Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 01 09, 22:15)
Galiu siųsti 19, o dabar liko 14, trys iš jų dar neparašyti ax.gif

aš 13 galiu siusti ir visi kelyje, nejuda kolkas po nauju
Atsakyti
Psio, atsisveikinu, išvažiuoju į Braziliją pa Ronaldo tongue.gif
Gavau voke du atvirukus - turistinį, kalėdinį ir yyyyylgą laišką pie save rolleyes.gif Kaip suprantu, jis gaisrinės kapitonas. Nu ir kas kad tikriausiai jau buvęs, nes 66 metų.

Dar gavau šiaip sau iš Indijos, PIRMAJĮ Zeniuk mėlyną katiną iš Rusijos ir fainuolį aplamdytą senį šaltį iš Prancūzijos, tokį pašiurkštytą. pirmas įspūdis kaip vaikystėj eglės žaisliukus sutrindavom ir domino akinius apklijuodavom. To nežino jauni biggrin.gif

Labai neturiu laiko registruot, bet neišturėjau nepasigyrus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 10, 15:32)
Psio, atsisveikinu, išvažiuoju į Braziliją pa Ronaldo  tongue.gif
Gavau voke du atvirukus - turistinį, kalėdinį ir yyyyylgą laišką pie save  rolleyes.gif Kaip suprantu, jis gaisrinės kapitonas. Nu ir kas kad tikriausiai jau buvęs, nes 66 metų.

Dar gavau šiaip sau iš Indijos, PIRMAJĮ Zeniuk mėlyną katiną iš Rusijos ir fainuolį aplamdytą senį šaltį iš Prancūzijos, tokį pašiurkštytą.  pirmas įspūdis kaip vaikystėj eglės žaisliukus sutrindavom ir domino akinius  apklijuodavom. To nežino jauni  biggrin.gif

Labai neturiu laiko registruot, bet neišturėjau nepasigyrus biggrin.gif

Kai grįši iš Brazilijos- registruosi laugh.gif

O akinius žinau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 10, 14:32)

Dar gavau šiaip sau iš Indijos, PIRMAJĮ Zeniuk mėlyną katiną iš Rusijos ir fainuolį aplamdytą senį šaltį iš Prancūzijos, tokį pašiurkštytą.  pirmas įspūdis kaip vaikystėj eglės žaisliukus sutrindavom ir domino akinius  apklijuodavom. To nežino jauni  biggrin.gif

na save prie jaunų priskaitau, bet tuos akinius tai labai gerai žinau... hmm.gif bis.gif

priregistravo expired vieną... dar 4 "keliauja" link expired unsure.gif reiktų prisėst ir išsitraukt adresų ax.gif
Atsakyti
Akinius žinau, ale man tevai neleisdavo žaisliuku daužyt biggrin.gif, ot buvo tragedija tai karpydavausi blizgucius ir lietu ir juom puošdavausi tuos akinius smile.gif

maniškiai pastrige totaliai, tiek gerai, kad vakar ilgiausia keliaujanti i vokietija užregistravo, tipo gavo, po 56 dienu verysad.gif

čia pasigirsiu pirmu šiu metu laimikiu smile.gif iš Pietu korejos va smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aš šiemet jau 8 gavau + brazilo papildomas.

Nukeliavo 4. iš jų šiąnkt rusui per 29 dienas. Ištraukiau pradedančią postcrossingerę iš Kinijos, tai pasiunčiau tą jums rodytą pusiau reklaminį prancūzišką atviruką.

Vakarykščiai:
Indija vartotojo įkelta nuotrauka
Rusija vartotojo įkelta nuotrauka
Du brazilo vartotojo įkelta nuotrauka
Ir pabarstukinis iš Prancūzijos vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Indija su katinu super, na brazilo tai šiaip sau smile.gif, tik jo markę pakelia tolima šalis tongue.gif, o tas senis prancuzu tai panašus i rusų senesniu laikų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 sausio 2017 - 14:16
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 11, 14:15)
Indija su katinu super, na brazilo tai šiaip sau smile.gif, tik jo markę pakelia tolima šalis tongue.gif, o tas senis prancuzu tai panašus i rusų senesniu laikų smile.gif

Ot sudominai su indijos katinu tongue.gif Gi būna tokių paveiksliukų "surask pasislėpusį katiną". Tai aš ir ieškojau katino kalnuose bigsmile.gif bigsmile.gif
Suprantu, suprantu, kad praleidai jungtuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 11, 17:49)
Ot sudominai su indijos katinu  tongue.gif  Gi būna tokių paveiksliukų "surask pasislėpusį katiną". Tai aš ir ieškojau katino kalnuose  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Suprantu, suprantu, kad praleidai jungtuką  smile.gif

nu tikrai, kaip galima suprasti, iš tikro reikėjo gal įterpti žodeli Indija su Rusijos katinu bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

nieko negaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 12, 08:07)
nu tikrai, kaip galima suprasti, iš tikro reikėjo gal įterpti žodeli Indija su Rusijos katinu  bigsmile.gif

O tai gal įsižeidei? bigsmile.gif Būna, kad mano jumoro nesupranta, tik dar nesugalvojau kas kaltas - ar aš juokaut nemoku, ar patys nesupratėliai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Esu naujoke, noreciau prisijungti prie visu postcrosininkiu. smile.gif Issiunciau tik pirmuosius atvirukus ir turiu keleta klausimu. Gal kas man pagelbes. Kai issiunti atviruka ar ji reikia kur pazymeti, kad issiustas ar uzregistruoti?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 12, 12:06)
O tai gal įsižeidei? bigsmile.gif  Būna, kad mano jumoro nesupranta, tik dar nesugalvojau kas kaltas - ar aš juokaut nemoku, ar patys nesupratėliai  biggrin.gif

bais įsižeidžiau biggrin.gif , iš taves dabar priklauso 10 atvirukų pageidautina kokiu nors zeniuk katinu tema bigsmile.gif

kai išsiunti jau reikia laukt kol gavejas registruos smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 sausio 2017 - 12:38