Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2017 01 06, 20:23)
O man atnese. Atsalimo proga - sniego skulptura is Japonijos. Rytoj is kompo parodysiu, dabar jau po koldra su telefonu ir serialu 😊

Va, kaip tau gerai biggrin.gif . Dėl abejų dalykų smile.gif . Įkvėpei mane - dekiuką pasiėmiau, žiūrim "Ledynmetį" biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
štai mano vakar gautas labai situaciją už lango atitinkantis japonas: vartotojo įkelta nuotrauka

Jūs dažnai pasirašot kvietimams a.ž. dėl mainų?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 07, 12:46)
Labas rytas,
štai mano vakar gautas labai situaciją už lango atitinkantis japonas: vartotojo įkelta nuotrauka

japonas liux smile.gif

dabar nepasirašau jau seniau kai buvau pasižymejus tą swapa, tai nisuinti ir tiek ir tematai , atgal nieko tai ir atsisakiau
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 07, 11:46)
Labas rytas,

taip, jei sąlyga, kad siūlytojas siunčia pirmas tinka 4u.gif jei ne... aišku, kad nieko ir negausi biggrin.gif
Atsakyti
JUms ukrainietė ValentinaS neparašė? Turbūt nusiųsiu 2 atvirukus voke, nors ji labai įdomiai parašė - pirmam laiške "šiandien tau išsiučiu tavo favoritius", paskui jau " po sausio 10 d. kai paštas pradės dirbt". Gal tikrai ten kalėdos ir edirba paštas. Ech, bala nematė, apgaus tai apgaus.

Vakar pamačiau, kad paštinikė kažką į dėžutę įmetė, bet taip šalta eit Laukiau kol MB iš darbo grįš. Atnešė........... maniškį biggrin.gif biggrin.gif Ženkliukų nebuvau užklijavus. kaimo privalumas, mieste išmestų ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 08, 11:53)

Vakar pamačiau, kad paštinikė kažką į dėžutę įmetė, bet taip šalta eit Laukiau kol MB iš darbo grįš. Atnešė........... maniškį biggrin.gif biggrin.gif Ženkliukų nebuvau užklijavus.  kaimo privalumas, mieste išmestų ir viskas.

Geras laugh.gif

Aš esu pagal prašymą siuntus, gal tris kartus ir gavau atgal. O esu gavusi kelis atvirukus vietoj vieno, tada siunčiau padėkos atvirukus.
Lyg nepamenu, kad nuo ko būčiau negavus. Bet šiaip nesu įsirašiusi, kad noriu apsikeitimų.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 08, 16:06)
Geras laugh.gif

Aš esu pagal prašymą siuntus, gal tris kartus  ir gavau atgal. O esu gavusi kelis atvirukus  vietoj vieno, tada siunčiau padėkos atvirukus.
Lyg nepamenu, kad nuo ko būčiau negavus. Bet šiaip nesu įsirašiusi, kad noriu apsikeitimų.

Aš daugiausia esu gavus 6 vietoj vieno bigsmile.gif, padėkos nesiunciau et

O be markutes irgi esu išmetus bet pati atsiminiau tai pastan grįžau priklijuoti ir liepiau jei but koks atvirukas be markutes ar adreso biggrin.gif nemest o man parodyt, čia irgi mažo miestelio privalumai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 08, 16:06)
s. Bet šiaip nesu įsirašiusi, kad noriu apsikeitimų.

Ir aš niekur nieko neįsirašius ir tuose swapuose nedalyvauju. Antrąkart gaunu a.ž. keistis. Pirmąkart taip ir neprisiruošiau, dabar turbūt išsiųsiu. Bet tai jeigu voke, tai neužrašytus siųst?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 08, 17:58)
Ir aš niekur nieko neįsirašius ir tuose swapuose nedalyvauju.  Antrąkart gaunu a.ž. keistis. Pirmąkart taip ir neprisiruošiau, dabar turbūt išsiųsiu. Bet tai jeigu voke, tai neužrašytus siųst?

O neparašė, kaip nori? Geriau pasiklausti. Vieni nori neužrašytų voke, kitiems neužrašyti ir be markutės- tuščia vieta ax.gif
Atsakyti
Pagaliiau pramušė atvirukus- šiandien nukeliavo net 5 maniškiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 09, 21:17)
Pagaliiau pramušė atvirukus- šiandien nukeliavo net 5 maniškiai  thumbup.gif

Oho. liuks. O kiek taviškių vienu metu keliauja?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 09, 21:26)
Oho. liuks. O kiek taviškių vienu metu keliauja?

Galiu siųsti 19, o dabar liko 14, trys iš jų dar neparašyti ax.gif
Atsakyti