau nebetinkamas, zenklai uzanspauduoti? Reik rasyt is naujo

Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 14, 19:48)
Ne, is lietuvos neiskeliavo. Tai tas atvirukas jau nebetinkamas, zenklai uzanspauduoti? Reik rasyt is naujo

Nunešk paštan parodyt ir paklausk kas ir kodėl. Ir mums labai įdomu. Gal apsiriko pašte ir paims siųst vėl.
Atsakyti
Mano vakarykštis iš Malaizijos.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pajudejo ir mano atvirukai , registravo pati seniausiai keliaujantį ruse, su gražiai padeka ir atsiprašymu, kad man teko tiek ilgai laukti registracijos smile.gif, galvoju gal dabar rimtai i Rusija per Sibira tik paštas eina unsure.gif

o kitas tai juokingas: bais dvi padekos net oi kokia laime pirmasis iš Lichnteišteino biggrin.gif , parašiau kad deja, deja tolokai mes nuo jo randames smile.gif, kažin ar nenufavoritins tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 15, 19:26)
Pajudejo ir mano atvirukai , registravo pati seniausiai keliaujantį ruse, su gražiai padeka ir atsiprašymu, kad man teko tiek ilgai laukti registracijos smile.gif, galvoju gal dabar rimtai i Rusija per Sibira tik paštas eina  unsure.gif

o kitas tai juokingas: bais dvi padekos net oi kokia laime pirmasis iš Lichnteišteino biggrin.gif , parašiau kad deja, deja tolokai mes nuo jo randames smile.gif, kažin ar nenufavoritins tongue.gif

Gal padėkas copypastina kaip aš kartais biggrin.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2017 01 15, 16:05)
Mano vakarykštis iš Malaizijos.

Gražus thumb_yello.gif

O jau kokį sapną šią naktį sapnavau, pabudusi naktį norėjau greičiau keltis, ir eiti pasitikslinti ir pasmalsauti pašto puslapiuose. Bet šiaip taip tą norą pergalėjau, bet iki ryto budriai miegojau, laukiau kėlimosi doh.gif . Žodžiu, sapnavau, kad pabrangino pašto ženklus į užsienį: nepirmenybiniai - euras, pirmenybiniai - du eurai blink.gif . Ir taip viska buvo tikra... Ir naujas markutes iš karto išleido- po eurą ar tai su beždžionėm, ar tai su bananais, o po du- su Vyčiu. Ir kitokių dar, bet jau nepamenu. Ir galvoju sapne, kad teks arba mažiau siųsti, arba visai atsisakyti pirmenybinių, atsisakyti ženklų įvairovės, apsiriboti pigesniaisiais. Ir taip norėjau greičiau keltis, garsiai padūsauti, ir apžiūrėti tuos naujuosius ženklus, kur vakar išėjo ax.gif ...
O paskui jau atsikėlusi kavą geriu, ir vėl prisimenu tuos įvykius, ir tik tada po truputį galvoju, kad gal netiesa, juk nebuvo žinios apie pirmenybinius į Europos šalis ir ne į Europos, kad gal sapnavau biggrin.gif . Kaip aš čia taip pasimoviau biggrin.gif . Ir jau netikiu, bet dar kaip sunku netikėti. Ir dar nerimas, o gal pabrango ax.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 15 sausio 2017 - 20:56
Labas rytas 4u.gif

Ženklų įvairovei - TAIP, pabrangimui - NE!

Aš paskūpiu klijuot brangesnius, bet įvairesnius ženklus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 15, 20:27)
Gal padėkas copypastina kaip aš kartais  biggrin.gif

Labas vakaras 4u.gif

kad ne, nes yra keli kabliukai kur neatrodo kad kopinta smile.gif, aš prieš tai jos klausinejau ar negavo, nu jau buvom bendrave su ja , sake kad gali but del naujametiniu trikdziu smile.gif plius kai rašau rusiškai vis atsiprašineju del klaidu biggrin.gif

Привет! Я очень рада получить Вашу открытку! Она очень красивая, я в восторге! У Вас хороший русский, очень приятно было читать Ваше письмо! Извиняюсь, если Вам пришлось волноваться, что так поздно Ваша открытка попала ко мне! Самые лучшие пожелания Вам и Вашей семье!”

Pempe,sapnas tavo rimtas:)
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 16, 08:53)
Labas rytas 4u.gif

Ženklų įvairovei - TAIP, pabrangimui - NE!

Aš paskūpiu klijuot brangesnius, bet įvairesnius ženklus. ax.gif

pritariu abiems teiginiams, klijuoju tik 0,71 arba 0,75 vertes, na per naujus neiškenciau ir pamaloninau biggrin.gif klijuodama du po 0,39 eur bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip malonu, po ilgo laiko gavau visus patinkančius atvirukus biggrin.gif thumbup.gif . Nėra tokio "o kodėl man šitas?" smile.gif .
Ir kadangi gavau net du iš Čekijos (vienas po kito ID bigsmile.gif ), tai jau supratau, kad ir per šį Kalėdinį- Naujametinį laikotarpį Josefo Lados atviruko negausiu ax.gif biggrin.gif

Atsakyti

Uzregistravo atviruka ,apsidziaugiau puoliau traukt adresa. Issitraukiau :oh: - ketvirta Rusija is 11 :frusty:  . Ir profilis visai neidomus- vyriskio be jokiu noru :mad2: .

asedita neklausei paste kodel grizo atvirukas? Labai idomu .

Prisiminiau , kad kazkada senai man buvo taip pat su paprastu siuntiniu . Tai  skirstytojos buvo  adresus ne taip suziureje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 18 sausio 2017 - 08:20