Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 04, 08:55)
tokiu seniau budavo rusų laikais rinkinukuose atviruku ir dabar turiu ju nemažai, labai durna kai nera vietos ka nuo saves irašyt smile.gif

Ir aš turiu tokių nemažai.
Mirė mano pirmo vaiko pirmoji mokytoja, jos dukra metė viską lauk, paprašiau paieškot atvirukų. Įsivaizdavau, kad turėtų būt su kokiu zoologijos sodu ar dar kuo, kur su vaikais važiuodavo. Bet atnešė daug rusiškšų viokių, o apie LT tik vienas rinkinys - Ignalina, ir tas rusų kalba. Dar Augustino Savicko reprodukcijų rinkinkas, irgi rusiškas iš ciklo "sovietskyje chudožniki" ar kažkaip panašiai. Gal kai kada bus meno norėtojų. Dar turiu rinkinuką tarybinį "verkių rūmai", man gražu, tik kaži ar kas norės.
O su Leninu galybės biggrin.gif Nedrįstu niekam siųsti leninų, dar konfiskuos pašte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 04 sausio 2017 - 11:30
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 04, 11:23)
Ir aš turiu tokių nemažai.
Mirė mano pirmo vaiko pirmoji mokytoja, jos dukra metė viską lauk, paprašiau paieškot atvirukų. Įsivaizdavau, kad turėtų būt su kokiu zoologijos sodu ar dar kuo, kur su vaikais važiuodavo. Bet atnešė daug rusiškšų viokių, o apie LT tik vienas  rinkinys - Ignalina, ir tas rusų kalba.  Dar Augustino Savicko reprodukcijų rinkinkas, irgi rusiškas iš ciklo "litovskyje chudožniki" ar kažkaip panašiai. Gal kai kada bus meno norėtojų.  Dar turiu rinkinuką tarybinį "verkių rūmai", man gražu, tik kaži ar kas norės.
O su Leninu galybės biggrin.gif Nedrįstu niekam siųsti leninų, dar konfiskuos pašte biggrin.gif

patikek, tokie atvirukai turi paklausą, aišku rečiau gal kaip kokie tipiniai Lietuvos gamtos vaizdai ar kokios geliu fėjos, disnejus, bet tikrai turi, nes buna žmogus nori paminklų, soborų ar bažnyčiu, tiltų, architekturos pavyzdziu, kažką su karais susijusiu, čia jau aprašiau kelis atvejus kaip tiko visokie karo atminimui statyti paminklai, paskui su kosmonautika kai nusiunciau iš ciolkovskio muziejaus viena, tai dar teko voke persiuti ir kitu dalį, taip žmogui patiko, beto, kas mums užaugusiems ar iš tevu girdetiems ir matytiems leninams ir kitokiems -anams yra kasdienybe biggrin.gif, tai kolekcionieriams tokiu temų atradimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 04, 11:31)
patikek, tokie atvirukai turi paklausą,

Reikės atidžiau studijuot norus ir pageidavimus. Blogai man kad mano anglų k. žinios kaip sakom "žemiau plintuso". Pavyzdžiui, man google vertėjas niekad neišverčia ROYALS. Čia - karaliai, ane?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 01 04, 10:48)
Reikės atidžiau studijuot norus ir pageidavimus. Blogai man kad mano anglų k. žinios kaip sakom "žemiau plintuso".  Pavyzdžiui, man google vertėjas niekad neišverčia ROYALS. Čia - karaliai, ane?

kaip garfildas sakė... karališki asmenai čia biggrin.gif
o tie tarybiniai net labai populiarūs ir dažnai pasitaikantys tarp norų biggrin.gif
Atsakyti

Pagaliau uzregistravo viena atviruka :yahoo: Ta proga iskart issitraukiau adresa-Rusija , jau antra is vienuolikos :oh:

Atsakyti
Och, kaip laukiu rytojaus vakro su kokiu nuostabiu čekišku ar suomišku atviruku ax.gif wub.gif . Bt bijau, kad negausiu jokio, nes ir taip jau 4-iais gautieji viršija nusiųstus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Avonuke @ 2017 01 05, 20:19)
<p>Pagaliau uzregistravo viena atviruka yahoo.gif Ta proga iskart issitraukiau adresa-Rusija , jau antra is vienuolikos doh.gif
</p>

Visai nedaug irnesakyk.gif - mano keliauja 6-ios Rusijos iš 19-likos ir dar viena expired karsta.gif
Atsakyti

Žinot, ką paskutiniu laiku pastebėjau- kad mažai kinietiškų adresų beduoda. Va, dabar, iš devyniolikos mano keliaujančių nėra nei vienos Kiniijos, nei Taivano, nei Honkongo ax.gif . Ar jie mažai besiunčia, ar kažkaip kitaip postkrosingas pergrupuoja adresus artimoms šalims g.gif
Atsakyti
mano 3 expired( China 68 d., Russia 148 d. ir U.S.A. 165 d.), jau nelabai tikiuos kad nueis. Amerikietė paskutinę registravo 17/Oct/2016, rusė 25/Dec/2016 ,
bet priešpaskutinę 10/Aug/2016, kinietis rimčiausiai atrodo, gal jam pakartot.
Iš 11 keliaujančių 4 į Rusiją, tiesa į Tailandą šiandien užrašiau, bet palikau darbe kalendoriuj biggrin.gif
Atsakyti
Na, postkroseriai, ar nesušalote ? vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip laiškanešei nesaldu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 06, 06:49)
Na, postkroseriai, ar nesušalote ? vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip laiškanešei nesaldu ax.gif

matyt ušalo, kad nebeneša atviruku man smile.gif

mano dabar 1 expired, 146 dienos į Samarą , jungėsi ilgiaunei prieš menesi, paskutini registravo iš jos siustą 14/Sep/2016 , o jos pačios gauti tai iš vis tik vienas 2016 metais unsure.gif , aišku rašiau, kad atsako jokio , o šiaip atrodo jau du > metu ir ju nerodo, o gal dar galima kažkaip pamatyt visus exiperd'us?

užtat turiu du i Rusija apie 40 dienu ir i Vokietija 57 dienos verysad.gif

tiesa, kažkurio postcrosingerio apsirašyme skaičiau, kad jis atvirukus registruoja 1 k į menesį ir bukit malonus jo daznai neieškokit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 sausio 2017 - 08:12
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 06, 08:03)
matyt ušalo, kad nebeneša atviruku man smile.gif

mano dabar 1 expired, 146 dienos į Samarą , jungėsi ilgiaunei prieš menesi, paskutini registravo iš jos siustą  14/Sep/2016 , o jos pačios gauti  tai iš vis tik vienas 2016 metais  unsure.gif , aišku rašiau, kad atsako jokio , o šiaip atrodo jau du > metu ir ju nerodo, o gal dar galima kažkaip pamatyt visus exiperd'us?

užtat turiu du i Rusija apie 40 dienu ir i Vokietija 57 dienos verysad.gif

tiesa, kažkurio postcrosingerio apsirašyme skaičiau, kad jis atvirukus registruoja 1 k į menesį ir bukit malonus jo daznai neieškokit smile.gif

Man irgi nieko neatnešė ax.gif . Nieko. Man šokas ir krizė rolleyes.gif . Jau neatmenu, kada laiškų nešimo dieną tap yra buvę. Laikraščiai yra, o atvirukų tiutiū babą. Verkiu verkiu cray.gif cray.gif ...

Bet ir maniškiai nenueina, nors jau turėtų.

Nemanau, kad po metų begalima pamatyti expiredus. Užtat kiti ir užsirašo,kad galėtų širdį pasiskaudinti biggrin.gif .

O tas tai virš naglumo biggrin.gif
Atsakyti
O man atnese. Atsalimo proga - sniego skulptura is Japonijos. Rytoj is kompo parodysiu, dabar jau po koldra su telefonu ir serialu 😊

Atsakyti