Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 12, 13:37)

kai išsiunti jau reikia laukt kol gavejas registruos smile.gif

Sveika prisijungus  4u.gif

Aciu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 12, 12:49)
Aciu labai  wub.gif

Sveika, čia už ačiū neprasisuksi, turėsi parodyt pirmą gautą 4u.gif
Papildyta:
Ir aš turiu klausimą: ką temos pavadinime reiškia skaičiai 100+8 ? Tik jau ne temų skaičų, nesakykit ax.gif
Nors.... jei pradžioj čia jūsų buvo daug ir kėlėt vsus atvcirukus kaip aš dabar, tai galėjo jos taip greit pildytis.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 12, 15:03)
Ir aš turiu klausimą: ką temos pavadinime reiškia  skaičiai  100+8 ? Tik jau ne temų skaičų, nesakykit  ax.gif
Nors.... jei pradžioj čia jūsų buvo daug ir kėlėt vsus atvcirukus kaip aš dabar, tai galėjo jos taip greit pildytis.

taip, tai reiškia temų skaičių... plepėjom daug ir aktyviai apie viską... pradėjo kai kam trukdyti, pradėjo skųsti moderatoriams... taigi buvo sukurtas atkiras forumas ir ten darom ką norim... beje skundikės jau seniai nebedalyvauja nei oficialiam postcrossinge... matyt nepakluso puslapio adminai ten jų bandymams vadovaut hihihi.gif o ir čia nebesimato jų g.gif
asedita, sveika prisijungus 4u.gif Įkėlei atviruką į savo siunčiamų galeriją oficialiam puslapyje? čia nebūtinas dalykas bet labai palengvinantis siuntėjų ir gavėjų bendravimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 12, 17:03)
Sveika, čia už ačiū neprasisuksi, turėsi parodyt pirmą gautą  4u.gif

Butinai, kai gausiu, jei gausiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tik as @ 2017 01 12, 17:46)

asedita, sveika prisijungus 4u.gif Įkėlei atviruką į savo siunčiamų galeriją oficialiam puslapyje? čia nebūtinas dalykas bet labai palengvinantis siuntėjų ir gavėjų bendravimą 4u.gif

Aha, ikeliau.

Dar turiu klausimeli: kokio formato atvirukai turi buti? Butinai tie standartiniai 10x15 mazdaug ar gali buti siek tiek didesni, mazesni? Turiu tokiu pailgu, kazin ar tiktu.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 12, 16:21)
Butinai, kai gausiu, jei gausiu  biggrin.gif
Papildyta:
Aha, ikeliau.
Dar turiu klausimeli: kokio formato atvirukai turi buti? Butinai tie standartiniai 10x15 mazdaug ar gali buti siek tiek didesni, mazesni? Turiu tokiu pailgu, kazin ar tiktu.

tinka visokie atvirukai, tik niekas nenori tų dvigubų... ypatingai jei jie atitinka gavėjo pageidavimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 12 sausio 2017 - 18:35

asedita sveika prisijungusi . Kas del atviruku dydzio tai jau reikia anketoj ziuret . Sakykim as paskutiniu laiku noriu tik standartinio dydzio , tai yra 10x15 .

Gavau siek tiek atviruku. Mano akim ziurint sitam profilyje tikrai gavau grazesnius :)  Reikia eit registruot

Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 12, 12:24)
Sveikos merginos,

Esu naujoke, noreciau prisijungti prie visu postcrosininkiu.  smile.gif  Issiunciau tik pirmuosius atvirukus

Kaip malonu ura.gif

Kantrybės laukiant biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos savaitgalį 4u.gif

Rusė užregidtravo po 157 dienų wub.gif
Atsakyti
Labas labas biggrin.gif
Kaip gera namie wub.gif

Smagu, Tekše, kad neprapuolė thumbup.gif

Aš vakar gavau tik vieną atviruką- iš Vokietijos, o antradienį irgi tik vieną- iš Turkijos. Kad tai pirmasis gautas iš Turkijos, tai super thumbup.gif , tik atvirukas ne kaži ką biggrin.gif ...

Vokietija
vartotojo įkelta nuotrauka

Turkija
vartotojo įkelta nuotrauka

Pasirodykite dar kas nors 4u.gif
Atsakyti
O maniskis siustas i Amerika grizo blink.gif Nesupratau, kodel. Pasto zenklo verte gal per maza, uzklijavau 0,84. O kiek kainuoja i amerika? Ar del to, kad uzrasiau atgalini adresa (toks buvo pageidavimas), pastininke galvojo, kad as gavejas, angliskai nesupranta.
Atsakyti

Gal tikrai sumaise, nes pasto zenklas dar ir per didelis . Klijuojam 0.71 .

O kurioj vietoj rasei savo adresa?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 14 sausio 2017 - 14:52
QUOTE(Avonuke @ 2017 01 14, 15:52)
<p>Gal tikrai sumaise, nes pasto zenklas dar ir per didelis . Klijuojam 0.71 .</p>
<p>O kurioj vietoj rasei savo adresa?</p>

Gal tikrai blogai surasiau adresus. Atviruka saziningai visas prirasiau, vietos nelabai bebuvo. Apacioj adresa parasiau FROM. Ant atviruko liniju kaip priklauso gavejo TO.

Aciu merginos uz pagalba 4u.gif as cia visai dar zalia, klausimu visokiu kyla.
Atsakyti